|
|
|
Co sądzicie o zarządzie i moderatorach stalowegomiasta szczególnie o ich stronniczości,kasowaniu postów itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie ma odważnych na krytykę lub pochwałę?
|
|
|
|
|
zazwyczaj jak sie zaklada taki temat to samemu wypadaloby cos napisac :]
tak jak strona i jakosc artow schodzi na psy, tak moderowanie moim zdaniem na +, invx pewnie na wakacjach w egipcie i cale szczescie nie ma jak przysiasc ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
a ja nie jestem aż taki nerwowy jak kiedyś. byleby porzadek byl. nienawidze spam reklamy gdzie ejdna osoba zakłada 5 kont i sobie sama odpisuje. A polityka ma swoje tematy i jest dobrze
|
|
|
|
|
ifeelgood Ja osobiście uważam,że moderatorzy interweniują bardzo stronniczo do tematu i są mało obiektywni.Powinni pilnować porządku na forum,a nie wdawać się w pyskówki.
|
|
|
|
|
"nienawidze spam reklamy gdzie ejdna osoba zakłada 5 kont i sobie sama odpisuje"
Rally właśnie po to jesteście,żeby do tego nie dopuszczać choćby przez blokowanie takich kont. |
|
|
|
|
no to przecie napisal ze to robi ;p
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Kolego ja to robie w wolnych chwilach, a był czas że i 3 dni mnie nie było i tez funkcjonowało.
Forum nalezy traktowac jako zabawę i hobby a nie miejsce debat politycznych czy miejsce darmowej reklamy,. Ludzie nie mają pojęcia ile tego wylatuje |
|
|
|
|
Ja bym napisał co myślę ale to bez sensu bo i tak niewygodne posty są tu usuwane Szkoda klawiatury.
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Może ktoś w końcu wpadnie na pomysł i zrobi alternatywę dla SM tylko czy wtedy będzie bardziej liberalnie?
|
|
|
|
|
ale alternatyw jest sporo :] przynajmniej jezeli idzie o informacje, o spolecznosc trudniej, ale /--/ mam nadzieje ze nie spocznie i pozamiata :]
//moderowano nie bedziemy robic reklamy darmowej iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jakość artykułów rosnie wg. mnie
|
|
|
|
|
CYTAT ale alternatyw jest sporo :] przynajmniej jezeli idzie o informacje, o spolecznosc trudniej, ale e-stalowa mam nadzieje ze nie spocznie i pozamiata :] /--/ to chyba żadna alternatywa patrząc na ruch na stronie w porównaniu z ilością osób w redakcji No ale oby się udało... //moderowano nie bedziemy robic reklamy darmowej |
|
|
|
|
CYTAT /--/ to chyba żadna alternatywa patrząc na ruch na stronie w porównaniu z ilością osób w redakcji No ale oby się udało... //moderowano nie bedziemy robic reklamy darmowej od czegos zaczac trzeba :], a tam konsekwentnie do przodu ida, nie biora udzialu w konfrontacjach portalowych, trzymaja poziom, portal przeznaczony dla ciut innego odbiorcy niz tu i oby ta mlodziez powalczyla :] sm bujalo sie podobnie, pamietam czasy jak zagladalo tu po 5-10 osob :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|