|
|
|
Poszukuję jakiegoś fajnego, w przyzwoitej cenie samochodu do ślubu. Macie jakieś propozycje? Cena 400zł za godz. mnie przeraża bo uważam że jest to wyrzucenie pieniędzy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jak szukasz czegos oryginalego to polecam http://www.wynaj(...)=galeria ,a za 500 zl masz 3 godziny
pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
|
|
podaj jakiegoś maila do siebie
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
witam
wynajmuje auto do slubu nissana altime koloru białego, cena jesli jest nie duza odleglosc to bedzie w sam raz podaje namiary mazan85_(at)_poczta.onet.pl Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Posiadam niebieską NYSE 522 TOWOS , za 100 zł mogę Cię zawieść.
rafoko3_(at)_wp.pl |
|
|
|
|
też się dołączam, również szukam jakiegoś samochodu
|
|
|
|
|
Opel Signum kolor biały zdjęcia na pw
|
|
Dołączył: 23 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jeśli szukasz czegoś klasycznego to polecam:
http://bajkowy-slub.pl/ Może na zdjęciach tego nie widać, ale auto jest ogromne. długie na 6m szerokie na 2m (rozmiary sporego busa) |
|
|
|
|
Polecam się z audi a4 z 2004 roku (szara) bardzo ładnie się prezentuje wiem z doświadczenia
Cena do ustalenia jak najbardziej Ci co dyktują cenę 400zł to... komentarz zachowam dla siebie. mogę zawieść i wozić gości weselnych całą noc za połowę z tego albo i mniej (można się dogadać) moj mail tomasz922_(at)_vp.pl :) |
|
|
|
|
odezwij się na voythek_(at)_poczta.fm
|
|
|
|
|
posiadam saab 95 aero kolor czarny cena przystępna tel 508694142
|
|
|
|
|
czarne audi a6 z 2003 roku cena bez dekoracji 300zł jak coś to proszę pisać na audia6a625itd_(at)_interia.eu
|
|
|
|
|
www.nasluby.pl zapraszam na naszą ofertę
ewentulanie telefon 600 051 562 PT CRUISER ZŁOTY PT CRUISER CZARNY CHRYSLER 300C CZARNY saperek1_(at)_interia.pl |
|
|
|
|
Piękny jest ten Lincoln ;)
Ale na "trzysetke" (300C) też bym się pokusiła na Twoim miejscu |
|
|
|
|
400 zł za godzinę to ja nie wiem gdzie tyle biorą, pierwszy raz się spotykam w okolicy z taką ceną.
Moje ceny : PT CRUISERY godzina 90 zł min 4 godziny Chrysler 300c godzina 120 zł min 4 godziny Cena 300C promocyjna do końca miesiąca. |
|
|
|
|
Wiadomo, każdemu podoba sie co innego, ale moim zdaniem auto do ślubu powinno być Przedewszystkim oryginalne. Coś z czym nie ma się doczynienia na codzień. Bez obrazy, ale widząc propozycje typu audi a4 wzięło mnie na śmiech. Takim autem to można sobie na codzień do Tesco na pierogi śmigać a nie jechać do ślubu.
|
|
|
|
|
Co prawda to prawda, to jest jedyny taki dzien (no dobra nie zawsze jedyny ale na pamiatkowych zdjeciach bedziesz miała fajną furę a wydatek paru złotych przy takich kwotach jakie Cię czekają to już nie odczujesz tego
|
|
|
|
|
CYTAT Wiadomo, każdemu podoba sie co innego, ale moim zdaniem auto do ślubu powinno być Przedewszystkim oryginalne. Coś z czym nie ma się doczynienia na codzień. Bez obrazy, ale widząc propozycje typu audi a4 wzięło mnie na śmiech. Takim autem to można sobie na codzień do Tesco na pierogi śmigać a nie jechać do ślubu. Po pierogi to możesz sobie jezdzic swoim maluchem o ile w ogóle posiadasz prawo jazdy kolego ;) Mnie ten samochód kosztował blisko 40 klocków nie jest to zwykła A4. Z resztą co będę ci tłumaczył jak ty nawet nie siedziałeś nigdy w samochodzie pokroju tego audi. Pozdrawiam. :) |
|
|
|
|
Jak masz nie daleko do kościoła to możecie uroczystym orszakiem na nogach pójść, albo orginalnie na rowerach pojechać ;) , a po kościele to już autobusem z gośćmi
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wiadomo, każdemu podoba sie co innego, ale moim zdaniem auto do ślubu powinno być Przedewszystkim oryginalne. Coś z czym nie ma się doczynienia na codzień. Bez obrazy, ale widząc propozycje typu audi a4 wzięło mnie na śmiech. Takim autem to można sobie na codzień do Tesco na pierogi śmigać a nie jechać do ślubu. Po pierogi to możesz sobie jezdzic swoim maluchem o ile w ogóle posiadasz prawo jazdy kolego ;) Mnie ten samochód kosztował blisko 40 klocków nie jest to zwykła A4. Z resztą co będę ci tłumaczył jak ty nawet nie siedziałeś nigdy w samochodzie pokroju tego audi. Pozdrawiam. Jak pisałem wcześniej nie miałem zamiaru nikogo obrazić. Niestety moim zdaniem A4 to A4 i nic tego nie zmieni. Takie auta widać praktycznie wszędzie. Równie dobrze mozesz mieć fiata pande na full wypasie , ale w dalszym ciagu bedzie to tylko panda i na ślub się nie nadaje. Co do mojego malucha to zapraszam na przejażdżke Lincolnem. Zobaczysz jak kiedyś robiło się auta. Auta które mają swój klimat a nie wyglądają jakby były odlane z plastiku jak resoraki |
|
|
|
|
Lincoln... pewnie taki z USA silnik 3.5 albo większy.
Spalanie minimum 15l benzyny no i w automacie. A4 nie jest odlana z plastiku.. akuratnie ta moja ma całe kremowe wykończenie (jakich mało) Przyznam że nie jest to autko do jazdy po pierogi bo zaraz by ta tapicera była czarna.. No ale niech kolega myśli jak tam chce.. ;) Pozdrawiam :) |
|
|
|
|
podpinajac sie do Waszej dyskusji, wybieram Lincolna, samochod ma styl zadko go widac na ulicy i wydaje sie zdecydowanie bardziej orginalne niz a4, nawet kotra ma skrzydla i basen w sordku, a to odlananie jak rysoraki to taka przenosnia:-)
|
|
|
|
|
zapraszam na www.stajnia-zlotapodkowa.pl
|
|
|
|
|
Ewentualnie mogę zawieść saab 9-3 cabrio czarny w skórze klimatronic itd itp
|
|
|
|
|
CYTAT Poszukuję jakiegoś fajnego, w przyzwoitej cenie samochodu do ślubu. Macie jakieś propozycje? Cena 400zł za godz. mnie przeraża bo uważam że jest to wyrzucenie pieniędzy moge podac numer do osoby ma limuzyne biała wielka jak nic mysle ze nie ma az takich cen..
|
|