|
|
|
Był ktoś w tym gabinecie ? Chcę zrobić sobie paznokcie i wyregulować brwi niestety nie wiem gdzie się udać. Wszędzie kosmetyczek pełno ale opinii za mało. Przeczytałam całe forum i nie znalazłam tej idealnej kosmetyczki. Poradźcie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Był ktoś w tym gabinecie ? Chcę zrobić sobie paznokcie i wyregulować brwi niestety nie wiem gdzie się udać. Wszędzie kosmetyczek pełno ale opinii za mało. Przeczytałam całe forum i nie znalazłam tej idealnej kosmetyczki. Poradźcie. Polecam gabinet kosmetyczny "MAGDA" - ulicy nie pamiętam, z tyłu za główną siedzibą Banku Spółdzielczego na I piętrze. Fachowo i tanio, miła obsługa. |
|
|
|
|
na siedlanowskiego bylam kilka razy na regulacji i pani kosmetyczka wiecznie zajeta ;]
|
|
|
|
|
w Rozwadowie pani Agnieszka - miła ,fachowa,rzetelna usługa a nawet niedroga .Jestem PEWNA że będziesz zadowolona. Numer mogę wysłać na PW
|
|
|
|
|
polecam ten na białych Felicita..
|
|
|
|
|
jesli chodzi o ten gabinet obok żabki na siedlanowskiego to ja sobie chwalę, regulowałam brwi oraz ta pani malowała mnie na wesele i bylam bardzo zadowolona jezeli chodzi o uslugi w soboty to faktycznie trzeba sie umowic wczesniej, na tygodniu zawsze chodzilam bez zapowiedzi, ale moglo sie cos zmienic
|
|