|
|
|
Proszę pomóc czy ktoś brał te tabletki? dobre są?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobre ale chodzi o smak czy działanie ? Są stosunkowo drogie ale można je stosować przy karmieniu piersią. No i jeszcze kwestia czy są zażywane terapeutycznie czy jako antykoncepcja. Zresztą tak czy tak działają.
|
|
|
|
|
Ja też je biorę ze względu na karmienie piersią. Mam nadzieję, że są skuteczne jeśli chodzi o działanie anty.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
chodzi o działanie antykoncepcyjneużywam je już 16 dni i strasznie źle się po nich czuje, też karmie piersią i nie wiem czy je odstawić czy nie? a kupiłam 3 opakowania:(
|
|
|
|
|
Brałam przez trzy miesiące podczas karmienia piersią i przytyłam ponad 6 kg.
|
|
|
|
|
Sebu, jak się źle po nich czujesz, to poproś gina o zmianę na inne. Na pewno znajdzie dla Ciebie odpowiednie tabsy.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
izka utylas od dadatniego bialnsu kalorycznego nie od tabletek.
|
|
|
|
|
Ja po tych tabletkach niestety przytyłam 7kg:( no i okresu nie mam już 7 miesiąc,, ale karmię Córeczkę więc nadal je biorę , dodatkowo libido bardzo mi się obniżyło , nie mam ochoty na seks.. planuję jeszcze 2 miesiące brać i odstawiam Małą od piersi , bo mi nie służą te tabletki
|
|
|
|
|
A miałaś robione wcześniej badania? Bo nie powinno się zaczynać przyjmować tabletek bez badań. To nie są witaminy. Wiadomo, w dzisiejszych czasami mało kto je robi, ale jeśli ktoś chce mieć odpowiednio dobrane, bez skutków ubocznych - powinien.
Jeśli chodzi o "tycie", to skutek odkładania się wody w organizmie lub zwiększonego apetytu;] aneczka2116 - ja na Twoim miejscu szybko odwiedziła bym jakiegoś porządnego lekarza i poprosiła o jakąś zmianę, bo po co się tyle męczyć? o.O |
|