|
|
|
Witam!!! Czy mogłby mi ktos polecic dobrego adwokata który zjmuje sie sprawami majątokwymi. Bardzo mi zalezy naskutecznym. Prosze o opinie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam polecam Panią Adwokat Agnieszka Derylak korzystałem z jej usług tez w sprawie podziału majątku bardzo mi pomogła Ma siedzibę przy Al. Jana Pawła II 2A nr jej telefonu to 663-981-433 Naprawdę polecam
|
|
|
|
|
dr adw. Anna Gałkowska
|
|
|
|
|
to zależy jakie to są sprawy majątkowe ? podziałam majątku dorobkowego czy sprawa spadkowa np. dział spadku itp. Do spraw rodzinnych typu podział majątku dorobkowego polecam mec. Gałkowską - jest b. dobra ( jedyny minus b. droga do naszych zarobków). Natomiast drugim mecenasek, którego polecam to mec. Kokowski z Tarnobrzega - fachowo i w rozsądnych cenach. zadzwoń zapytaj i porównaj, tel. masz na necie - powodzenia;-)
|
|
|
|
|
właśnie! Tłumacz przysięgły się reklamuje ale mecenas już nie. Kogo jak kogo ale adwokatów chyba stać na małą reklame. Zaraz nazwisko się robi rozpoznawalne, a na to się pracuje latami.
|
|
|
|
|
CYTAT dr adw. Anna Gałkowska niewątpliwie dobry wybór |
|
|
|
|
prawnikow obowiazuje zakaz reklamowania swojej kancelarii. To ile placimy za porade zalezy od stopnia skompliwania , trybu postepopwania. Dobry prawnik juz na 1 spotkaniu ocenii , czy sprawa jest do wygrania ,czy tez nie . Powiadomi osobnika o zerowej szansie na sukces na drodze sadowej . Aha zanim pojdziecie po porade prawna, to zwroccie uwage czy jest to radca prawny / adwokat czy jedynie doradca prawny - mozecie sie pozniej bolesnie rozczarowac ;)
|
|
|
|
|
KAŻDY Z PRAWNIKÓW OSKUBIE CIĘ.
Większość spraw majątkowych osób fizycznych nie jest szczególnie skomplikowana i w dzisiejszych warunkach, przy odrobinie rozgarnięcia, można sobie samemu poradzić. |
|