~~zorro | |
|
|
Prosilbym o podanie adresu i nr telefonu do tej karczmy.
Jezeli ktos byl to mzoe wyrazic swoja opinie. pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~NoToFrugo | |
|
|
Ulica Ofiar Katynia. Dworzec PKP Stalowa Wola
Bardzo miła obsługa, kawa rewelacyjna, szarlotka również. Wystrój bardzo ładny. Mam nadzieję, że nie zrobia z tego speluny jak tych samych właścicieli tylko bar obok Burgerbar. |
|
|
~~zorro | |
|
|
A Nr TELEFONU??? ktoś zna
|
|
|
~~hehe | |
|
|
A co to ku.wa, informacja?!
|
|
|
~~Asia | |
|
|
Byłamjuz dwa razy, jedzenie dobre, drogie i baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dlugo sie czeka (tak przynajmniej godzine), kelnerzy troche zamotani, polecam ale przed wyjsciem trzeba cos przekasic, bo tam w kuchni to chyba jedna kucharka robi.
|
|
|
~~jeti | |
|
|
wejdz na www.burger bar w stalowej woli tam znajdziesz potrzebne informacje
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
brawa dla właściciela!! nie ma to jak konkurownie samemu ze sobą
Errare humanum est. |
|
~~ele | |
|
|
pomysł dobry - ale realizacja - DENNA
nikomu nie polecam. jedno wielkie nieporozumienie. |
|
|
~~hehe | |
|
|
CYTAT wejdz na www.burger bar w stalowej woli tam znajdziesz potrzebne informacje Oni chyba nie mają strony internetowej, bo nie mogę znaleźć... |
|
|
~~czuczu | |
|
|
Bylismy pare razy.
obsługa w 15 minut max a ludzi był osporo wiec nie wie mskad to narzekanie a ceny bardziej przystepne niz w sezamie. Raviolowe ceny toto nie są ale chyba nikt tego nie oczekuje |
|
|
~~Asia | |
|
|
Czuczu, a kiedy tam byles ze czekales 15 min???????????
Ja bylam 2 razy w niedziele, no i moze za 1 razem bylo duzo ludzi, ale za 2 bylo sporo mniej a i tak czekalismy godzinke na zarcie. Masakra!!!!! |
|
|
~~Dudi | |
|
|
Jak mówicie, że piwo jest drogo to chyba nie macie porównania do innych lokali w Stalowej (polecam od NNN zacząć i zobaczyć ile piwo kosztuje).
A na jedzenie wcale długo czekać nie trzeba. |
|
|
~~Misia | |
|
|
W Karczmie są bardzo małe porcje, żeby sie najesc obiadem koniecznie w domu trzeba zrobic sobie podkład hehe, a jeśli chodzi o słynną szarlotkę to mam do Was pytanie? Czy Wy zaczęliście jesć szarlotke od momentu powstania Karczmy? Odnoszę wrażenie że chyba tak!!! A cóż mi to takiego włożyć szarlotkę do mikrofali i podać z gałką loda??? Takie Wielkie Haloooo...hehehe, niech kucharze wymyślą coś bardziej orginalnego
|
|
|
~~Misia | |
|
|
W Karczmie są bardzo małe porcje, żeby sie najesc obiadem koniecznie w domu trzeba zrobic sobie podkład hehe, a jeśli chodzi o słynną szarlotkę to mam do Was pytanie? Czy Wy zaczęliście jesć szarlotke od momentu powstania Karczmy? Odnoszę wrażenie że chyba tak!!! A cóż mi to takiego włożyć szarlotkę do mikrofali i podać z gałką loda??? Takie Wielkie Haloooo...hehehe, niech kucharze wymyślą coś bardziej orginalnego
|
|
|
~~Misia | |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem ale czy to nie jest anty reklama?
moze masz racje ze chcesz wieksze porcje i nic odgrzewanego w mikrofali klient ma prawo do dobrej kuchni |
|
~~Euzebiusz | |
|
|
To prawda, czy frytki, czy danie główne czekałem prawie godzinę, cos nie halooo
|
|
|
~~ted | |
|
|
telefon: 0 667 177 006
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT brawa dla właściciela!! nie ma to jak konkurownie samemu ze sobą ale wiesz, to sie z drugiej strony nazywa dominacja na rynku ;) Poszerzyl swoja oferte - spelune ma, to teraz cos bardziej ekskluzywnego |
|
|
~~misio | |
|
|
NIE MA TO JAK DOMOWE ŻARCIE
|
|
|
~~konsument | |
|
|
ja by byla to naprawde knajpa z klasa, czlowiek by im nic nie narzucal, co sie spodziewac po czlowieku ,ktory ma Burgerbar?
Biesiada to kolejny lokal w ktorym lansuja sie ludzie,ktorym wydaje sie ze zarabiaja wiecej niz inni bylem kilka razy i nie widzie w tym lokalu nic nadzwyczajnego klientela tego lokalu tez porazka! |
|
|
~~marcin | |
|
|
CYTAT Biesiada to kolejny lokal w ktorym lansuja sie ludzie,ktorym wydaje sie ze zarabiaja wiecej niz inni no to bardzo ciekawe co napisales. tylko jestem bardzo ciekawy czemu tak sadzisz? jezeli tylko dlatego ze lokal jest z pomyslem (jak na stw) i ma troche wyzsze ceny (to akurat mozna racjonalnie wytlumaczyc dlaczego) to calkotwicie Cie nierozumiem... jak dla mnie bardzo fajne miejsce. |
|
|
~~vgbtfb | |
|
|
dla mnie tez fajne . nie smierdzi petami i nikt nie rzuca w ciebie frytkami jak wejdzisz tak jak np w bajerze czy innych barach w stalowej
|
|
|
~~ehh | |
|
|
dramat;/ drozyzna
|
|
|
~~Sio | |
|