|
|
|
Nie jestem stąd więc mam mały problem i póki co rozmawiam z jedną firmą z Gorzyc a mianowicie "Remdach" Mirosława W.
Są solidni czy warto poszukać w innych miejscach?? Proszę o opinie i wszelkie informację. Pozdrawiam Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Ponawiam temat!!!
Jesli ktos moze kogos fachowego polecic to bardzo prosze o namiary |
|
|
|
|
CYTAT Ponawiam temat!!! Jesli ktos moze kogos fachowego polecic to bardzo prosze o namiary Wymiana dachu czyli więźba + pokrycie( blacha, dachówka itp) ? |
|
|
|
|
polecam firme z Jastkowic, nie wiem jak sie nazywa ale moge podac numer telefonu. mlode chlopaki, niedawno zalozyli dzialalnosc, robia dachy elegancko i do tego maja wolne terminy
|
|
|
|
|
Kręc-Bud
Andrzej Krawczyk Żabno 157 37-455 Radomyśl nad Sanem Tel.514440615 Tel.158454236 Profesjonalna firma. Polecam ,facet zna się na rzeczy. Doradzi gdzie kupić materiał, jaki najlepszy wybrać itd. I ceny ma konkurencyjne. |
|
|
|
|
DACH-POL, chłopaki po szkołach z tej specjalności przede wszystkim nie alkocholicy (jak niektóre inne firmy).Robili u mnie dach i naprawde zaszokowała mnie cena usługi...tzn. wzieli bardzo tanio w porównaniu do wyceny innych firm.
TEL:694-762-792 zadzwoń i sie dogadacie |
|
|
|
|
Kolego ta firma robila u mnie dach http://www.dach-styl.pl/ polecam ich w 100%
|
|
|
|
|
Ten DACH-STYL tez i u mnie dach robil 2lat temu
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
zdecydowanie odradzam Pana Andrzeja Krawczyka, na jakiekolwiek poprawki jego bledow nie macie co liczyc. Nie daj BOZE JAK PRZECIEKA KOMIN, KTORY SAM OKUWAL-NIE ODBIERA TELEFONOW, OBIECUJE, ZE POPRAWI I NIC Z TEGO.CZEKAM JUZ PRAWIE ROK, A KOMIN JAK CIEKL TAK CIEKNIE.
|
|
|
|
|
CYTAT polecam firme z Jastkowic, nie wiem jak sie nazywa ale moge podac numer telefonu. mlode chlopaki, niedawno zalozyli dzialalnosc, robia dachy elegancko i do tego maja wolne terminy zgadzam sie w 100% |
|
|
|
|
odkopuję, proszę o świeże opinie o firmach z okolicy robiących dachy. Najbardziej interesowałaby mnie taka, która zdejmie stary dach (eternit)
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
kudłacik-dachy 668-838-908
|
|
|
|
|
No i co, kudłate dachy robi ? Napisz coś więcej, albo nie pisz nic. A nie kilka cyferek wrzuciłeś ...
|
|
|
|
|
Podbijamy temat. Kogo polecacie na dzień dzisiejszy?
|
|
|
|
|
Ja tez podbijam temat
|
|
|
|
|
CYTAT kudłacik-dachy 668-838-908 Ten z przyszowa ? Haha gratuluje wyboru Może najpierw się zorientuj czy klient chce pijusa czy robotę |
|
|
|
|
Polecam chłopaków z Jastkowic
|
|
|
|
|
CYTAT zdecydowanie odradzam Pana Andrzeja Krawczyka, na jakiekolwiek poprawki jego bledow nie macie co liczyc. Nie daj BOZE JAK PRZECIEKA KOMIN, KTORY SAM OKUWAL-NIE ODBIERA TELEFONOW, OBIECUJE, ZE POPRAWI I NIC Z TEGO.CZEKAM JUZ PRAWIE ROK, A KOMIN JAK CIEKL TAK CIEKNIE. u mnie też ciekło ( 2 kominy ), problem był w tym, że źle były wymurowane i obróbki nic nie dawały, dopiero jak cały komin blachą został obity przestało cieknąć. Polecam Guzika z Przędzela. |
|