|
|
|
gdzie mozna sie wybrac do fryzjers w stalowej woli zeby byc zadowolonym
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikt nic nie pisze widocznie nie ma w stalowej dobrego i fajnego fryzjera...
bzzzzzz |
|
|
|
|
już było tyle tych tematów... :o)
|
|
|
|
|
Dokładnie. Zachęcam do skorzytsania z funkcji szukaj. Temat jest juz wyczerpany.
|
|
|
|
|
jak chcesz mieć super włosy to tylko Natalia w Metamorfozie, tylko czekam kiedy otworzy swój zakład fryzjerski...
|
|
|
|
|
Metamorfoza? za droga...
|
|
|
|
|
LUDZIE OSTRZEGAM PRZED ZAKLADEM FRYZJERSKIM GABRIEL NA BIALYCH DOMACH !!!!! BYLAM I CO? NA DRUGI DZIEN JAK SIE DOKLADNIE PRZEJRZALAM W LUSTERKU TO KICHA NA CALA WIES ! POSZLAM I ZMUSZENI BYLI ODDAC MI PIENIADZE BO ZA CO NIBY MIALAM PLACIC
|
|
|
|
|
A ja szukam pani Sabiny, która dobrych kilka lat temu pracowała w salonie fryzjerskich naprzeciw domu rzemiosła w białych domach, kobieta miała talent w dłoniach, może ktoś wie???
|
|
|
|
|
CYTAT LUDZIE OSTRZEGAM PRZED ZAKLADEM FRYZJERSKIM GABRIEL NA BIALYCH DOMACH !!!!! BYLAM I CO? NA DRUGI DZIEN JAK SIE DOKLADNIE PRZEJRZALAM W LUSTERKU TO KICHA NA CALA WIES ! POSZLAM I ZMUSZENI BYLI ODDAC MI PIENIADZE BO ZA CO NIBY MIALAM PLACIC Post zawiera tyle konkretów i jest pisany tak pięknym językiem, że pachnie konkurencją na kilometr :-) |
|
|
|
|
A ja mogę polecić salon Gabriel. Korzystałam dopiero pierwszy raz z ich usług, ale wyszłam zadowolona. Mają dobre farby, Loreal, a pani która mnie obsługiwała zrobiła mi świetną, lekką fryzurę, ale nie pamiętam jak się nazywa. Może cenowo nie najtaniej ale warto. Już dwa miesiące po farbowaniu a odrost ledwie widoczny
|
|
|
|
|
a jeszcze słyszałam o dobrej fryzjerce,ale to w Nisku i nie każdemu po drodze. Gdzieś koło pizzerii Iguana. Koleżanka z pracy ostatnio była, i muszę powiedzieć że wygląda naprawdę fajnie
|
|
|
|
|
CYTAT LUDZIE OSTRZEGAM PRZED ZAKLADEM FRYZJERSKIM GABRIEL NA BIALYCH DOMACH !!!!! BYLAM I CO? NA DRUGI DZIEN JAK SIE DOKLADNIE PRZEJRZALAM W LUSTERKU TO KICHA NA CALA WIES ! POSZLAM I ZMUSZENI BYLI ODDAC MI PIENIADZE BO ZA CO NIBY MIALAM PLACIC żałosne Chodze tam już ok 5 lat i ciągle jestem zadowolona - i nigdy nie zauważyłam, aby ktokolwiek nie był zadowolony )) i aby ktokolwiek przyszedł z reklamacją )))))))) |
|
|
|
|
GODNY POLECENIA Z PROFESJONALNA OBSŁUGA JEST ZAKŁAD FRYZJERSKI "CAMELEON" OBOK BIAŁYCH DOMÓW. MOJA ŻONA WYCHODZI Z NIEGO ZAWSZE ZADOWOLONA :p ZAKŁAD MIEŚCI SIE NA ul.Popiełuszki 12A (015) 649-49-48
|
|
|
|
|
A ja szukam miesca, w ktorym uzywaja farb Lecher.
Jak znacie podajcie od razu cene farbowania Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT a jeszcze słyszałam o dobrej fryzjerce,ale to w Nisku i nie każdemu po drodze. Gdzieś koło pizzerii Iguana. Koleżanka z pracy ostatnio była, i muszę powiedzieć że wygląda naprawdę fajnie Nie koło pizzerii tylko w tym samym budynku bo to chyba jeden właściciel i tego i tego Tam są dwie fryzjerki ale ja,moje znajome i nie tylko(jak się zdążyłam zorientować ;p) polecamy tylko i wyłącznie panią Sylwię z tego salonu
|
|