|
|
|
jak w temacie. Wiem, że kiedyś był taki serwis pod bankiem społdzielczym ale podobno się zwinął. Nie wiecie gdzie zalatwię kompleksową naprawę roweru (wymiana łożyska, centrowanie itp.) w naszym mieście?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chłopaki z tip topu przeniesli się z sandomierskierj do budynku zbr. Polecam ich robią profi robotę
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Najlepiej we własnej piwnicy. Tanio i solidnie.
|
|
|
|
|
ja przedmówca, polecam tip-top, tylko ze o tej porze roku oni mogą juz nie miec wolnych terminów, lecz podobno na zime ma byc promocja autentyczne 50% rabatu na naprawy rowerów.
|
|
|
|
|
Ja Ci naprawię
:) |
|
|
|
|
CYTAT ja przedmówca, polecam tip-top, tylko ze o tej porze roku oni mogą juz nie miec wolnych terminów, lecz podobno na zime ma byc promocja autentyczne 50% rabatu na naprawy rowerów. Terminy są, tylko odległe 7-10 dni. Ale warto poczekać. |
|
|
|
|
Serwis z pod banku jest koło hali targowej w lasku w pawilonach resko czynny od 9- 17 a w soboty 9-13
|
|
|
|
|
w stw sa chyba tylko dwa punkty ktore warto wymienic ! na dole w 16to pietrowcu a takze w zbr obok aj-tu
|
|
|
|
|
zdecydowanie tip top budynek zbr
|
|
|
|
|
Byłem w serwisie za halą targową i gość zrobił mi rowerek bardzo dobrze i nie wzioł za dużo i to tego samego dnia prawie od ręki
|
|