|
|
|
Szukam w Stalowej kogoś kto robi ładne fryzury ślubne i makijaż. Czy moglibyście mi kogoś polecić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli makijaż, to tylko pani Basia, właścicielka salonu Sara w Rozwadowie. Malowałam się na wszelkie możliwe okazje.
|
|
|
|
|
a ja polecam http://www.photoblog.pl/chryzantemka/ Bardzo miła dziewczyna!Zrobi makijaż i fryzurę, co najważniejsze nie byle jak..
|
|
|
|
|
Polecam salon kosmetyczny Gracja.
|
|
|
|
|
Sister_Carrie a mozna by było zobaczyc jakies efekty pracy Pani Basi ??? tzn jakies zdjątko na maila ??
|
|
|
|
|
Jasne, podaj maila, prześlę zdjęcia, choć takich z bliska mam tylko kilka
|
|
|
|
|
wysyłam na prywatny
|
|
|
|
|
a ja także polecam panią Basię z salonu Sara malowałam się w tym roku na 100dniówkę i wyszło super na prawdę widać, że pani posiada talent i na pewno dobierze odpowiedni makijaż zaznaczam, że nic mi nie spłynęło wszystko trzymało się na swoim miejscu do rana, a i kosmetyki także z górnej półki, podkłady tylko z revlonu ;D
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jezeli ktos potrzebuje auta do ślubu koloru bialego to zapraszam. Niskie ceny mazan85_(at)_poczta.onet.pl
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
z opini wiem że bardzo bobre jest studio artmedia, w goglach poszukaj
|
|