|
|
|
Witam poleććie mi jakis internet ze Stalowej dobry do gier typu:Counter strike.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co za głupie pytanie
Teraz każdy rodzaj łącza nada się do grania online. Prędkością możesz się martwić tylko jeśli lubisz ściągać gigabajty filmów i seriali. CYTAT Jak ktoś mieszka w Gdańsku to też go podepną ? *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
tylko stalowa i okolice
|
|
|
|
|
Speed masz może gadu-gadu ?
|
|
|
|
|
podaj swoje to sie odezwe
|
|
|
|
|
6393531
|
|
|
|
|
CYTAT Co za głupie pytanie Teraz każdy rodzaj łącza nada się do grania online. Nawet takie łącze z pingiem ~500ms? Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
a co do neta to tylko po kablu czyli np orange,era,netia nie bierz radiowek bo to straszne dziadostwo ledwo pogoda sie psuje i juz mam kiepskiego neta albo wogole go nie masz
|
|
|
|
|
Speed, jak mam to rozumieć, że podłączają wszędzie,
niezależnie od tego gdzie się mieszka ? Jeśli ja mieszkam na Żwirki i Wigury to też się mogę podłączyć do interblocku ? |
|
|
|
|
CYTAT Speed, jak mam to rozumieć, że podłączają wszędzie, niezależnie od tego gdzie się mieszka ? Jeśli ja mieszkam na Żwirki i Wigury to też się mogę podłączyć do interblocku ? też możesz przeczytaj na ich stronie www.interblock.pl lub zadzwon do biura |
|
|
|
|
uzytkuje internet ze Stelli przez 9 lat, awarie moglbym policzyc na jednej rece, naprawde dobry internet no i cena jest atrakcyjna. pozdrawiam i naprawde polecam
|
|
|
|
|
CYTAT uzytkuje internet ze Stelli przez 9 lat, awarie moglbym policzyc na jednej rece, naprawde dobry internet no i cena jest atrakcyjna. pozdrawiam i naprawde polecam Abonament Pełny 37,90zł. Abonament DTV Pełny 3,90zł. Pakiet HD bez C+ 6,90zł. Użyczenie dekodera HD bez C+ 9,00zł. Internet 1,5MB 39,00zł. Razem 96,70zł. Nie sądzę,żeby to była atrakcyjna cena. ??? |
|
|
|
|
chcialbym sie poprawic co do atrykcyjnej ceny, od 3 lat nie mieszkam w polsce, takze przed moim wyjazdem, placilismy 67 lub 69zł, za internet wtedy to był pakiet średni, 512mb/s, oraz pełny pakiet tv. nie wiem jak teraz sie sprawy mieją, ale wiem że rodzeństwo nie ma rzadnego problemu z internetem.
|
|