|
|
|
A ja mam termin na początek sierpnia,ale coś czuję,że urodzę wcześniej...No i będę miała córeczkę
To moja pierwsza ciąża i mam wiele obaw,ale to chyba normalne. Mała Czarna i Atomówka kiedy zamierzacie się spotkać? Jestem chętna bo siedzę w domku i się nudzę. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja rowniez dysponuje nadmiarem wolnego czasu, ale Atomowka dopiero w godzinach popołudniowo wieczornych może, także myśle że Ona powinna wybrać konkretny termin. Ja się dostosuje
A jeszcze odnosnie szkoły rodzenia orientujecie sie czy sa te praktyczne zajecia co pisze o nich na stronie? Bo słyszałam że nie było chętnych i zrezygnowali z tego pomysłu, ale nie jestem pewna. |
|
|
|
|
Dziewuszki, ja mogę dopiero tak po godzinie 17. Dzień i miejsce- obojętne, chociaż myślałam o jakiejś ciastkarni lub lodziarni
|
|
|
|
|
Może i ja sie dołączę, ale mi tak jak Atomówce takie godziny odpowiadają.
Dorii |
|
|
|
|
dziewczyny wybieracie sie tego 10-tego maja na zajęcia szkoły rodzenia ?
|
|
|
|
|
Ja się wybieram właśnie 10 maja
Siedzę i tak w domu,więc idę |
|
|
|
|
Ja cały czas się zastanawiam czy iść do szkoły rodzenia do Stalowej czy do Niska. Wiecie gdzie dokładnie odbywają się te zajęcia w Stalowej? Na pewno będe sama bo godzina taka że mężuś raczej nie da rady urwać się z pracy.
|
|
|
|
|
A może jest któraś z was bedzie rodzic w październiku?
|
|
|
|
|
Przejebane macie z tą ciążą no ale tak już jest na tym świecie, że to działka kobiet. Właśnie z siostrą rozmawiałem i już po 2 tabletce jest na wywołanie porodu. Jej pierwsze i strasznie zestresowana ale szwagier mimo, że zgrywa twardziela jeszcze bardziej to przeżywa. Chłopak mdleje na widok krwi a ma być przy porodzie.
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Ja też będę niestety sama na zajęciach,oczywiście wolałabym chodzić wspólnie z moim ukochanym.
Zajęcia będą się odbywać w sali konferencyjnej na oddziale ginekologicznym,tak pisze na stronce szpitala.Nigdy tam nie byłam i będę jej szukać na pewno;) |
|
|
|
|
Dziewczyny ja też wybieram się sama, może umowimy sie przed brama do szpitala na przykład i razem bedziemy szukać tej sali?
|
|
|
|
|
Jestem za żeby przed zajęciami się spotkać
Na pewno się poznamy po brzuszkach ;) Razem raźniej |
|
|
|
|
Z calym szacunkiem,jak mozna o sobie pisac ciezarowka?brak szacunku do samej siebie.czy przyszla badz mloda mama zle brzmi?chyba ze naprawde tak wygladacie i sie czujecie;)
|
|
|
|
|
ja tez sie wybieram sama i jestem jak najbardziej "ZA" zeby sie spotkać przed szpitalem
|
|
|
|
|
Na stronie wyczytałam, że na zajęcia potrzebne jest zaświadczenie od lekarza o braku przeciwwskazań do wykonywania ćwiczeń. Macie coś takiego? Ja akurat 10 maja mam wizytę u lekarza ale po południu wiec na pewno nie będę miała na pierwszych zajęciach. No i jakieś dresiki trzeba przygotować hehe....
|
|
|
|
|
Słyszałam,że zrezygnowano z zajęć praktycznych..
Ale nie wiem czy to prawda.Kasienka najwyżej będziesz ćwiczyć na następnych zajęciach.Na pierwszym spotkaniu dowiemy się wszystkiego jak jest z tymi zajęciami. |
|
|
|
|
ja pytalam swojego lekarza o szkołe rodzenia i nie mówił że trzeba miec zaswiadczenie. zaproponował zebym poszła (nie trzeba sie jakoś specjalnie zapisywać) i posłuchała o czym sie tam mowi....Ja na pierwsze zajęcie raczej nie bede brała dresików
|
|
|
|
|
Przechlapane mieć dylemat czy przy porodzie ma być mąż, czy ojciec dziecka.Czasami warto połączyć te dwie fukcje.
Tak na poważnie-nie zazdroszczę samego porodu.Ja tak nie mógłbym.No i nie mogę...ale pozdrawiam wszystkie Mamy. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Mamusie polecam wam bardzo fajna stronkę dla przyszłych mam i już po porodach ja z niej korzystam nawet po porodzie http://40tygodni.pl Pozdrawiam
|
|
|
|
|
I co dziewczyny z ta szkołą rodzenia? Umawiamy się jakoś???
|
|
|
|
|
Ja będę czekać przed wejściem do szpitala.
Która jeszcze? |
|
|
|
|
Mnie niestety nie będzie :( Może tylko na ostatnie zajęcia wpadnę, bo z tego co wiem, to będą w godzinach popołudniowych. Dajcie znać jak było
|
|
|
|
|
no to ja tez bede przed szpitalem
|
|
|
|
|
Ja też będę Zajęcia zaczynają się o 11:00?
|
|
|
|
|
Tak o 11
|
|