|
|
|
Dlaczego niektóre zamieszczone ogłoszenia znikają? Przeczytałem sobie ogłoszenie, za dwa dni chcę zadzwonić do gościa, a tu lipa. Ogłoszenia ... ni ma. Moje też gdzieś przepadają. Utrzymują się jakieś ... 2 godziny. Gdzie one są?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Można samemu skasować ogłoszenie które się umieściło jeśli nie jest już aktualne
|
|
|
|
|
Jeżeli ktos dodaje 4 ogloszenia z rzedu ktore wygladaja nastepująco:
SPRZEDAM X SPRZEDAM X SPRZEDAM X SPRZEDAM X co miało miejsce na przykład 2 dni temu to nic dziwnego, że znikaja. Jest napisane wyraźnie. NIE pisz caps lockiem. Innych ogloszen nikt nie usuwa. |
|
|
|
|
No to Szanowny Zarządzie proszę mi wskazać 2 ogłoszenia:
1. Kursy nurkowania PADI - z tego tygodnia, dział : nauka. 2. Szukam osoby do prowadzenia sklepu internetowego - początek stycznia, dział: dam pracę. Może jeszcze jedno: 3. Budujemy domy ... równiutko- ten tydzień, dział: budowlane. |
|
|
|
|
przypuszczam ze te osoby/firmy nie zglosily sie do administracji i nie uiscily 59 zeta za dodanie ogloszenia :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT - Ogłoszenia firm i usług: 59 zł netto/msc. taki napis widnieje przy dodawaniu ogłoszenia. CYTAT 1. Kursy nurkowania PADI 3. Budujemy domy ... równiutko no chyba, że kurs jest darmowy, a budowa również gratis |
|