|
|
|
Witam czy orientuje się ktoś z was gdzie w okolicy jest jakiś dobry (tani) serwis diesla gdzie można zdiagnozować dolegliwość mojego forda
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jaką ropę tankujesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jesli chodzi o diesla to tylko i wyłącznie LOTOS ON DYNAMIC !
:) |
|
|
|
|
tankuje przeważnie biiska w nisku lub orlen koło szpitala na werwie jest to samo
|
|
|
|
|
Paliwo wielkiego znaczenia nie ma co do mocy, chyba, że rakietowe tankujesz Pewnie turbinka niedomaga
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
Dołączył: 21 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Paliwo wielkiego znaczenia nie ma co do mocy, chyba, że rakietowe tankujesz Pewnie turbinka niedomaga Zdziwił byś się ile paliwko może mieć do mocy... xD |
|
|
|
|
Jeżeli zatankował na 3 stacjach, to raczej nie jest to wina paliwa. Na Bliskiej w Nisku są dobre paliwa.
|
|
|
|
|
Tłoki ci się ślizgają po cylindrach :p
może filtry zapchane Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
a ja twierdzę jak kolega wyżej ze to turbinka nawaliła, bądź przewody od turba, to normalnie dla forda
|
|
|
|
|
CYTAT a ja twierdzę jak kolega wyżej ze to turbinka nawaliła, bądź przewody od turba, to normalnie dla forda Jeżeli to turbina nawala, sprawdź sobie kolor spalin. Jeżeli są takie lekko niebieskawe lub z tego co pamietam takie typowo szare i geste, to znaczy że turbina. Sprawdzałeś świece i przewody wysokiego napięcia? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT a ja twierdzę jak kolega wyżej ze to turbinka nawaliła, bądź przewody od turba, to normalnie dla forda Jeżeli to turbina nawala, sprawdź sobie kolor spalin. Jeżeli są takie lekko niebieskawe lub z tego co pamietam takie typowo szare i geste, to znaczy że turbina. Sprawdzałeś świece i przewody wysokiego napięcia? Takk auto jest 2 miesiące po wymianie oleju i filtrów przed tamtą zimą wymienione świece żarowe dodam że raz kopci na czarno a raz nie oraz podczas jazdy na trasie zdarza się lekkie szarpanie któro samo ustępuje |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Kuzyn miał to samo w fordzie 2lata temu naprawial u Tabora na Charzewicach od tamtej naprawy chodzi jak burza.
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Kolega napisal tanio a u pawlika jest tanio? Nie zartuj! "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
masz jakieś namiary na tego tabora chodzi mi o zdiagnozowanie usterki pod komputerem był podpięty koleś skroił 50 zeta i nic to nie dalo
|
|
|
|
|
CYTAT Kolega napisal tanio a u pawlika jest tanio? Nie zartuj! Dla jednego tanio dla innego drogo. Utrzymanie w miarę nowoczesnego diesla kosztuje o wiele więcej niż takiego benzyniaka, ale u nas dalej panuje przeświadczenie że jest akurat odwrotnie. |
|
|
|
|
Mechanika Pojazdowa Tabor
Sandomierska 26 844-00-17 |
|