|
|
|
Witam. Chcialem zapytać, gdzie są w Stalowej jakies autozlomy, gdzie moglbym kupic czesci uzywane?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam. Chcialem zapytać, gdzie są w Stalowej jakies autozlomy, gdzie moglbym kupic czesci uzywane? Temat poruszany kilkakrotnie. W samej Stalowej to raczej ciężko. Rzeczyca - tanio ale mało części, Agatówka - troche drożej. Pozniej masz w Nisku, Jeziórku i w Krzeszowie. Krzeszów jest dość dobrze zaopatrzony i ceny mają przystępne. |
|
|
|
|
tak jak kolega wyzej napisal, teraz nie mam pojecia jak jest z tymi czesciami na zlomach, ale okolo 2 lata temu jak mieszkalem jeszcze w polsce, szukalem po tych wszytskim z tym ze wg mnie na; rzecycy jest najlepszy, pozniej mysle nisko, najdorzej i najmniej czesci jest chyba na agatowce, ale to juz bylo jakies 2 lata temu wiec nie mam pojecia pozdrawiam
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
na agatówce niestety spore ceny i mały asortyment, na rzeczycy prawie nic nie ma bo złom drogi i wszystko na przemiał leci. Pod tarnobrzegiem w jeziórku ceny jak w aso czasami nowe elementy tańsze niż używane.
Zostaje krzeszów i chyba największy wybór |
|