|
|
|
Szukam dobrego stolarza ze stalowej lub okolic do wykonania schodów na betonie - macie może jakiś sprawdzonych, solidnych stolarzy?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Tomek mieszka na drodze do zakklikowa tel: 516 038 866
rodzicom zrobił super dębowe schody i wykończył poddasze pod nie |
|
|
|
|
Czy zna ktoś może namiary na dobrego niedrogiego stolarza ze Stalowej lub okolic? Chodzi o zrobienie półek i drzwiczek na wymiar, najlepiej żeby miał nowoczesne podejście do tematu!!Pilne!!
|
|
|
|
|
mi gosc robil schody na betonie z pod rzeszowa tanio i solidnie ok 30% taniej niz ci z stw
|
|
|
|
|
niedawno powstał Podkarpacki Portal Remontowo - Budowlany, możesz dodać tam bezpłatne zlecenie więcej na www.pprb.pl
|
|
|
|
|
http://www.dab-drew.pl/
|
|
|
|
|
Mariusz Latawiec Wólka Turebska tylko nie pamietam numeru napisze jutro musze poszukac ....... ale bardzo fajny facet robil mi schody rewelacja drobne rzeczy tez robi ... niedrogo
|
|
|
|
|
Staszałek na Klasztornej.
|
|
|
|
|
Jak i autor tematu szukam kogoś sprawdzonego do zrobienia schodów drewnianych na betonie.
|
|
|
|
|
http://www.schodyfrankiewicz.pl/
Kilka lat temu robiliśmy u niego schody z mężem - wcześniej kilku naszych znajomych i sąsiadów. Fachowiec. Gorąco polecam. |
|
|
|
|
A jak mniej więcej kształtują się ceny? Interesują mnie schody dębowe (stopnie, podstopnice już niekoniecznie).
|
|
|
|
|
[cytat]A jak mniej więcej kształtują się ceny? Interesują mnie schody dębowe (stopnie, podstopnice już niekoniecznie).[/cyt
Trzeba dzwonic |
|
|
|
|
Bardzo mi pomogła Twoja odpowiedź ;)
Nie będę dzwonić, bo pytam z czystej ciekawości. Nie mieszkam w Stw, więc schody będę robić gdzie indziej, interesowało mnie tylko, czy duże są różnice w cenach między regionami. |
|
|
|
|
CYTAT Bardzo mi pomogła Twoja odpowiedź ;) Nie będę dzwonić, bo pytam z czystej ciekawości. Nie mieszkam w Stw, więc schody będę robić gdzie indziej, interesowało mnie tylko, czy duże są różnice w cenach między regionami. Wow, pomyśl zanim odpiszesz. Czy zakład stolarski to sklep spożywczy albo fryzjer? Na cenę ma wpływ wiele czynników. Ja robiłam wolnostojące, z poręczami, balkonem i tralkami z chromu...myslisz że twoje na betonie będą w cenie porównywalne i w dodatku bez podstopnic? Skoro zamawiałam inne to niby skąd mam wiedzieć cene twoich? Podałam ci namiary,a skoro taki problem jest zadzwonić i zapytać to twój problem-nie mój. A moi znajomi, którzy w tym zakładzie robili mieszkają pod Krakowem - więc dla chętnego nic trudnego. I co najważniejsze my zapisywaliśmy się na schody rok wcześniej - bo mieli tyle zamówień. |
|
|
|
|
Leno, spokojnie, nie podniecaj się tak. Skoro nie robilas schodów podobnych do moich, to relaks, nie masz obowiązku odp. Pytanie nie było tylko do ciebie, może ktoś z wypowiadajacych się wcześniej robił takie, jakie zamierzam zrobić. Jeśli nie, to luz, wiem, ze na cenę schodów wpływ ma wiele czynników, naprawdę.
Mieszkam trochę dalej niż Kraków. |
|