|
|
|
Witam chcemy mieć w domu kotka chętnie przyjmę małego kotka na pewno o niego zadbamy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mam do oddania szarą, dorosłą kotkę. Dzieci przyniosły ją do domu pod koniec października i u nas została. Ale problem polega na tym, że mamy już dwa koty w niewielkim mieszkaniu. Może parę słów o niej. Ma już imię i na nie reaguje, jest nauczona czystości, nie sprawia żadnych kłopotów. Lubi dzieci.
Na pewno trzeba ją wysterylizować. Proszę pisać: y_olly_(at)_o2.pl |
|
|
|
|
Chciał bym sprostować przyjmę młodego kociaka , czy ktoś wie na temat jakiś schronisk zwierząt moze tam mi pomoga
|
|
|
|
|
A 10 miesieczny kotek może być??
http://stalo(...)id=89230 |
|
|
|
|
chce go wychować od małego najlepiej 1-2 miesięczny
|
|
Dołączył: 30 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Najlepiej spytać się w lecznicy, na białych blokach, za pizzerią "rustica". Tam można wziąść jakiegoś kotka do siebie.
To Grubo. |
|
|
|
|
Na wsi popytaj u rolników. Tam bez przerwy się kocą kocice.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
CYTAT Na wsi popytaj u rolników. Tam bez przerwy się kocą kocice. za zimno teraz ^^ u mnie na wsi kota ciezko spotkac wszystko pochowane, na wiosne pewnie wysyp mlodych bedzie :], jak bolec nie znajdziesz do wiosny to zlapie jakiegos ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
do wiosny to mi sie nie chce czekac wolal bym na czasie " jakiegoś złapać ,"
|
|
|
|
|
Witam mam do oddania kotka mlodego ,zadbanego,lubi sie bawic i lasic.Niestety po zrobieniu dziecku testow wyszlo ze ma alergie na siersc i musze kotka sie pozbyc,wiec jesli nadal ogloszenie aktualne to zapraszam do kontaktu na gg 2929181
katarzyna_838 |
|
|
|
|
....."jakiegoś złapać"...???? nie wiem czy ta osoba jest odpowiednia do posiadania zwierzaka...czerwona lampka powinna zapalić się u chętnych do oddania kotka...
|
|
|
|
|
CYTAT bolec nie znajdziesz do wiosny to zlapie jakiegos ;] CYTAT ....."jakiegoś złapać"...???? nie wiem czy ta osoba jest odpowiednia do posiadania zwierzaka...czerwona lampka powinna zapalić się u chętnych do oddania kotka... moni jeżeli nie czujesz żartu to sie nie udzielaj i nie rób z igły widły ! |
|
|
|
|
Bolec moze to jeszcze aktualne...piękne są
http://stalo(...)46270548 i jeszcze takie ogłoszenie znalazłam z 10 stycznia: "W lecznicy w Stalowej Woli ul. Poniatowskiego 80 znajduje się młoda, śliczna, urocza biało czarna kotka z 2 małymi kociątkami. (Czarny kotek i biało czarna koteczka). Kotki są do adopcji. Można je oglądać.Posiadają książeczki zdrowia. tel. 609 559 862" Powodzenia :-) |
|
|
|
|
novelka dzieki za pomoc kociaki naprawdę ładne ale przygarnąłem wczoraj od "samotna mama" zwariowany ten kot ale sympatyczny
|
|
|
|
|
Śliczny burek ;o)
Powodzenia kotku! |
|
|
|
|
Ooooo jaki buruś śliczny oby miał dobrze w nowym domku!
|
|
|
|
|
No widac ze sie zadomowil,a zwariowany to jest Przykro bylo go oddawac ,synek plakal ale wyjasnilam mu ze znalazl dobry domek Kuba ,w zamian kupie mu rybke ,przynajmniej nie ma siersci.Dbajcie o niego
katarzyna_838 |
|
|
|
|
nie ma za co, gratuluje - śliczny ten urwis ;)
|
|
|
|
|
jakby ktos chcial kota przygarnac to 3 mam :] tydzien czasu na tym swiecie wiec jeszcze troche czasu na zastanowienie sie jest ;]
\"Bóg zsyła na ludzi cierpienie w różnych celach. Bywa tak, że cierpienie dziecka jest jedynym sposobem, by rodzice stali się dobrymi ludźmi\" - mirek777, Stalowa Wola, 19 Cze 2011r. |
|