Dołączył: 30 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam.
Mam problem,mianowicie poszukuje jakiegoś serwera dedykowanego w Stalowej Woli. Może się ktoś orientuje gdzie jest jakaś Serwerownia na terenie STW ;] |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No co ty w Stalowej serwerownia ?!
Nawet jakby byla to bym napewno z niej nie skorzystal. Stalowa to zadupie jesli chodzi o lacza w swiat i tego typu sprawy i nie tylko. Powiedz jaki budzet Cie interesuje (miesieczny) to ci polece cos dobrego, albo w Polsce albo Niemcy/Francja. USA nie polecam. Ponadto wiedz ze w przypadku serwera dedykowanego w 99,999% przypadkow nie dostaniesz dostepu do serwerowni - jedynie w przypadku kolokacji (wlasny serwer postawiony w serwerowni) masz dostep do serwerowni ale bardzo ograniczony (iles tam wjesc na jakis czas) a ponad ustalone wejscia musisz wtedy dodatkowo doplacac. |
|
Dołączył: 30 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Hehe....domyślałem się że gdzieś jest ;)
No ale co racja to racja Najbardziej mnie interesuje coś taniego Nie musi byś to na jakimś dobrym sprzęcie. Najbardziej by mi odpowiadało tak od 50-150 zł. miesięcznie |
|
|
|
|
Ano o serwerowniach z podkarpacia radzę zapomnieć
Zresztą nawet stalowkowe portale korzystają głównie z zagranicznych serwerowni *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
W takiej cenie to serwera dedykowanego nie kupisz - co najwyzej VPSa.
Napisz cos wiecej do czego ma ci sluzyc ten serwer - jaki ruch przewidujesz (unikalnych na dobe itp), jakie oskryptowanie chcesz wykorzystac ? Bo byc moze wcale nie potrzebujesz ani serwera dedykowanego ani VPS. |
|