~~WENO | |
|
|
HEJ RAZEM Z PARTNEREM PLANUJEMY WESELE I MYSLIMY O ,,SEZEMI'' CO WIECIE O TYM LOKALU I OBSLUDZE SLYSZALEM POZYTYWNE ZDANIA I NEGATYWNE . Z G
ORY DZIEKUJE I POZDRAWIAM mod. tytuł j-r |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Robinson | |
|
|
ZeZAM? Wichura jak cholera... Wiocha jednym slowem. Śtućne kwiotki, obsługa niczym z chłopoków z "Disco Polo" , no i jedzenie jak u Pani Zosi z zapiecka
|
|
|
~~fredy | |
|
|
CYTAT ZeZAM? Wichura jak cholera... Wiocha jednym slowem. Śtućne kwiotki, obsługa niczym z chłopoków z \"Disco Polo\" , no i jedzenie jak u Pani Zosi z zapiecka gosciu ale pier...olisz lokal jest super i ma wysokim poziomie ,żarcie lux. |
|
|
~~ZŹŻ | |
|
|
Żarcie dobre, luksusowo ale troche drogo
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
małe porcje...
|
|
|
~~weselnik | |
|
|
Blichtr i pazłotko już zestarzałe. Styl - lata 80te. Chyba 90% wesel w RST odbywa się w tym lokalu. Wszystkie takie same. Sięgnij po cos bardziej oryginalnego, romantycznego, że by nie było obciachu przed ludźmi z Polski A. Tyle, że nie bardzo jest co. jakis czas temu byl jeszcze Zamek. Teraz trzeba by chyba najbliżej zaglądnąć do Sandomierza.
|
|
|
~~neon | |
|
|
CYTAT małe porcje... GLUPIS !!!!!!!ALBO NIGDZ TAM NIE BYLES. |
|
|
~~weselnik | |
|
|
Proszę obrażaj mnie, nie zmienia to faktu, że byłem tam około 15 razy na ipprezach z okazji różnych uroczystości.
Z drugiej strony wygląda na to, że tobie nie zadrzyło sie byc nigdzie na weselu poza podkarpaciem. |
|
|
~~weselnik | |
|
|
Proszę obrażaj mnie, nie zmienia to faktu, że byłem tam około 15 razy na ipprezach z okazji różnych uroczystości.
Z drugiej strony wygląda na to, że tobie nie zadrzyło sie byc nigdzie na weselu poza Stalową/podkarpaciem. |
|
|
|
|
|
bylem tam i moje wrazenia sa srednie , poziom jak na stalowke moze byc , jedzenie jak ktos nie ma za wielkich wymagan tez dobre,ogolnie w ocenie od 1-6 ja bym postawil +4 jest to tylko moja opinia nara
|
|
~~Tenio | |
|
|
Wiocha do kwadratu, razem z Zośką babą ze wsi, zero gustu, ciągle to samo menu i obsługa taka sama tandetna jak i cały ten "moloch" postawiony wraz z ruskimi pirogami za... "hotełem"
|
|
|
~~syzum | |
|
|
ta 3 wesela naraz a wy się podniecacie DNO
jako gość spoko można wybierać w weselu jak lipa będzie |
|
|
~~XXXXXX | |
|
|
O wypraszam sobie lokal jest ok zarcie bardzo dobre i wogule fajni kelnerzy tam pracuja a najbardziej ci dwaj bracia ten wysoko czarny i mniejszy troszke grubszy. NAJBARDZIEJ lubie jak mnie obsluguja sa mili widac ze yo jedna krew pozdro dla nich
|
|
|
~~jan | |
|
|
sezam to jedno wielkie badziewie
|
|
|
~~Gina | |
|
|
CYTAT Wiocha do kwadratu, razem z Zośką babą ze wsi, zero gustu, ciągle to samo menu i obsługa taka sama tandetna jak i cały ten \"moloch\" postawiony wraz z ruskimi pirogami za... \"hotełem\" Masz rację Tenio, Wiocha ja chu. |
|
|
~~matura | |
|
|
Nawet nikt u nich studniówek nie organizuje w przyszłym roku bo są drodzy.
Teraz na topie lokale w Janowie Lubelskim. Chytry 2 razy traci. |
|
|
~~xxxx | |
|
|
Buractwo jak cholera, przedmówca ma rację Hotel Królewski w Janowie Lubelskim jest super, wystarczy się przejechać i porównać lokale. Bełzaki myślą że wszystkie rozumy pozjadali, niech przejadą się do Janowa to im kopara opadnie. SEZAM idzie na ilość a nie na jakość.
|
|
|
~~bubi | |
|
|
Wystrój Sezamu przypomina remizę strażacką z początku lat 90-tych,a jedzenie może być,chociaż nie wiem co powiedzą goście z Polski A.
|
|
|
~~renia | |
|
|
hej dzieki za pomoc wiec sie zastanowie czy robic wesele w sezamie ja wiem sama po sobie ze tam jest jeden kelner nie mily na pewno jak bede robic wesele to nie bedzie on obslugiwal napakowany bladyn pozdro dla wszystkich
|
|
|
~~Segi | |
|
|
Ten blondyn, to dopiero Burok! I pseudo ciota podobno
|
|
|
~~zzz | |
|
|
burak ze Żwirek i tyle
|
|
|
~~~~alien | |
|
|
CYTAT gosciu ale pier...olisz lokal jest super i ma wysokim poziomie ,żarcie lux. Słuchajcie nie wiem jak obsługują przyjęcia weselne, ale ogólnie o lokalu mam złe zdanie. Często korzystam z różnych restauracji i innych lokali gastronomicznych i uważam, że w SEZAMIE: - obsługa KIEPSKA (koles z utlenionymi wlosami - pozdrawiam) - Pamiętaj bez napiwku możesz zostać wyrzucony ;) - czas oczekiwania - najdłuższy jaki można spotkać (nawet 1 godz. dla drugiego dania) - wystrój - szkoda moich słów - smak oferowanych dań: znośny, czasami Carpacio zamarznięte Sam oceń!!! |
|
|
~~walwa | |
|
|
do alien a jak bys chcial dostac carpacio z cieplej poledwicy hu..a wiesz a piedolisz lokal wpozio a jak chcesz dostac dobre jedzenie to trzeba poczekac to nie jest bar szybkiej obslugi wiec idz do baru kaprysu tam dostaniesz od reki dlamnie sezam ma dobre jedzenie tylko czasem bez dekoracji
|
|
|
~~Suonko | |
|
|
A Zośka dalej jedzie na szmacie w holu???
|
|
|
|
|
|
CYTAT HEJ RAZEM Z PARTNEREM PLANUJEMY WESELE I MYSLIMY O ,,SEZEMI\'\' CO WIECIE O TYM LOKALU I OBSLUDZE SLYSZALEM POZYTYWNE ZDANIA I NEGATYWNE . Z G ORY DZIEKUJE I POZDRAWIAM mod. tytuł j-r NIE POLECAM !!! |
|