Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Znacie jakiś sklep meblowy czy rtv w którym mogę kupić standy (stojaki pod kolumny)
allegro i sklepy w sieci nie wchodzą w grę pozdrawiam MYŚL! |
|
|
|
|
MYŚL! |
|
|
|
|
http://www.stanpor.pl/ . Zakład stolarski z Stalowej Woli specjalizuje sie między innymi w robieniu takich stojaków. Wszytskie wymiary pod konkretne zamowienie. Sam korzytsałem z usług tego zakładu i moge polecic z czystym sumieniem. Ps. Ja zamawiałem bramę która prezentuję się zjawiskowo Pozdrawiam.
|
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
To zależy jakie głosniki chcesz na nich postawić bo jesli zwykłe "podstawkowce" typu Technics czy sony to owszem mogą być i one z drewna Jednak jesli są to marki wyższych lotów jak B&W,KEF,dynaudio czy np. Sonus Faber to na podstawkach z drewna wygladały by dość komicznie.Nie chce wytaczać tu filozofii ale najpierw trzeba naprawde zacząć od tego CO chcesz na nich postawić.
|
|
|
|
|
Ja też mogę polecić stojaczki wykonane z granitu są stabilne ale nie wiem dokładnie jak cenowo zależy jaki kamień byś sobie wybrał a jest teraz bardzo duży wybór na rynku a wykonać go możesz w zakładzie kamieniarskim NISKO-WARCHOŁY jeśli będziesz chciał napisz podam Ci telefon do zakładu bo tam pracuje .
|
|
|
|
|
CYTAT To zależy jakie głosniki chcesz na nich postawić bo jesli zwykłe \"podstawkowce\" typu Technics czy sony to owszem mogą być i one z drewna Jednak jesli są to marki wyższych lotów jak B&W,KEF,dynaudio czy np. Sonus Faber to na podstawkach z drewna wygladały by dość komicznie.Nie chce wytaczać tu filozofii ale najpierw trzeba naprawde zacząć od tego CO chcesz na nich postawić. chcę postawić kolumny podstawkowe od pianocrafta (YAMAHA NX-E800) czyli troszkę niższa półka niż b&w i te marki co podałeś ale mimo wszystko to już pełnowymiarowe monitory i należy im się odpowiednie ułożenie a ile by kosztowały w tym zakładzie standy i jak mniej więcej by się czekało? MYŚL! |
|
|
|
|
CYTAT Ja też mogę polecić stojaczki wykonane z granitu są stabilne ale nie wiem dokładnie jak cenowo zależy jaki kamień byś sobie wybrał a jest teraz bardzo duży wybór na rynku a wykonać go możesz w zakładzie kamieniarskim NISKO-WARCHOŁY jeśli będziesz chciał napisz podam Ci telefon do zakładu bo tam pracuje . bardzo proszę o telefon zadzwonić zawszę mogę choć na standy uzbierałem 100zł MYŚL! |
|