~~prepaidowiec | |
|
|
CYTAT A ja dalej będę monotematyczny i dalej będę polecać Telekomunikację Novum z abonamentem za 36 brutto i w tym 70 min na rozmowy. Dialog ze swoim standardem się chowa przy tej ofercie. Pozdrawiam dzwoniących taniej za 36 brutto to panie szanowny w takim np. Plusie możesz rozmawiać przez 90 minut rozliczanych sekundowo ze wszystkimi sieciami stacjonarnymi i komórkowymi w Polsce (w tym również do PLAY) i to bez abonamentu, bo w ofercie pre-paid, tak więc daj już sobie siana z wciskaniem ludziom kitu o jakiejś tam Telekomunikacji |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Wera | |
|
|
tak biuro jest na Narutowicza, skrzetnie ukryte pod nazwa Silver cos tam. Od dzisiaj jest nawet szyld hehe kartke z drukarki. Wydfaje mi sie ze sie przed czyms ukrywaja.... pytanie czego sie boja skoro sie nie reklamuja.A prosze nie porownywac porzadnych zawodow do akwizycji-to nie zawod!!!!!!
|
|
|
~~precz ! | |
|
|
CYTAT To nie są złodzieje wally - koleżanka z niska? to są ZŁODZIEJE i NACIĄGACZE !!! mają czelność przyjść do 90-letniej babki, wcisnąć jej kit że w Dialogu będzie miała taniej niż w TePsie, podsuwaną papierek do podpisanie nawet się nie przedstawiwszy, ładnie się uśmiechają i wogóle bardzo są uprzejmi po czym do tejże starszej osoby za miesiąc przychodzi do zapłacenia faktura na 122 zł brutto (to jest to tanio !!), z TePsy oczywiście również nadal przychodzi na jakieś tam 5 czy 6 dych, no znakomity interes nie ma co ciekawe jakby się któryś z tych naciągaczy czuł jakby w taki sposób inny naciągacz naciągnął jego babcię |
|
|
~~Gregory | |
|
|
Jak przychodzą 2 rachunki to znaczy ze coś jest nie tak i spokojnie można zrezygnować z tego co się podpisało. Zmiana operatora powoduje rozwiązanie umowy z TP czyli nie ma mowy o 2-ch rachunkach. W takim układzie podejrzewam, że została podpisana umowa na preselekcję na czas nieokreślony, bo preselekcja zawsze jest na nieokreślony, czyli można z niej w każdej chwili zrezygnować. Po za tym Dialog wycofuje się z WLR-a czyli podpisując z nimi umowę będą przychodzić 2 rachunki. Chyba, że przy podpisywaniu umowy podpisuje się również "zamówienie WLR na linii analogowej". Wtedy będzie 1 rachunek. Po za tym wszędzie jest taniej niż w TP tylko trzeba trafić na uczciwego handlowca, który wszystko wyjaśni.
Pozdrawiam |
|
|
~~Eryk | |
|
|
CYTAT Jak przychodzą 2 rachunki to znaczy ze coś jest nie tak i spokojnie można zrezygnować z tego co się podpisało. Zmiana operatora powoduje rozwiązanie umowy z TP czyli nie ma mowy o 2-ch rachunkach. W takim układzie podejrzewam, że została podpisana umowa na preselekcję na czas nieokreślony, bo preselekcja zawsze jest na nieokreślony, czyli można z niej w każdej chwili zrezygnować. Po za tym Dialog wycofuje się z WLR-a czyli podpisując z nimi umowę będą przychodzić 2 rachunki. Chyba, że przy podpisywaniu umowy podpisuje się również \"zamówienie WLR na linii analogowej\". Wtedy będzie 1 rachunek. Po za tym wszędzie jest taniej niż w TP tylko trzeba trafić na uczciwego handlowca, który wszystko wyjaśni. Pozdrawiam o czyżby akwizytor z Dialogu sie odezwał? reklama? |
|
|
~~Gregory | |
|
|
CYTAT o czyżby akwizytor z Dialogu sie odezwał? reklama? nie po prostu znam branżę telekomunikacyjną |
|
|
~~LOLO | |
|
|
Będzie przychodził jeden rachunek do domu a nie 2 pierwszy będzie podwójny bo wyrównanie z TEPSY ale pieniążki nie będą większe tylko takie same jak było mówione. Na pewno nie przychodzą rachunki po 120 zł no chyba że ta babcia sobie sama wydzwoniła to jej problem dzwoniła to płaci nikt nie powiedział że będzie miała za darmo tylko taniej. A tak wogóle to nikt tu nie naciąga ludzi. Ja pracuje w tej firmie jak ktoś nie chce tej usługi to nie są uczciwe warunki i napewno tańsze niż w TEPSIE tylko każdy sie przyzwyczaił do TEPSY i za cholere wierny klient nie zrezygnuje bo jest lepsza a TEPSA w h*** wali klientów jak sie tylko da. Bo niby dla czego sa najdrożsi. A co do tej kartki wywieszonej na drzwiach to jak byśmy coś ukrywali to ta kartka by nie wisiała a my siedzieli byśmy zabunkrowani i mieli byśmy pełno w gaciach. My nie mamy sobie nic do zażucenia, a ludziom nigdy nie dogodzimy zawsze beda mieli jakieś ale i odmienne zdania. A i jeszcze coś AKWIZYCJA TO TEŻ JEST PRACA ( i może być uczciwa tylko samemu trzeba być uczciwym) to do tej osoby która nie pozwoliła tak porównywać.
|
|
|
~~ANia | |
|
|
Lolo nie obrazaj ludzi pracujacych. Akwizycja to nie jest praca. A z ta kartka nie przesadzajcie. Dopiero sie pojawila. Czesto jestem w tym budynku i nieraz widzialam ludzi jak od drzwi do rzwi pukali i pytali sie o Dialog bo przyszli namowili do podpisania a teraz nic sie nie zgadza. Wiec nie wciskaj tu ludziom kitu. A akwizycja to jest nachodzenie, wiec nie obrazaj reszty. A skoro uwazasz ze z umowy zlecenie cos ci sie kiedys do czegos doliczy hehe to jestes widac nawiniejszy niz klienci ktorych w trabe robicie
|
|
|
~~N.P. | |
|
|
CYTAT Akwizycja to nie jest praca. akwizycja to jest nachodzenie, wiec nie obrazaj reszty. No, no, niechze obywatelka nie przesadza ... |
|
|
~~Ela | |
|
|
CYTAT CYTAT Akwizycja to nie jest praca. akwizycja to jest nachodzenie, wiec nie obrazaj reszty. No, no, niechze obywatelka nie przesadza ... prawda,prawda to nie praca |
|
|
~~LOLO | |
|
|
każda praca nazywa się pracą skoro dostajesz za nią wynagrodzenie pieniężne to raz a jeżeli ja nie kradnę tylko uczciwie - podkreślam uczciwie - zarabiam pieniądze to według mnie pracuje i nie rozumiem dla czego negujecie znów zaznaczam uczciwe zarabianie pieniędzy praca jak praca dobrze ze jest bo to co się dzieje teraz na rynku pracy jest straszne. A po trzecie to każda praca jest w jakimś stopniu akwizycja tylko jedna w mniejszym lub większym stopniu np. nauczyciel także sprzedaje swoją wiedzę. A jeżeli chodzi o to na jakiej zasadzie pracujemy to musze cie zdziwić ponieważ pracujemy na umowę o pracę. I gdybyśmy chcieli robić ludzi w h*** to nie podpisywali byśmy się własnym imieniem i nazwiskiem i numerem handlowca Pozdrawiam (chciaż i tak wiem że cię nie przekonałam bo NEGAT POZOSTANIE ZAWSZE NEGATEM)
|
|
|
~~edi | |
|
|
CYTAT każda praca nazywa się pracą skoro dostajesz za nią wynagrodzenie pieniężne to raz a jeżeli ja nie kradnę tylko uczciwie - podkreślam uczciwie - zarabiam pieniądze to według mnie pracuje i nie rozumiem dla czego negujecie znów zaznaczam uczciwe zarabianie pieniędzy praca jak praca dobrze ze jest bo to co się dzieje teraz na rynku pracy jest straszne. A po trzecie to każda praca jest w jakimś stopniu akwizycja tylko jedna w mniejszym lub większym stopniu np. nauczyciel także sprzedaje swoją wiedzę. A jeżeli chodzi o to na jakiej zasadzie pracujemy to musze cie zdziwić ponieważ pracujemy na umowę o pracę. I gdybyśmy chcieli robić ludzi w h*** to nie podpisywali byśmy się własnym imieniem i nazwiskiem i numerem handlowca Pozdrawiam (chciaż i tak wiem że cię nie przekonałam bo NEGAT POZOSTANIE ZAWSZE NEGATEM) ale z ciebie. Zacznij od tego zeakwizycja to nie jest uczciwa praca i wogole zadna praca. Elka ma racje, nie obrazaj czlowieku ludzie ktorzy naprawde pracuja a nie naciagaja ludzi |
|
|
~~Silije | |
|
|
Heh ja też pracuje w tej firmie i jest to uczciwa praca nie robimy ludzi w h*** i jak Lolo juz napisał to pracujemy na umowach o prace,cieżko pracujemy tak jak inni,niby co mielibyśmy osiągnac przez naciąganie ludzi? Tepsa jest najdroższym operatorem tel stacjonarnych , to tepsa od kiedy ma tyle klientów to leci w h*** (heh NEGATÓW W ŁEP JEP )
|
|
|
~~huwe | |
|
|
CYTAT ,cieżko pracujemy tak jak inni,niby co mielibyśmy osiągnac przez naciąganie ludzi? taaa, strasznie ciężko... kawka , herbatka , cisteczko, papierosek, , dwie godzinki w terenie, coby troszku dziadków zdoić; potem ze dwie godzinki przy kompie, z tego 1,5h przy GG, takich handlowco-akwizytorów to w kierat i na sybir. na 14 dni. po takiej kuracji nie będziesz pieprzył głupot, że ciężko pracujesz. idź popracuj fizycznie- przewal 16 ton na dniówkę, to będziesz mógł powiedzieć, że ciężko pracujesz. a teraz to ci mówię: opierdzielasz się. ale cóż , ktoś i taką fuchę musi odwalać. padło na Ciebie... współczuję co do tego, co macie osiągać przez naginanie ludzi: P R O W I Z J A. inaczej mądrze nazywane: motywacyjny system wynagrodzeń. proste jak budowa cepa - więcej sprzedasz, więcej zarobisz. więc przy każdym dziadku modlisz się, coby nie zaczął wnikać i nie czytał do końca papieru podsuniętego do podpisu, wręcz zagadujesz, mamisz elokwentną mową, aż klient łyka przynete i podpisuje, co tam mu podsuniesz. a co będzie dalej - jak spłuczka klozetowa: poszumi, poszumi i się uspokoi. PS. i nie pisz , że robicie inaczej - robiłem na handlowcu kilka lat, i w każdej branży jest ten sam chlew. |
|
|
~~Milka | |
|
|
bzdury piszecie... Sprawdzcie sobie w slowniku co oznacza slowo konkurencja... Ja mam Dialog od dwoch lat bo sama sobie zmienilam z Tpsa telefonicznie, poniewaz moja siostra ma na slasku to samo i jest zadowolona... Dialog to firma dzialajaca od 12 lat na rynku, ma swoje łacza na dolnym slasku i w calym woj. łodzkim i goroco polecam. Kazda praca handlowca jest akwizycja, wystarczy byc kapke ogarnietym... Lepiej zalowac ze sie sprobowalao niz zastanawiac sie czemu sie nie sprobowalo... Stalowa Wola to wiocha ograniczona na kazdy sposob dlatego tyle bezrobocia jest ... Zacznijcie ludzie robic cos ze swoim zyciem,a nie narzekac i biedowac... Do pracy rodacy!!!!!!!!
|
|
|
~~Gregory | |
|
|
CYTAT bzdury piszecie... Sprawdzcie sobie w slowniku co oznacza slowo konkurencja... Ja mam Dialog od dwoch lat bo sama sobie zmienilam z Tpsa telefonicznie, poniewaz moja siostra ma na slasku to samo i jest zadowolona... Dialog to firma dzialajaca od 12 lat na rynku, ma swoje łacza na dolnym slasku i w calym woj. łodzkim i goroco polecam. Kazda praca handlowca jest akwizycja, wystarczy byc kapke ogarnietym... Lepiej zalowac ze sie sprobowalao niz zastanawiac sie czemu sie nie sprobowalo... Stalowa Wola to wiocha ograniczona na kazdy sposob dlatego tyle bezrobocia jest ... Zacznijcie ludzie robic cos ze swoim zyciem,a nie narzekac i biedowac... Do pracy rodacy!!!!!!!! Popieram trochę chęci, a mniej biadolenia przy komputerze. Każda szanująca się firma zatrudnia akwizytorów/przedstawicieli handlowych i nie ma w tym nic dziwnego ani złego. Po za tym praca w terenie wcale nie jest taka łatwa i przyjemna jak się niektórym wydaje, ale cóż nie będę na siłę zmieniać czyjegoś ograniczonego światopoglądu. Przerzucaj swoje 16 ton dziennie skoro tak lubisz i zarabiaj 700 zł miesięcznie. Może pewnego dnia padnie rekord i przerzucisz 18,5 tony? Napisz nam o tym na forum wtedy dobrze? Pozdrawiam wszystkich narzekających i tych pracujących. |
|
|
~~Darek | |
|
|
[
Popieram trochę chęci, a mniej biadolenia przy komputerze. Każda szanująca się firma zatrudnia akwizytorów/przedstawicieli handlowych i nie ma w tym nic dziwnego ani złego. Po za tym praca w terenie wcale nie jest taka łatwa i przyjemna jak się niektórym wydaje, ale cóż nie będę na siłę zmieniać czyjegoś ograniczonego światopoglądu. Przerzucaj swoje 16 ton dziennie skoro tak lubisz i zarabiaj 700 zł miesięcznie. Może pewnego dnia padnie rekord i przerzucisz 18,5 tony? Napisz nam o tym na forum wtedy dobrze? Pozdrawiam wszystkich narzekających i tych pracujących. Umowa zlecenie to rzeczywiscie praca a ile to korzyscie ohohohoh na pewno wiecej niz z 950 na umowe o prace. Ale kretyn to wymyslil, ludzie zqastanowcie sie lepiej do czego ta umowa zlecenie wam sie przyda DRODZY AKWIZYTORZY |
|
|
~~szef | |
|
|
Ale sie tu muły wypowiadaj jak to czytam to mi się nieodbrze robi.Zwykli niewolnicy którzy nakłaniją innych niewolików do pracy której sami by nie robili.
|
|
|
~~Karinka | |
|
|
Darku rozmowa na forum polega na tym że czyta się wszystkie posty może twoje ograniczenie ci nie pozwala ale przypomnę wypowiedź LOLO w firmie silver project nie pracuje się umowę zlecenie tylko na umowę o pracę. POZDRAWIAM
|
|
|
~~Gregory | |
|
|
[cytat
Umowa zlecenie to rzeczywiscie praca a ile to korzyscie ohohohoh na pewno wiecej niz z 950 na umowe o prace. Ale kretyn to wymyslil, ludzie zqastanowcie sie lepiej do czego ta umowa zlecenie wam sie przyda DRODZY AKWIZYTORZY[/cytat] Darku, może najpierw dowiedz się więcej jaka jest różnica między umowami zlecenia i o pracę. Jakoś nie mogę pojąć Twojego toku myślenia. |
|
|
~~Darek | |
|
|
CYTAT [cytat Umowa zlecenie to rzeczywiscie praca a ile to korzyscie ohohohoh na pewno wiecej niz z 950 na umowe o prace. Ale kretyn to wymyslil, ludzie zqastanowcie sie lepiej do czego ta umowa zlecenie wam sie przyda DRODZY AKWIZYTORZY Darku, może najpierw dowiedz się więcej jaka jest różnica między umowami zlecenia i o pracę. Jakoś nie mogę pojąć Twojego toku myślenia.[/cytat] no wlasnie ogromna roznica, zadnych swiadczen, uprawnien nic!!!! do stazu pracy tez sie nie liczy. Ajesli twierdzisz inaczej to radze poczytac Kodeks Pracy. A w Dialogu pracuje z 5 na umowe o prace a reszta na zlecenie, idz tam na rozmowe a sie przekonasz. Jak komus nie szkoda czasu tam akwizytorowac to jego problem. Lepiej normalnej pracy poszukac |
|
|
~~huwe | |
|
|
CYTAT Przerzucaj swoje 16 ton dziennie skoro tak lubisz i zarabiaj 700 zł miesięcznie. Może pewnego dnia padnie rekord i przerzucisz 18,5 tony? Napisz nam o tym na forum wtedy dobrze? Pozdrawiam wszystkich narzekających i tych pracujących. 1. nie narzekałem, a wskazałem , że ciężką pracą to handlowanie/akwizycja nie jest- stresująca - z tym się moge zgodzić, ale nie ciężką. 2.jak trzeba to i 20 przerzucę. i nic Ci do tego. i nie za 700 zeta, a o wiele więcej . i bez bzdetów typu : na papierze minimalna krajowa, a reszta to ta tzw. motywacja. 3.troche przykro, że Taki rozgraniety gość jak Ty z taką pogardą traktuje innych. W czym jesteś lepszy ?? - że nosisz na co dzień gajerek z krawatem - nie - nosiłem taki mundurek przez 6 lat; i wcale nie tęsknię za takim wdziankiem - że masz licencjata/magistra?? albo dopiero się kształcisz?? też nie. tez mam papiery z wyższym. pzdrw. PS. więcej konkretów , a mniej emocjonalnych wyskoków a zdecydowanie posłuży to prowadzonej dyskusji. |
|
|
~~ktosik | |
|
|
Apropo tej firmy to moja Mamę którka jest w podeszłum wieku jakis "naciagacz" namowil na podpisanie umowy pod pretekstem ze on jest z "TELEKOMUNIKACJI" i "BĘDZIE ZMIANA ABONAMĘTU MA TAŃSZY PO PODPISANIU UMOWY"!!!!!!!!! LUDZIE CZY WY NIE ROBICIE INNYCH W BAMBUKO?!?!?!?!?!?! Bo miśie wydaje że to jest nic innego jak naciąganie!!!!!!
POZDRAWIAM SERDECZNIE CAŁĄ WASZĄ FIRMĘ ! **** *** * ****!!!!!!! |
|
|
~~ona | |
|
|
CYTAT Ale sie tu muły wypowiadaj jak to czytam to mi się nieodbrze robi.Zwykli niewolnicy którzy nakłaniją innych niewolików do pracy której sami by nie robili. o czyzby szef akwizytorow zabral glos? Do krasnika spowrotem!!!!!!!!!!! |
|
|