|
|
|
witam, gdzie mozna zrobic reklame na samochod ale chodzi mi o taka jak w autobusach tzn ze od srodka widac wszystko a od zewnatrz jest reklama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allegro najtaniej chyba, ze masz nadmiar gotowki i chcesz zaplacic 3x wiecej w stw. Na 1 sierpnia na przeciwko tej myjni bezdotykowej jest szyld tych reklam. Porownaj ceny na allegro i na tym szyldzie a wysmiejesz stalowowlskie ceny
|
|
|
|
|
ALLMAX Rzeszów: przygotowanie projektu, druk full kolor, przygotowanie szyby (sedan), naklejenie, FV - 70zł (ponad rok temu do dziś nic nie wyblakło, nic się nie odkleiło.
|
|
|
|
|
jesli chodzi o allegro to jak to wpisac?
bo znalazlem tylko magnesowe |
|
|
|
|
Folia samoprzylepna błysk lub mat. Cos takiego to było;)
|
|
|
|
|
ale przy foliach nie widac nic od srodka, a mi chodzilo by o taka reklame jak ma np SM na autobusach tzn od srodka widac to co jest na zewnatrz a od zewnatrz widac reklame
|
|
|
|
|
CYTAT ale przy foliach nie widac nic od srodka, a mi chodzilo by o taka reklame jak ma np SM na autobusach tzn od srodka widac to co jest na zewnatrz a od zewnatrz widac reklame folia okienna, folia OWV na allegro ok 24 zl/m^ W stalowej i okolicach gorszej jakosci lub takiej samej 80zl/m^ |
|
|
|
|
CYTAT ale przy foliach nie widac nic od srodka, a mi chodzilo by o taka reklame jak ma np SM na autobusach tzn od srodka widac to co jest na zewnatrz a od zewnatrz widac reklame No to folia tylko ze dziurkowana |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
rzeszów, allegro za 75 w drukgrafie na kwiatkowskiego mi robili z oklejeniem, fajna rzecz bo widac jak sie cofa
|
|
|
|
|
folia nazywa się ONE WAY VISION.
http://www.samart.pl/?option=content&task=view&id=59&catid=26&Itemid=80 ;) NON SERVIAM |
|