Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Był ktoś ?
Wystartowało w końcu to Nordic Walking czy tylko się czaili jak rok temu? Może ktoś opowiedzieć jak było na imprezie? życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=21754
polecam;) |
|
|
|
|
Jaka jest idea takich imprez i tego typu "pierdupierdu" to ja wiem
Chodziło mi o to żeby ktoś kto tam był podzielił się swoimi wrażeniami, mądralińska panno. Chociażby taki Nordic Walking, możliwość udziału a udział to dwie różne sprawy. Możliwość w ubiegłym roku też była i co??? guzik a np kategorie wiekowe dla kobiet były rok temu ??? były i co z tego ??? guzik, a jak to było w tym roku też nic nie pisze, więc ten artykuł to sobie można wsadzić Ale znając życie to zaraz ten post zniknie pewnie razem z całym wątkiem, mam rację??? życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Powinien zniknąć to fakt ale dam ci szansę.
Artykuł jest tylko informacją o wydarzeniu. Ty potrzebujesz informacje od organizatorów. Trzeba było ruszyć dupsko z przed komputera i samemu wybrać się na imprezę. Zapytać bezpośrednio u organizatorów. Wszystko byś wiedział. Ale po co lepiej siedzieć przed komputerem i narzekać, że informacja niekompletna. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
skorzystam z tej szansy i troszkę Ci to wyjaśnię następny mądraliński.
Czy jeśli coś kogoś interesuje to woli dowiedzieć się tego z netu czy osobiście wziąć udział ??? Chyba nie trzeba wielkiej filozofii żeby to odgadnąć. Tak się składa że od tygodnia leżę w łóżku i dupa mnie już boli od zastrzyków Nie mogę chodzić a co dopiero mówić o bieganiu Jak się jest na miejscu to nie trzeba pytać orgów co i jak, bo samemu się widzi chodziło mi o zwykłą rozmowę z ludźmi którzy tam byli i widzieli to na żywo a nie jakieś zdawkowe artykuły. życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Dostałeś link do informacji nikt cię nie obrażał ani nie wyzywał, zacząłeś od wymądrzania się. Odpowiem ci w twoim stylu.
CYTAT Czy jeśli coś kogoś interesuje to woli dowiedzieć się tego z netu czy osobiście wziąć udział ??? Nie wiem jak ciebie ale jak mnie coś interesuje to sam idę na miejsce i dowiaduję się wszystkiego co mnie interesuje. Dla mnie to logiczne. Widzisz, mam inne zdanie. Bo ja bym nie był taka pipką i nie czekał bym na info z neta. Wiedział bym kto tam był i wiedział bym wszystko na temat tej imprezy. No ale jak jesteś takim opryskliwym typem to pewnie kumple omijają cie szerokim łukiem.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|