|
|
|
MałaCzarna ostatnio się zastanawiałam jak u Ciebie czy juz w domku z maleństwem czy jeszcze czekasz. Ja dzis jade do szpitala zobaczymy co mi powiedzą, już kilka dni po terminie jest. Ciekawe jak tam inne dziewczyny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja na razie czekam,termin na 7 sierpnia,zobaczymy kiedy "mnie weźmie" ;-) Póki co cisza i spokój :-)
|
|
|
|
|
Witam dziewczynki
Czy jest jakaś przyszła mamusia z terminem na lisopad/grudzień? |
|
|
|
|
A jest ktoś z terminem na październik. Dokładnie połowa miesiąca.
|
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
gratuluje wszystkim nowym mamom ja mam termin na 14-ego listopada
|
|
|
|
|
jaaaaaaaa 14 pażdziernik
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
No to penie się spotkamyUczestniczyłaś może w szkole rodzenia?
Pozdrawiam wszystkie mamy |
|
|
|
|
ja mam termin na 8 listopada
|
|
|
|
|
CYTAT jaaaaaaaa 14 pażdziernik niee co ma byc to bedzie Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Hej, ja też mam termin na 14 października
|
|
|
|
|
CYTAT Witam dziewczynki Czy jest jakaś przyszła mamusia z terminem na lisopad/grudzień? Jestem i ja czekamy na 1 grudnia, ale jeszcze mnóstwo czasu. Gratuluję wszystkim już rozpakowanym |
|
|
|
|
Ja mam na październik,ale na koniec, 29
|
|
|
|
|
[cytat]Hej, ja też mam termin na 14 października [/cytat
gratulacje a znasz juz plec? Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Prawdopodobnie to chłopiec, ale nigdy nie ma stuprocentowej pewności:p ostatnio czytałam, że z tętna płodu można wywnioskować płeć: chłopcy mają poniżej 140 a dziewczynki powyżej, i jak na razie mój gagatek ma wyższe tętno, więc okaże się w październiku kto tam mieszka
|
|
|
|
|
Pluusia21 to może się spotkamy.
Ja mam termin 27 listopad ewentualnie 2 grudzień. |
|
|
|
|
CYTAT Pluusia21 to może się spotkamy. Ja mam termin 27 listopad ewentualnie 2 grudzień. Wszystko możliwe ja pewnie zdecyduję się na stalową bo nie ważne jest dla mnie gdzie, jak już przyjdzie ten czas to i tak bede myślała o malenstwie a to jakie warunki i położne będą na 2 miejscu. Ale jeszcze mnóstwo czasu a ja już nie mogę się doczekać |
|
|
|
|
Ja tez nie moge sie doczekac, zwlaszcza ze dzidzia daje popalic coraz bardziej. Na dodatek kazdy pociesza ze najgorsze dopiero przede mna i bedzie tylko gorzej...
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Witam
termin mam na 10 sierpień ale ze względu na cukrzycę ciężarnych do szpitala idę wcześniej...już niedługooo |
|
|
|
|
ja mam termin na 26 listopada z usg, lub na 1 grudnia
|
|
|
|
|
Witam ja termin mam na 27 września i poród planuje w Nisku;)czy jest ktoś kto bedzie rodzić w tym terminie?pozdrawiam
|
|
|
|
|
A czy ktoś rodził lub ma zamiar rodzić w Rzeszowie w klinice Pro Familia?i czy ma ktoś tak termin jak ja na 1 grudnia lub 26 listopad?
|
|
|
|
|
Witajcie Kobitki, ja mam na 12 sierpnia i juz bym chciala zeby bylo po wszystkim... czop odszedl prawie 2 tyg temu, brzuszek opadniety, a skurczy brak:( cos ta moja dzidzia sie nie spieszy na swiat...
|
|
|
|
|
Ja już mogę się pochwalić tym, że już jesteśmy z małym w domku. Rodziłam w Stalowej Woli i ani trochę nie żałuję. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Bardzo sie stresowalas? długo trwał poród? ja sie nie moge doczekac...
|
|
|
|
|
ja tez nie zaluje ze rodzilam w stw. A szczerze mowiac spodziewalam sie najgorszego. Panie na porodowce moze nie byly super mile ale tez nie byly wredne. Swoja droga to dobrze bo mobilizowaly do parcia. Gdyby sie nademna litowaly to pewnie bym sie poryczala i blagala o cesarke. A tak poszlo sprawnie. A pozniejsza opieka naprawde super.
|
|