|
|
|
Witam wszystkie kobiety, które korzystają z antykoncepcji hormonalnej Wypisujcie proszę, jakie tabletki (plastry - tych jest tylko jeden rodzaj) bierzecie, w jakiej aptece je kupujecie i ile za nie płacicie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aż się boję! Może to znów jakaś krucjata??? Może zostanę potępiona? Może ktoś rzuci na mnie ekskomunikę?
Nie mam odwagi przyznać się ;) Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Yyyy... Antykoncepcja to temat tabu w Stalowej? W takim razie proszę odważne kobiety o polecenie mi najtańszej apteki
|
|
|
|
|
No dobra, moim zdaniem apteka w Tesco. Tam kupuję najtaniej swoje piguły
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
apteka koło planety, różnica 8 złoty w porównaniu do apteki w tesco ;p
|
|
|
|
|
Ja brałam diane35,opakowanie z 3 listkami kosztowało mnie
ok 35zł w aptece na Poniatowskiego obok salonu Ilony. |
|
|
|
|
Zdecydowanie apteka NOVA kolo Planety. Rożnica w cenie za 3 opak. nawet do ok 40 zł!
|
|
|
|
|
A napiszecie jeszcze jak się nazywają wasze tabsy i ile konkretnie za nie płacicie? Mam namyśli cenę za jedno opakowanie
|
|
|
|
|
naraya, ok. 22 złoty, gdzie w tesco musiałabym zapłacić 30 z groszami
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ziuta
spala was na stosie czarownice hahaha |
|
|
|
|
Te czasy już minęły tylko jedno doprecyzowanie: trzeba umieć odróżnić antykoncepcję od środków wywołujących bardzo wczesne poronienie - to niestety jest ogromna różnica, gdy chodzi o efekt działania...
|
|
|
|
|
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Teraz jedynie jestem ciekawa ile kosztują plastry Evra ;)
|
|
|
|
|
A więc, ja kupiłam plastry EVRA w aptece pod różą za 42 zł. ( Tak mówił facet, ale na opakowaniu widnieje napis 50.., więc sama nie wiem. Kupowałam je z innymi lekami, więc nie jestem pewna do końca).
|
|
|
|
|
Najlepsza antykoncepcja to szklanka zimnej wody.
Nie przed,nie po i nie w trakcie,tylko zamiast.Stosować w takiej ilości aż chęć przejdzie.:-) SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Najlepsza antykoncepcja to szklanka zimnej wody. Nie przed,nie po i nie w trakcie,tylko zamiast.Stosować w takiej ilości aż chęć przejdzie.:-) Oj tam co ty gadasz Dziewczyny wiedzą po co żyją :) |
|
|
|
|
CYTAT Najlepsza antykoncepcja to szklanka zimnej wody. Nie przed,nie po i nie w trakcie,tylko zamiast.Stosować w takiej ilości aż chęć przejdzie.:-) < FACEPALM > Po co piszesz takie głupoty? Potwierdzasz moje zdanie na temat zacofania Stw na temat antykoncepcji bez urazy. Takie żarty myślę że są zbędne. |
|