|
|
|
Szukam dobrego endokrynologa w Stalowej lub okolicy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W przychodni obok "Nowego" kościoła jest pani Endokrynolog, za cholerę nie przypomnę sobie jak ma na imię, ale teraz chyba trzeba skierowanie.
Dorii |
|
|
|
|
Właśnie do niej chodzę ale nie jestem zadowolona i chcę zmienić
|
|
|
|
|
Sprawdzony i naprawdę dobry endokrynolog to pani dr Mączka z Rudnika.
Pywatna praktykę ma w Rudniku a pracuje również w szpitalu w Nisku. Jeden z niewielu lekarzy z Niska których cenię. Mnie nie leczyła, ale wiem, że jej diagnozy są b. trafne. |
|
|
|
|
czyli aby się u niej leczyć prywatnie czy na NFZ trzeba jechać do Rudnika ? A w Nisku nie przyjmuje gdzieś w przychodni ?
|
|
|
|
|
Chyba przyjmuje w przychodni w Nisku, na NFZ.
Są kolejki, ale tak to już z dobrymi lekarzami jest. Podarowała życie komuś mi bliskiemu, dzięki trafnej diagnozie... |
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W Stalowej i okolicy nie znajdziesz dobrego.Rzeszów dr.Dudek.Pytaj w Szpitalu Dziecięcym przy wylocie na Przemyśl.Prawdo podobnie przyjmował jeszcze w zeszłym roku na Chopina,a potem przeniósł się do jakiegoś budynku w okolicy wymienionego wcześniej szpitala.Z całego podkarpacia jeżdżą do niego.Nie tak dawno miałem jeszcze tel. na komórkę,ale już niestety takowego nie posiadam.Poszukaj informacji jeszcze w necie.Powodzenia.
|
|
|
|
|
Ja rowniez polecam dr.Dudka. Rewelacyjny czlowiek i bardzo dobry lekarz.
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
miałem niedawno operacje i dr mączka robiła mi badania wstępne. W piątejk w lublinie przyjmowal mnie prawdziwy endokrynolog i po prostu zbaraniał gdy zobaczył badania. Nie wierzył że ktoś mógł zrobić tak podstawowe badania bez zagłebiania w szczegóły.
|
|