Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Witam,
ktoś korzystał z ich usług, doświadczenia (pozytywne-negatywne), jak ceny, podejście do tematu/klienta ? Proszę o wszelkie info. Sprawa dotyczy tylnych nadkoli, rantów drzwi (rudzielec zajada)... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Profesjonalne podejście, dobre ceny, młody chłopak ale zna się na rzeczy. Szybka realizacja. Samochód do dzisiaj bez problemu!!! Nie trzeba się martwić o części gdyż sam załatwia!!! Polecam
|
|
|
|
|
Nic mi ten chłopak nie robił przy aucie, ale z rozmowy wynikało, że zna się na rzeczy i cenowo było bardzo OK. Mówił, że dziadostwa nie wsadza ( jakichś chińskich zamienników ) Nie wiem jak w praktyce. Podjechać, zapytać, chłopak obejrzy i powie jak on się zapatruje i co by zrobił. Na pewno nie oleje sprawy.
|
|
|
|
|
Ktoś coś dorzuci, jeszcze jakaś opinia ?
|
|
|
|
|
Ma ktoś jeszcze jakieś doświadczenie z tym warsztatem ?
Chodzi mi szczególnie o sprawy lakiernicze. A jeszcze jest warsztacik obok Policji, na garażach - ktoś coś tam robił - zależy mi na doświadczeniach z usuwaniem rdzy, lakierowaniem, ew. konserwacją. I jak cenowo ? |
|
|
|
|
Gdzie dokładnie znajduję sie ten warsztat?
|
|
|
|
|
Chyba ul. Długa, Nisko - przy wyjeździe na Rzeszów, Corrado jest po lewej, a tam wjeżdża się w drogę po prawej i za chwilę jest domek z tablicą.
CYTAT Gdzie dokładnie znajduję sie ten warsztat?
|
|
|
|
|
zalezy o ktory kolo policji jesli ten obok silowni akido to malowalem auto i bylo super tylko zalezy ktory bo wiem ze tam sa dwa i jeden jest ok gorzej z tym drugim jak cos pisz na pw to ci wysjanie
|
|
|
|
|
Poszło na priv.
CYTAT zalezy o ktory kolo policji jesli ten obok silowni akido to malowalem auto i bylo super tylko zalezy ktory bo wiem ze tam sa dwa i jeden jest ok gorzej z tym drugim jak cos pisz na pw to ci wysjanie
|
|