NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Kto na posła w tym roku?, zbliżają się wybory do Sejmu
ff
Wysłany: 8 Marz 2011r. 23:12  
Witam wszystkich!

Zbliżają się wybory do Sejmu RP więc już za niedłógo zacznie się dyskusja nad kandydatami do Sejmu z naszego miasta...

analizując sytuację chyba potrzeba kogoś nowego. Jestem zwolenikiem PO i mocno sympatyzuję z tom partią. Dlatego uważam że potrzebuje ona mimo wszytsko nowego otwarcia nowej krwi. Nie chcę krytykować pani Poseł Butryn bo to dobra kobieta, ale trzeba nowych twarzy

ogólnie zakładam ten temat aby rospocząć poważną dyskusję o kandydatach... kto będzie startował? jakie znacie lub proponujecie kandydatury ?

ja zgłaszam moją propozycję pana Dariusza Przytułę wiceprezydenta rady miejskiej w Stalowej Woli miałem okazję z nim kilka razy rozmawiadź i wiem że to właściwy człowiek na dobrym miejscu ... czekam na opinię!

zróbmy coź razem żeby wybrać dobrą osobę na posła takiego jak pana Dariusza Przytułę !

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Marz 2011r. 23:12  

Prywatna wiadomość 

no1
no1
ff
Wysłany: 8 Marz 2011r. 23:16  
Z TakoM ortografioM to nie podnosiż poziomu rozmUw na tematy "poTYLiczne".

Ok, ok, wiem, że panuje wszechobecna dysortografia... ale czy NA PEWNO nie można chociaż raz przeczytać tego co się napisało zanim się kliknie "wyślij"?

Pozdrawiam.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Marz 2011r. 23:30  
no 1 przepraszam za błedy nie jestem jakimiś tam polonistą piszę szybko ja myslę że nie ma co zważać na błędy proszę do tematu ... a w następnych postach będę się trzymał ortografi !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Marz 2011r. 00:44  
CYTAT
... a w następnych postach będę się trzymał ortografi !

Chyba nie dasz rady. Lepiej daj sobie spokój i nie przynoś wstydu swojemu kandydatowi.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Marz 2011r. 01:04  
zasadniczo to każdy jeden pisowy senior z naszej super rady miasta byłby bardzo dobrym kandydatem, cechuje ich przede wszystkim spora kompetencja, wykształcenie i retoryka, słabą ich stroną jest to że nie bardzo się odnajdują w autobusach komunikacji miejskiej i że wszyscy już mają ich dosyć

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Marz 2011r. 08:09  
madras ktoś mi kidyś już mówił że na tym forum to sami pieniacze i obrarzalscy! Zamiast pisać do rzeczy na temat to się będę rospisywać o tym jak kto pisze! udowodnione jest że nawet jakby połowę słowa zle napisał to i tak każdy w miare ogarnienty to przeczyta!

więc Madras jak jesteś ogarnienty w miare to porozmawiaj o wyborach a nie o pisaniu.

a jak nie chcecie tu powaznych tematów to spadam na inne fora może tam są odpowiedzialni ludzie którzy myślą o Stalowej WOli o naszym regionie i o POlsce... przykre :(

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Marz 2011r. 08:24  
powiedz co tam wg ciebie zrobi tam pan dariusz ? :] wg mnie nic, jezeli uwazasz ze cos zrobi to co i w jaki sposob ?

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

no1
no1
ff
Wysłany: 9 Marz 2011r. 08:29  
CYTAT
zróbmy coź razem żeby wybrać dobrą osobę na posła takiego jak pana Dariusza Przytułę !

To jak sobie wyobrażasz obiektywną dyskusję, jak na końcu postu agitujesz do głosowania na konkretną osobę? Tak - agitujesz, bo nie podałeś żadnych konkretów poza "Dariusz Przytuła rulezzz".

CYTAT

a jak nie chcecie tu powaznych tematów to spadam na inne fora może tam są odpowiedzialni ludzie którzy myślą o Stalowej WOli o naszym regionie i o POlsce... przykre :(

Na poważne tematy porozmawiasz na niejednym forum, ja bardziej się obawiam, że nikt poważny nie będzie chciał porozmawiać z Tobą. Ty "myślisz o Polsce?" To naucz się języka polskiego! Tyle Ci napiszę. Tu brak stylistyki, brak ortografii, brak jakiejkolwiek sensownej treści, a chcesz rozpocząć merytoryczną dyskusję. Trochę ogłady.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Marz 2011r. 08:58  
nie no żenujący poziom komentujących naprawdę powala na kolana - tak zacząłem dyskusję ze wskazaniem na konkretną osobę bo tak jak mówiłem sympatujem z PO. A taką osobą z PO jest Pan Dariusz. Ktoś pytał co zrobił - wpisz sobie chłopie nazwisko jego w google to zobaczysz osiągniećia jego.

ale nic faktycznie muszę stąd spadać - pewnie no 1 madran no name to pisowskie pieski które tylko zobaczyły że PO i Pan Przytuła to skoczyły do ujadania na rządanie. O to wasz poziomo PiSowcy zakochani !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Marz 2011r. 09:14  
chlopie :] nie pytalem co zrobil tylko co zrobi i w jaki sposob, zamiast bic piane to se przeczytaj dwa razy, miales konkretne pytanie ale tak to zazwyczaj bywa ze osoby sympatujace, sympatymujace czy czy robiace z PO cokolwiek innego sobie nie radza z prostymi pytaniami
btw obstawiam prowokacje ^^ jak nie to jest grubo :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

no1
no1
ff
Wysłany: 9 Marz 2011r. 09:37  
takDarek - do PiSu mi daleko, po zachowaniu to Tobie raczej do nich bliżej. Jeśli nie potrafisz napisać nic konstruktywnego to lepiej nie przynoś wstydu swojemu faworytowi. Aktualnie NICZYM nie różnisz się od przeciętnego wyborcy PiS - tylko się pienisz i czepiasz wszystkich za wyrażanie własnego zdania. To wolny kraj - mamy wolność słowa i każdy może skomentować to jak piszesz. A pisać nie umiesz.

Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu "tego jedynego" forum.
Będzie Ci potrzebne.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Marz 2011r. 19:26  
buahahaha, widze ze PO oszczedza w tym roku na lemingach smiech2DDDD ten tu o to takDarek najprawdopodobniej gimanzjalista nie wie nawet za bardzo co to poprawna pisownia smiech2
co do list ktorymi powinnismy byc bezposrednio zainteresowani,to pani szanowna posel butryn ma dostac numer 3(poprzednia 7)na liscie PełO.
Co do listy Prawa i Sprawiedliwości nie jest jeszcze nic oficjalnie ustalone ponieważ nie jest to w tej chwili priorytetem nic dziwnego kiedy premier okrada przyszlych emerytow na setki milionow zlotych byle by tylko swoja nieudolna polityka latac dziure budzetowo do ktorej sam doprowadzil.Prawdopodobnie jedynka bedzie Poseł Antoni Błądek.

a co do takDarek zglaszac to ty dziecko drogie mozesz ale nieprzygotowanie na lekcji ;) i tak zmien dziecko forum dla dobra wszystkich

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Marz 2011r. 20:37  
ha nigdzie się jednak nie wybieram! będę dla waszej wszechobecnej tutaj chołoty PiISowskiej pieprzem w oku! Rozumiem też nerwówkę po waszej stronie - sondaże dają olbrzymią przewagę PO nad PIS! I wcale nie chodzę do gimnazjum! jestem pełnoprawnym obywatelem i mam prawo pisać o swoich sympataiach politycznych i pytać innych... a jak się komuś nie podoba to niech nie pisze

ja w sumie oststani raz odpowiadam na takie guwniarskie i pisowskie zaczepki z waszej strony - czekam na prawdziwą dyskusję o zbiliżających się wyborach do sejmu!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Marz 2011r. 20:47  
CYTAT

ja w sumie oststani raz odpowiadam na takie guwniarskie i pisowskie zaczepki z waszej strony - czekam na prawdziwą dyskusję o zbiliżających się wyborach do sejmu!

oto przyklad statystycznego leminga PO "guwiarskie" buhahaha smiech2 wlasnie tacy ludzie glosuja na tych nieudacznikow i tacy ludzie wypisuja na forach internetowych to co ten gimazjalista powyzej smiech2 przeciez to jest dramat smiech2

ale spoko on mysli ze jest cool i jego wodzu donek jest napewno dumny ze swojego elektoratu smiech2 silnego i zmobilizowanego

Prywatna wiadomość 

no1
no1
ff
Wysłany: 9 Marz 2011r. 22:59  
Abstrakcyjny - exactly.

Najlepsze z całej głupoty powyższego osobnika jest to, że on nadal uważa nas za PiSowców. Nie wiem jak wy, ale ja nie mam nic wspólnego z tą partią i nigdy na nikogo zrzeszonego w niej nie głosowałem. Co nie znaczy, że lubię PO, to już inna sprawa...

Dla Twojej informacji DROGI takDarku - ludzie nie dzielą się tylko na fanatyków PO i fanatyków PiS. Z fanatykami to w ogóle wolę nie mieć nic wspólnego. Ostatni raz Ci zakomunikuję - zachowując się tak jak się zachowujesz NICZYM, ale to NICZYM nie różnisz się od przeciętnego PiSowca.

Pozdrawiam.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Marz 2011r. 23:02  
Przeanalizowałam treści takDarka. Nie jest to gówniarz ani małolat, tylko ktoś sobie jaja robi albo próbuje prowokować. Jak sobie zapomniał w ostatnim poście że ma kardynalne byki w pisowni robić to pisał nawet z interpunkcją rozszerzoną.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »