|
|
|
Witam
za pare miesięcy biore ślub. szukamy z narzeczoną jakiegoś auta do ślubu. Znalazliśmy auto w stylu retro na stronie: bajkowy slub Korzystał ktoś może już z usług tej firmy? Mają siedzibę z Stalowej Woli? Gdzie można obejrzeć auto? Bedę równiż wdzięczny za propozycje inny ciekawych aut, bryczek itp. Zaznaczam również że nie chcemy limuzyny, bo to juz dawno przereklamowane. z góry dzieki za wszelkie info i wskazowki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Bedę równiż wdzięczny za propozycje inny ciekawych aut, bryczek itp. Zaznaczam również że nie chcemy limuzyny, bo to juz dawno przereklamowane. z góry dzieki za wszelkie info i wskazowki Ślub tez jest już przereklamowany Masz tel. na bryczke 693-102-012 P.Popowicz ze studia fotograficznego wynajmował replike Alfy Romeo. http://www.popow(...)odu.html Nie jestem pewien czy ten amerykanski samochód ( co podałes linka) stał na początku lat 90 niedaleko starej szkoły nr 10 ? |
|
|
|
|
CYTAT witam swiadcze uslugi w zakresie przewozu autem do slubu. Posiadam auto nissana altime z USA koloru białego. Ubieram sam, lub jak Panstwo Mlodzi wolą. Ceny tez mam wporzadku. Jezeli jestes zainteresowany podaje maila mazan85_(at)_poczta.onet.pl wysle zdj pozdrawiam Dzieki,ale nic współczesnego nas nie interesuje. Albo bryczka, albo stary klasyk. |
|
|
|
|
masz numer na bryczke 663199119. gosc jest pewny mnie woził do slubu.pozdrawiam
|
|
|
|
|
tylko pamietaj , aby zadna kobieta nie wiozła cie do slubu za kierownica bo to przynosci pecha
Sztuka trwa długo, życie krótko. |
|
|
|
|
CYTAT masz numer na bryczke 663199119. gosc jest pewny mnie woził do slubu.pozdrawiam Chyba jednak zdecydujemy sie na tego amerykana. Widzialem go ostatnio na miescie. Jest kawał maszyny. Co do bryczki to stracilismy entuzjazm po tym jak sie okazalo ze ze Stalowej do Ulanowa musielibysmy jechac 3 godziny Dziekuje równiez wszystkim za podpowiedzi. |
|
|
|
|
Pamietaj zeby z posesj ten kierowca nie cofal z Toba albo z Wami jak bedziecie jechac do kosciola albo Ty po panne mloda. bo to bedzie ostatnia Wasza droga.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Pamietaj zeby z posesj ten kierowca nie cofal z Toba albo z Wami jak bedziecie jechac do kosciola albo Ty po panne mloda. bo to bedzie ostatnia Wasza droga. nie bardzo rozumiem o co chodzi... |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
slyszalem od kolegi, podobno ten pan jest bardzo wulgarny i jezdzi pod wplywem.
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
CYTAT slyszalem od kolegi, podobno ten pan jest bardzo wulgarny i jezdzi pod wplywem. O mnie mowisz????????????? Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT slyszalem od kolegi, podobno ten pan jest bardzo wulgarny i jezdzi pod wplywem. Pytałem troche po znajomych, jak narazie spotkalem sie z pozytywnymi opiniami odnosnie wlasciciela. Podobno auto dopiero co przyjechalo do stalowej i jak do tej pory nie obslugiwalo wesel. Bedziemy jedną z pierwszych par, ktore zawiezie, wiec po uroczystosci podzielimy sie opinia na jego temat. |
|
|
|
|
CYTAT Garbusik zaje*** nie widzialem go jeszcze nigdy na Stalowej. Fajne i oryginalne autko. Caddillac niestety na moj gust juz za mlody. Nie przepadam za plastikowymi zabawkami. |
|
|
|
|
najlepsze autko ma napęd na 2 nogi u każdego z narzeczonych.
TO JEST SUPER. |
|
|
|
|
Orientujecie się może gdzie można wynająć cadillaca?
|
|
|
|
|
Czy ma ktoś namiary do osób, które świadczą takie usługi, ale maję typowe auta (BMW,Mercedes,Audi,Vw..), amerykańskie lub stare raczej nas nie interesują.
|
|
|
|
|
https://www.olx.pl/oferta/zabytkowy-mercedes-do-slubu-stalowa-wola-tarnobrzeg-auto-do-slubu-CID49-IDe65Nb.html#6de1e4ea4c
https://www.olx.p(...)e1e4ea4c http://milic(...)o-slubu/ |
|
|
|
|
Polecam Krystiana Kołeckiego!!! Wozi Mercedesami pierwsza klasa !!! Wszystko na poziomie !!!
|
|
|
|
|
Witajcie. Czy macie jakąś firmę godną uwagi , która ma korzystne ceny ? Zastanawiam się nad ta fatcar . Warto?
|
|