Dołączył: 3 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam
Czy w Stalowej jest gdzieś sklepik typu outlet z ciuchami sportowymi pumy nike itp? Wiem że kiedyś taki był w luxie koło city parku, markowa stalówka czy jakoś tak. Może ktoś się orientuje czy jest u nas jeszcze jakiś taki butik... Pozdrawiam |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 3 Wrz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jest coś takiego zwie się Outlet Szafa na terenie ZBR-u na Okulickiego( za A&J-tem) od strony torów kolejowych.
|
|
|
![]() |
|
A orientujesz się jak tam jest z cenami? Bo trochę mam tam daleko i jeśli ceny koszulek czy bluz są niższe o 10 zł od tych w sklepach albo mniej to trochę nie chce mi się tam iść, żeby kupić ciuch z poprzednich kolekcji w cenie podobnej do tych w sklepach.
|
|
|
![]() |
|
Byłem kilka razy w środku hali targowej musze przyznac, ze kupilem dresy i dwie polówki w rozsądnych cenach i zadowolony jestem z tych ciuszków do tej pory,Ostatnio nie zaglądałem z braku czasu ale sie chyba wybiore bo gośc co tam sprzedaje mówił,że czeka na nowy towar.Bez umizgów i przechwalania, polecam, z tgego co zauważyłem było sporo kobiecych wzorów.
|
|
Dołączył: 27 Lis 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
w tej szafie to seny są takie 30 - 80 zł, za markowe takie 60- 80 zł coś koło tego, bo byłam niedawno
![]() Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
![]() |
|
CYTAT w tej szafie to seny są takie 30 - 80 zł, za markowe takie 60- 80 zł coś koło tego, bo byłam niedawno ![]() ale to są używane rzeczy? bo outlet z tego co wiem to powinny być rzeczy nie używane z końcówek serii albo z dawnych kolekcji które w dużych sklepach się nie sprzedały |
|
|
![]() |
|
jeśli chodzi o outlet odzieżowy szafa, to warto tam zajrzeć chłopaki robią teraz dużą wyprzedaż markowych i nie markowych rzeczy.LIKWIDUJĄ KOLEKCJE I WCHODZĄ W NOWA.MIŁA OBSŁUGA ZADBA O TO ŻE KAŻDY Z WAS ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE.ZOBACZCIE JAKIE CENY NAPRAWDĘ SIĘ OPŁACA.
|
|
|
![]() |
|
nie, ubrania sa z metkami oczywiście, nie uzywane
Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
![]() |
|
To ile za t-shirt adidaska tam trzeba zapłacić albo bluzę bo to chciałbym sobie kupić. Niestety choroba mnie dopadła i nie mogę się wybrać. Mają może stronkę w necie ??
|
|
|
![]() |
|
NIE MAJĄ JESZCZE STRONKI, ALE MYŚLĘ ŻE NIEDŁUGO POWSTANIE.
KOSZULKI TANIE, BLUZY TEŻ, BYŁEM WCZORAJ I NAWET FAJOWE BUCIKI DOSTALI NIKE, ADIDAS, PO 130, 150 ZŁ.NA RZEPKĘ LUB WIĄZANE JAKIE TYLKO CHCESZ, DAMSKIE I MĘSKIE. |
|
|
![]() |
|
PYSIULKA A TOBIE JAK SIĘ PODOBA OBSŁUGA W UOTLECIE ODZIEŻOWYM ,,SZAFA''??????????
|
|
|
![]() |
|
Byłem dziś na hali w tym małym outlecie co kolega wyżej pisał i zakupiłem koszulkę adidaska 1 gatunek z sezonu 2010 za 60zl
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ja pisałem o innym outlecie
a dokładnie ten sklep mieści się na okulickiego, za budynkiem ZBRu czyli za ajotem tak jak się idzie w stronę garaży to widać reklamę tego sklepiku po prawej stronie.tam jest mega duży sklep z markowymi rzeczami. |
|
|
![]() |
|
sklep nosi nazwę ,,SZAFA"
|
|
|
![]() |
|
No ja byłem w środku na hali tam gdzie mówił kolega IH8U.
|
|
Dołączył: 13 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
piotrusiek232 napisz wprost że jest właścicielem tego ''sklepu'' i może podaj jeszcze numer tel. bo zaczyna to być śmieszne jak nieudolnie podajesz się za ''niby klienta'' tego sklepu, a nawet dziecko z twoich wypowiedzi wywnioskowało by że to poprostu REKLAMA !! ;)
|
|
|
![]() |
|
Obsługa fajna bardzo mili mężczyźni i dowcipni haha
![]() Byłam z koleżanką i potem śmiałyśmy się całą drogę ![]() Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
![]() |
|
SŁUCHAJ KRASY, ZASPOKOJE TWOJĄ CIEKAWOŚĆ A MIANOWICIE:JESTEM KLIENTEM I DOBRYM ZNAJOMYM WŁAŚCICIELA, TAKŻE JEŚLI CHODZI O REKLAMĘ TO MOŻE I MASZ RACJE. FORUM JEST PO TO AŻEBY KTOŚ KOGOŚ NAKIEROWAŁ, POMÓGŁ I JA WŁAŚNIE TO ROBIĘ. JEŚLI NIE CHCESZ PRZEJŚĆ SIĘ NA ZAKUPY DO TEGO SKLEPU TO NIKT CIĘ NIE ZMUSZA.
|
|
|
![]() |
|
Witam fajnie ze w naszym miescie sa takie miejsca gdzie mozna kupic oryginalna odziez w fajnej cenie. Nie wiem jak w tej szafie ale dzis przechodzilem przez hale targowa i bylem w srodku w tym malym outlecie i akurat trafilem na dostawe, fajna bluze everlasta sobie sprawilem. Oby tak dalej, napewno wszystko to z korzyscia dla mieszkancow. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
|
Czy ten outlet SZAFA jeszcze istnieje, bo chodzilam tam dzisiaj i nie moglam znalezc?? Czy ktos wie, gdzie mozna kupic niedrogo bluze meska Nike??
|
|
Dołączył: 29 Marz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Szafy niestety już nie ma :(
|
|
Dołączył: 13 Maja 2009r. Skąd: z resortu Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
i tak właśnie się kończy gdy ma się fajne ceny aby ,, załatwić '' konkurencję. Outlet ale z ciuchami ,, normalnymi '' jest obok nowej ERY na piętrze.
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
![]() |
|
Zaden pan nie orientuje sie gdzie mozna kupic niedrogo bluze meska Nike, ew gdzie sa jakies promocje itp.?
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Odradzam sklepy w Stalowej Woli. Ja i moja żona, po odzież sportową jeździmy do Rzeszowa. W Galerii "Graffice" i w "Europie II" w promocji mozna kupić na prawdę tanio oryginalne dresy i inne elementy wyposażenia sportowego. Nawet po dodaniu kosztów przejazdu jest taniej. Niestety - kupcy ze Stalowej Woli nie są konkurencyjni.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Fajny sklep OUTLET jest w Nisku koło szpitala.. Tylko tam damskie przeważnie. Ale ciuchy są ekstra.. modne i eleganckie! Polecam!
\"Życie to boisko i nie każdy tu gra czysto \" |
|