|
|
|
jak w temacie - nie wiecie, gdzie takiego fachowca znajdę w Stalowej? I ile takie coś może kosztować - potrzebuję szybki w rozmiarze ok. 102x21 cm?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rozwadów , za muzeum po tej samej stronie wjezdzasz na plac i na w prost masz zaklad
|
|
|
|
|
Również polecam gościa za Muzeum w lewo jadąc od Stw w kierunku Agatówki. Gość robi naprawdę solidnie.
|
|
|
|
|
A ja proponuje abyś zapytał w Matiasie, ewentualnie w Urzędzie Miasta. Współczuję ludziom bezradnym, którzy nie potrafią w Stalowej znaleźć szklarza, przepraszam.. "fachowca ". A co można zrobić solidnie wycinając kawałek szyby?
|
|
|
|
|
CYTAT A co można zrobić solidnie wycinając kawałek szyby? zachować wymiary, kąty. |
|
|
|
|
witam na ulicy Czarnieckiego jest sklepy co oprawia obrazy zanies tam .Polecam
|
|
|
|
|
CYTAT A co można zrobić solidnie wycinając kawałek szyby? A można ... W Rozwadowie za muzeum zamówiłam szybę do stolika i poprosiłam aby "rogi " zostały pościnane z uwagi na małe dziecko.Kobieta,która przyjmowała zamówienie zapisała to sobie w zeszycie.Mąż odebrał za dwa dni niestety kwadrat z kątami ostrymi jak nóż :( Pan stwierdził,że nic w tym temacie nie wiedział, a kobietka miała akurat urlop...Pech to się nazywa....teraz drżę :( |
|
|
|
|
CYTAT Pan stwierdził,że nic w tym temacie nie wiedział, a kobietka miała akurat urlop...Pech to się nazywa....teraz drżę :( Pech, pechem, ale warto zareklamować/oddać "produkt". W końcu nie to dostałaś co zamawiałaś... |
|