|
|
|
co sadzicie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadzimy np. kartofle
|
|
|
|
|
hahahahahahahahahah !!!!! kartofle okejka !
|
|
|
|
|
Dobre
A dział "zdrowie i uroda" pasuje jak ulał do dyskusji o policjantach z drogówki *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Jakieś trzy lata temu z żoną i teściami, wzięliśmy udział w autokarowej pielgrzymce do Częstochowy. Dzień przed wyjazdem zadzwoniłem do stalowolskiej drogówki z prośbą o sprawdzenie autokaru. Oczywiście otrzymałem odpowiedź że nie ma problemu. Podałem godzinę i miejsce odjazdu. Na pół godziny przed odjazdem ponownie zadzwoniłem (autokar już stał). Dyżurny zapewnił mnie że lada chwila panowie z drogówki pojawią się, i sprawdzą autokar. Oczywiście nie przyjechali.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja to powiem tak, zalezy jakie wojewoztwo , jaki powiat ,
jak jestes u siebie to sie dogadasz, wyjasnisz , jak gdzies indziej to maja cie w dupie !!!! daleko !!! zwykla kolizja, nie zmoje winy, ale co tam w odpowiedzi slyszalem "kto bije w dupe ten jest bity" to co ze wyprzedzalem a jegomosc przypomnial sobie ze mieszka po lewej, na co mialem swiadkow. oczywiscie powiecie ze moglem sie niezgodzic, ale pan mi powiedzial wprost 200 albo zabieramy dowod i auto za zbitą lekko lampe. dowod zabrali, ale auta na szczescie nie bo jakbysmy do domu wrocili to ten gorszy przyklad lepszy wylot z Łodzi , 2 pasy w jednym kierunku, nic dookola, to se przycisnolem patrze 60 ograniczenie znak, o k.... mysle , a tu lizak 100 za pasy hehehe pozdrawiam tamtejsza Drogówke |
|
|
|
|
z nadgorliwcem sie jeszcze nie spotkalem :] trza tyko jakos rozladowac sytuacje i nie cwaniaczyc
na dzien dobry odpowiadac, dla kogo dobry dla tego dobry, dlaczego pan rozmawial przez telefon? mowilem koledze ze jedzie policja i nie moge rozmawiac, ile pan ma punktow? kilka mam ale kierowca bez punktow to jak policjant bez palki, a gdzie sie pan tak spieszy? wyjechalem wszesniej zeby bardzo nie gonic, czy dlaczego nie ma pan pasow?, jadlem obiad i brzuch uciskaja;] nie zatrzymywali mnie setki razy, to bylo nascie ale zawsze zbijalem z ceny ostro albo bylem tylko spisany, wg mnie policja nie jest nadgorliwa iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Panowie z drogówki są bardzo przystojni!!!!Szczególnie Panowie co mieli patrol we wtorek ok.22 obok Verony.Pozdrowienia dla panów!!
|
|