NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Sport »
Po raz drugi w pogoni za zdrowiem za nami, Jak udała się impreza?
Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 16 Kwie 2011r. 19:38  
Był ktoś ?
Wystartowało w końcu to Nordic Walking czy tylko się czaili jak rok temu? Może ktoś opowiedzieć jak było na imprezie?

życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Kwie 2011r. 19:38  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Kwie 2011r. 21:49  
http://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=21754

polecam;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Kwie 2011r. 22:33  
Jaka jest idea takich imprez i tego typu "pierdupierdu" to ja wiem jezyk
Chodziło mi o to żeby ktoś kto tam był podzielił się swoimi wrażeniami, mądralińska panno. jezyk
Chociażby taki Nordic Walking, możliwość udziału a udział to dwie różne sprawy. Możliwość w ubiegłym roku też była i co??? guzik jezyk a np kategorie wiekowe dla kobiet były rok temu ??? były i co z tego ??? guzik, a jak to było w tym roku też nic nie pisze, więc ten artykuł to sobie można wsadzić chytry
Ale znając życie to zaraz ten post zniknie jezyk pewnie razem z całym wątkiem, mam rację???

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 16 Kwie 2011r. 23:21  
Powinien zniknąć to fakt ale dam ci szansę.
Artykuł jest tylko informacją o wydarzeniu. Ty potrzebujesz informacje od organizatorów. Trzeba było ruszyć dupsko z przed komputera i samemu wybrać się na imprezę. Zapytać bezpośrednio u organizatorów. Wszystko byś wiedział. Ale po co lepiej siedzieć przed komputerem i narzekać, że informacja niekompletna.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Kwie 2011r. 23:29  
skorzystam z tej szansy i troszkę Ci to wyjaśnię następny mądraliński.
Czy jeśli coś kogoś interesuje to woli dowiedzieć się tego z netu czy osobiście wziąć udział ??? Chyba nie trzeba wielkiej filozofii żeby to odgadnąć. Tak się składa że od tygodnia leżę w łóżku i dupa mnie już boli od zastrzyków jezyk
Nie mogę chodzić a co dopiero mówić o bieganiu chytry
Jak się jest na miejscu to nie trzeba pytać orgów co i jak, bo samemu się widzi jezyk
chodziło mi o zwykłą rozmowę z ludźmi którzy tam byli i widzieli to na żywo a nie jakieś zdawkowe artykuły.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 16 Kwie 2011r. 23:45  
Dostałeś link do informacji nikt cię nie obrażał ani nie wyzywał, zacząłeś od wymądrzania się. Odpowiem ci w twoim stylu.
CYTAT
Czy jeśli coś kogoś interesuje to woli dowiedzieć się tego z netu czy osobiście wziąć udział ???
Nie wiem jak ciebie ale jak mnie coś interesuje to sam idę na miejsce i dowiaduję się wszystkiego co mnie interesuje. Dla mnie to logiczne. Widzisz, mam inne zdanie. Bo ja bym nie był taka pipką i nie czekał bym na info z neta. Wiedział bym kto tam był i wiedział bym wszystko na temat tej imprezy. No ale jak jesteś takim opryskliwym typem to pewnie kumple omijają cie szerokim łukiem.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Sport »