~~dzida | |
|
|
ja tam byłam tylko raz i więcej nie pojde, dlatego że cięcie włosów, chciałam podciąć o jakieś 5cm zaczęła mi babka(chyba właścicielka taka starsza blondyna) zaczęła od cieniowania włosów, po wyjściu od niej wygladalam koszmarnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~del mar | |
|
|
ja nie narzekam. zawsze wychodzilam stamtad zadowolona
|
|
|
|
|
|
nigdy tam nie bylem ale nazwa
Staś> idziesz do kościoła na 11 00 ? Maciuś> nie mam kasy |
|
~~plastus | |
|
|
CYTAT nigdy tam nie bylem ale nazwa I nigdy tam nie bedziesz bo "BALBINY" nie ma juz prawie 5 lat z tego co wiem i widze ze pare osob na forum sie orientuje NAZWA JEST "STUDIO FRYZUR BEATA" A NIE JAKAS bALBINA |
|
|
~~dzida | |
|
|
CYTAT CYTAT nigdy tam nie bylem ale nazwa I nigdy tam nie bedziesz bo \"BALBINY\" nie ma juz prawie 5 lat z tego co wiem i widze ze pare osob na forum sie orientuje NAZWA JEST \"STUDIO FRYZUR BEATA\" A NIE JAKAS bALBINA wcale nie Beata fakt jest droga ścięcie 40-50zł, ale naprawde warto, a ta Balbina to jest do dupy, te zakłady Beata i Balbina są na edukacji |
|
|
~~doris | |
|
|
Przecież Balbina i Beata to ten sam zakład,kiedyś nazywał się Balbina a teraz Beata,tak czy siak nie warto tam chodzić
|
|
|
~~mik8 | |
|
|
ja tam zawsze jestem zadowolona, no prawie zawsze, bo jednego cięcia Beaty (właścicielki) długo nie zapomnę - trauma
ale zdarza się najlepszym od Beaty, Zuzi i Kamila wychodzę zadowolona |
|
|
~~ort | |
|
|
Kleo ale ty jestes niedorozwinięty!!!! Człowieku nie ma Balbiny tylko \\\\\\\"studio fryzur Beata\\\\\\\" i jak wiesz gdzie to jest to na szybie pisze nazwa zakładu dla takich kozojebów jak ty!!! [/cytat]
jest napisane/.... |
|
|
~~fryzjer | |
|
|
najlepszy salon fryzjerski kolo stadionu, blisko wendrycha
|
|
|
~~Kris | |
|
|
CYTAT Kleo ale ty jestes niedorozwinięty!!!! Człowieku nie ma Balbiny tylko \\\\\\\\\\\\\\\"studio fryzur Beata\\\\\\\\\\\\\\\" i jak wiesz gdzie to jest to na szybie pisze nazwa zakładu dla takich kozojebów jak ty!!! jest napisane/....[/cytat] Ale z ciebie buc niewazne c tam pisze ten zaklad to jedna wielka pomylka. |
|
|