|
|
|
CYTAT data założenia konta \"Happy\" chyba ewidentnie pokazuje, że adres e-mail, został \"skradziony\" To jest dowód na miarę Macierewicza Ja założyłem konto jeszcze wcześniej a moich danych nie było w bazie która wyciakła, ona była z 2009 roku Przypominam, patrioto-katoliku o przykazaniu numer 8 Poza tym sam mam doświadczenie w moderowaniu forów i wiem że najczęstsza wymówka usera to : "co prawda mam to samo IP ale to nie ja!, to mój brat/kumpel/dziewczyna/chłopak/mąż/żona/matka/żona/kochanka/ itp itd Stary numer Andrzejek, gratuluję Cieszy mnie że administracja bierze się za poprawę jakości forum, ostatnio poziom kultury tutaj spadał po równi pochyłej. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Ja mam mało czasu a andrzej był najlepszym kandydatem, nie zakłada zbędnych tematow, siedzi tu dlugo bez bana, kandydat idealny, żyjemy w wolnym kraju to nikt o przekonania nie pyta bo nie to jest ważne.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
ludzie stali sie agresywni ale przyklad tez idzie z gory ;-)
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jak tak leże i patrze w Tv to rozumiem po cześci tyle agresji że szok.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
ja tu mialem na mysli przyklad z gory ze sm ^^
btw nie wyobrazam sobie moda zwracajacego sie do uzytkownika per leming ^^ andrzejka czeka troche wyrzeczen :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ale lemingi to chyba połowa społeczenstwa bo na PO głosowali, będzie dobrze
|
|
|
|
CYTAT ja tu mialem na mysli przyklad z gory ze sm ^^ btw nie wyobrazam sobie moda zwracajacego sie do uzytkownika per leming ^^ andrzejka czeka troche wyrzeczen :] Lemingiem jestem nazywany, ostatnio tak się odszczekuję. Ale długo byłem tak nazywany i nie reagowałem. Nie reagowałem bo myślałem, że tym co mnie tak nazywają przejdzie. Ale niestety nie przeszło. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Stronniczy byłby lepszy? andrzejek badz poważny to 4 pietro raczej ci nie słuzy w lecie grzeje w głowe a jak pada to troche dyńke schładza.
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Pomyłka to nie stropodach, ale o tym nie masz pojęcia.
Przyznasz się czemu zmieniłeś nick z cudakPo na Wiktor? PS dobranoc wszystkim, szczególnie tobie Wiktor może kiedyś zdobędziesz się na odwagę i przyznasz się do zmiany. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] apropo 4pietra napewno w lecie było ci chłodno jesli tak to myj sie czesciej bo w lecie ciezko z toba dłużej pogać co do leminga to od ciebie to zależy od twojego myslenia bo jak do tej pory twoje wypowiedzi swiadczą że skoczył byś za peło w ogień ale jak to lemingi maja w naturze nawet w przepaść
Lemingiem jestem nazywany, ostatnio tak się odszczekuję. Ale długo byłem tak nazywany i nie reagowałem. Nie reagowałem bo myślałem, że tym co mnie tak nazywają przejdzie. Ale niestety nie przeszło. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Wiktor obrażasz mnie, nie wiem z jakiego powodu.
Może to że dopytuję się o tego nicka? Kiedyś zarzekałeś się że to nie prawda. A może to że zostałem moderatorem tak na ciebie wpływa. Masz coś do mnie to pisz na PW. Nie wiem skąd to stwierdzenie że poleciał bym w ogień za PO. Może stąd że nigdy nie zagłosuje na PiS. Nawet jak by to miała być ostatnia partia. Przestał bym chodzić na wybory. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Wiktor obrażasz mnie, nie wiem z jakiego powodu. Może to że dopytuję się o tego nicka? Kiedyś zarzekałeś się że to nie prawda. A może to że zostałem moderatorem tak na ciebie wpływa. Masz coś do mnie to pisz na PW. Nie wiem skąd to stwierdzenie że poleciał bym w ogień za PO. Może stąd że nigdy nie zagłosuje na PiS. Nawet jak by to miała być ostatnia partia. Przestał bym chodzić na wybory. przepraszam trochę mi ciśnienie skoczyło jak zobaczyłem przy twoim nicku moderator ale to jeszcze nic przyglądam się i zobaczyłem ten neutralny to wtedy myśle sobie koniec świata. ;-))) (sam chyba w to nie wierzysz że jesteś neutralny) "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Nad wyslij jest regulamin teraz więc ten tego w razie wątpliwości można czytać.
|
|
|
|
|
//moderowano
- nie na temat. Nie wyrażamy tutaj swoich ekspresji pod wpływem ujrzenia nowego moda. -sm |
|
|
|
|
Widzę, że straszne bóle niektórzy przeżywają w związku z tą zmianą. Każdy okazuje się teraz najlepszym, najkulturalniejszym i świetnym intelektualistą.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Nad wyslij jest regulamin teraz więc ten tego w razie wątpliwości można czytać. dobrze to wyglada w sensie ze nie jest upierdliwe ^^ zrobcie jescze tak by otwieral sie na nowej zakladce bo tak sobie ktos wiadomosc spieprzy :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
moderowano
Andrzejek Andrzejek Andrzejek poznałem go na plaży. Od tamtej już pory ciągle o nim marzę. Ten kutas malutki łatwo we mnie wchodzi, czasami jest z serem ale nic nie szkodzi. Zęby ma brązowe od mojego kału, ale i tak go kocham bo jest doskonały. Jeździ na rowerku co nie ma siodełka, ćwiczy mięsień Kegla by zeszła stulejka. |
|
|
|
|
a mnie kto wycial ?^^ tak bez slowa :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT moderowano Andrzejek Andrzej wpadłeś komuś w oko???? "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Może....
ifeelgood , ja Ci nic nie wycinałem. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
//moderowano Daj sobie spokój Andrzejek Andrzejek Andrzejek poznałem go na plaży. Od tamtej już pory ciągle o nim marzę. Ten kutas malutki łatwo we mnie wchodzi, czasami jest z serem ale nic nie szkodzi. Zęby ma brązowe od mojego kału, ale i tak go kocham bo jest doskonały. Jeździ na rowerku co nie ma siodełka, ćwiczy mięsień Kegla by zeszła stulejka. |
|
|
|
|
zgadzam się co do tematu postu w 100 % i powinno to obowiązywać wszystkich bez wyjątku..
|
|
|
|
|
Panowie dajcie już spokój z tymi sprzeczkami, zamknijcie ten temat, idźcie wspólnie na piwko podajcie sobie ręce i zakopcie wreszcie ten topór wojenny
|
|
|
|
|
Rafał-gej odpoczywa już od nas
|
|
|
|
A ja pozdrawiam wszystkich z kraju ...tulipanów.
|
|