|
|
|
Da sie gdzieś sciagnac Zume tylko taka pelna wersje, ktora nie wylaczy mi sie po 40 minutach grania?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Da sie gdzieś sciagnac Zume tylko taka pelna wersje, ktora nie wylaczy mi sie po 40 minutach grania? Wszystko da się Tyle tylko że to niezbyt legalne Na pebie jest prawie wszystko : http://www.googl(...)aql=&oq= *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Ja kiedyś znalazłam na chomiku, mnóstwo plansz i modyfikacji. Pogrzeb troszkę tam, a może coś się znajdzie.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
kolejna osoba zarażona gra przez facebooka?;)
NON SERVIAM |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
panna_pina
tylko która wersje |
|
|
|
|
panna_pina
tylko która wersje jak bardzo ci zalezy to wykopie http://www.gry-o(...)ID=14078 ??? prv milego grania: ) i love my net 9 sekund |
|
|
|
|
O rany, przeciez w pelni dzialajaca zume to mozna bez problemu znalezc...
|
|
|
|
|
PITUCH- wszystko mi jedno, wystarczy taka zeby mozna bylo "przycinac"
kevin- jakbym znalazla to bym na forum nie pytała. Nie masz nic do powiedzenia w danym temacie? To nie nabijaj sobie postow " |
|
|
|
|
CYTAT kolejna osoba zarażona gra przez facebooka?;) Chyba Cie zmartwie, ale facebook jest mi zupelnie obcy. Zume mialam juz kilka lat temu. Przypomniala mi sie teraz i chcialam sobie pograc, ale nie moge znaleźć. |
|
|
|
|
Z tego co widzę to jest na darkwarez.pl ale nie wiem o która chodzi bo jest tu np. magic, deluxe czy revange.
Jak nie chce Ci się rejestrować to linki mogę podesłać no ale wciągu 15 min bo później muszę za obiad się zabierać;d Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
na prv dalem ci lnka
abyw wypakowac i grac |
|
|
|
|
CYTAT kevin- jakbym znalazla to bym na forum nie pytała. Nie masz nic do powiedzenia w danym temacie? To nie nabijaj sobie postow \" Panno Piniu kochana Jakbym chcial nabijac sobie posty to od lipca 2009 moglbym miec ich lekko ze dwiescie. A mam tylko 36. Czy ja wiec nabijam sobie posty he? |
|
|
|
|
Nie wiem, ale Twoje dwa posty w tym temacie nie powinny tu sie znaleźc
"Nie masz nic do dodania w danym temacie? To sie po prostu nie wypowiadaj....." PS. dzieki PITUCH juz jestem na 3 etapie;) |
|