Dołączył: 5 Paź 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam.
Gdzie można nauczyć się pływać w STW oraz jaki jest koszt takiego kursu jeśli ktoś się orientuje? Uczęszcza ktoś na taki kurs jak może niech się podzieli opinią :] Pozdrawiam ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Hej. U Goli jest nauka plywania we wt i czw o 19. po 15zl/45min. Kazdy chodzi kiedy chce, nie ma zadnych zapisow. Ogólnie chodzi po ok 5-7 osob, zalezy. Pojdziesz, to się Toba instrukor zajmie
![]() |
|
|
![]() |
|
Oki dzięki.Wybiorę się do Goli dopiero w przyszłym tyg. bo drugą zmianę mam i w tym tyg. nie dam rady
![]() Może ktoś chodzi tam do Goli z forumowiczów? |
|
|
![]() |
|
heh, ja chodzę
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja właśnie tam nauczyłam się pływać,radzę nie zniechęcać się ponieważ, nie jest to wbrew pozorom takie proste nauczyć się pływać, ale warto.Teraz chodzę dla przyjemności.
|
|
|
![]() |
|
popieram, praktyka robi swoje trzeba cwiczyc cwiczyc i cwiczyc. Na pierwszych lekcjach mialam klopot np z polozeniem się...teraz inne problemy wystepuja ale wierze ze dam radę to wycwiczyc
![]() |
|
|
![]() |
|
Pływać trochę umiem tzn.na grzbiecie oraz kraulem a żabką jak próbuje to szybko się męczę.A technika się liczy w pływaniu więc chciałbym się dobrze nauczyć pływać a nie wymachiwać rękoma, żeby tylko płynąc i szybko się zmęczyć bo nie o to chodzi
![]() |
|
|
![]() |
|
a to jak to juz umiesz to nieźle, myślałam ze początkujacy jesteś. Noo taka prawda że trzeba sobie technikę wyrobić żeby w miarę płynnie się pływało...
|
|
Dołączył: 28 Lis 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja polecam wybrać się na MOSiR i tam się uczyć pływać.. przede wszystkim dlatego ze jest tam większy basen ( u Goli jak jest 5 osób w basenie już ciężko się pływa - za to bardzo opłaca się tam chodzić do sauny
![]() Instruktorów też jest tam kilku bardzo dobrych.. Najlepszy był kiedyś Andrzej Chmielewski ale on już nie uczy, teraz kilku moich znajomych chwaliło pana Piotrka Korycińskiego. |
|
|
![]() |
|
Wczoraj byłem u Goli na basenie na nauce i jak dla mnie to dobrze uczą tam przynajmniej Pan Edward solidny instruktor.
Tłoku nie było, byłem tylko ja i dwie dziewczyny także dało się pływać. Jak dla mnie OK. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
|
oo tu super jak tak
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Do Goli na naukę pływania uczęszczam od roku i muszę przyznać,że chłopaki profesjonalnie, ale przede wszystkim sprawnie ogarniają temat. Zajęcia prowadzą w weekendy, kiedy nie ma tłumów. Polecam !
|
|
|
![]() |
|
Ja Cie moge nauczyc plywac ; ))
|
|
|
![]() |
|
Na MOSiRze u Pana Edka ;) moja mama uczęszcza, nie orientuje sie w cenie, ale jest bardzo zadowolona. Mozna chodzic z kims.
|
|
|
![]() |
|
Chciałam się nauczyć pływać na lekcjach prywatych. Kogo polecacie? Dzięki za info.
|
|
|
![]() |
|
Pan Piotr Koryciński już wcześniej wymieniany a ja zapraszam do działu reklamy- 787 331 331, reklama@stalowemiasto.pl
|
|
Dołączył: 24 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zapraszam także do mnie a ja zapraszam do działu reklamy- 787 331 331, reklama@stalowemiasto.pl
|
|
|
![]() |
|
O!!!! Basen. lilly powraca. Im back
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Dzięki. Byłam wczoraj na basenie i widziałam oferte szkoły NA FALI. Gość prowadzi lekcje z maluchami, młodzieżą, dorosłymi i sekcje pływacką powinno być dobrze. Dzieki na info. dzisiaj będę do Niego dzwonić. Jak coś to po pierwszej lekcji napiszę co i jak
![]() |
|
Dołączył: 24 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zapraszam na prywatne nauki pływania na pływalni MOSiR A ja zapraszam do działu reklamy- 787 331 331, reklama@stalowemiasto.pl
|
|
|
![]() |
|
Moge wieciec skad wzielo sie rozdwojenie jazni u uzytkownika lily i nafali? Darmowa reklama? Podbijanie tematu? Zapraszam do dzialu reklamy:
787 331 331, reklama@stalowemiasto.pl bedziedzie na stronie glownej 24/7 |
|