|
|
|
Witam
Poszukuje jakiegoś fachowca od ogrzewania centralnego na węgiel. Jeśli ktoś ma kogoś sprawdzonego poproszę o namiary. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A co masz do roboty przy centralnym ogrzewaniu?
benio1992:) |
|
|
|
|
Więc jest jakas awaria ja tylko mogę opisac
"objawy" a do diagnozy to mi trzeba właśnie fachowca. Więc jest to piec żeliwny Kamino, zasilanie górne. Rok temu wymieniane było naczynie zbiorcze ( przerdzewiało). Na dzień dzisiejszy w pomieszczeniach kaloryfery są w połowie ciepłe a w połowie zimne ( góra pod parapetem ciepła, od podłogi zimne), natomiast woda w piecu prawie się zagotowała. Aktualnie wszystko jest wygaszone, woda spuszczona. Tyle co mi przekazali rodzice, bo rzecz dotyczy ich domu. |
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Może grzejniki ci się zapowietrzyły?
benio1992:) |
|
|
|
|
CYTAT Więc jest jakas awaria ja tylko mogę opisac \"objawy\" a do diagnozy to mi trzeba właśnie fachowca. Więc jest to piec żeliwny Kamino, zasilanie górne. Rok temu wymieniane było naczynie zbiorcze ( przerdzewiało). Na dzień dzisiejszy w pomieszczeniach kaloryfery są w połowie ciepłe a w połowie zimne ( góra pod parapetem ciepła, od podłogi zimne), natomiast woda w piecu prawie się zagotowała. Aktualnie wszystko jest wygaszone, woda spuszczona. Tyle co mi przekazali rodzice, bo rzecz dotyczy ich domu. Oto strona firmy hydraulicznej Jasia Iskry z Nowosielca. Porzadny fachowiec nie to co teraz mlodzi antyfachurzy zeby tylko na kase zedrzec. http://www.hydromix.pl/uslugi.htm Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|