|
|
|
Witam czy stosował ktoś tabletki meridia 15? I czy są dostępne w jakiejs aptece bez recepty?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meridia jest ogolnie wycofana i bez recepty tez sie tego by nie dostalo
|
|
|
|
|
zelixe jedynie mozesz dostac ale musisz miec rozowa recepte. kosztuje ok 70zł to jest praktycznie to samo co meridia.
|
|
Dołączył: 31 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A co to jest różowa recepta?
|
|
|
|
|
Spytaj wujka google ;) on ci na wszystko odpowie ;)
|
|
|
|
|
Kolego powiem Ci tak, ja byłem na zelixsie przez prawie rok schudłem 20 kilo.Niestety jeśli chcesz stosować tego typu leki skonsultuj się z lekarzem, bo mają dużo skutków ubocznych.Jeśli chodzi o mnie to po pół roku stosowałem ją co dwa dni,później co trzy,aż do zaprzestania.Wagę w miarę utrzymuję, niestety pilnować z jedzeniem się trzeba no i więcej ruchu,bo sama zelixa czy meridia nie odchudzi cię.Proponuję dietę 1500kalori.Ale tak jak ci mówiłem na początku idź do lekarza,lub dietetyka i stosuj tego typu leki tylko pod ich nadzorem.Pozdrawiam WALCZĄCY Z NADWAGĄ-KONDZIO
|
|
|
|
|
w sumie jeżeli chcesz schudnąć to w ostateczności polecam jeden sprawdzony i nie groźny tak bardzo jak zelixa czy meridia dla zdrowia środek. gwarantuję ci że przy nim nie da się nie schudnąć. Środek się nazywa Hyperdrine OD. podaję link do jego kupna, Można go również znaleźć na Allegro. http://suple(...)2&id=793
|
|
|
|
|
Meridia jak i Adipex wycofano już dawno temu z aptek. Z tego co mi się obiło o uszy, ludzie sprowadzają to z Czech. Ale czy warto niszczyć sobie zdrowie tym świństwem??
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|