|
|
|
Witam wszystkich i zapraszam na strone www.akademiaplywania.opx.pl
zapraszam wszystkich, którzy lubią pływanie zajęcia odbywają sie na MOSiRze w Stalowej Woli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fajna stronka, nareszcie jakaś konkretna informacja o nauce pływania
|
|
|
|
|
Dzieki lola21 i zapraszam na lekcje
|
|
|
|
|
Witaj filon29. W jakich dniach i godzinach odbywają się zajęcia??
|
|
|
|
|
Super sprawa !!
|
|
|
|
|
Do lilly10,zajęcia w każdy dzień tygodnia, godziny jak i termin do uzgodnienia.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
a czy podczas trwania zajęć akademi pływania basen jest czynny dla wszystkich?
|
|
|
|
|
o swietnie! zawsze chcialam sie nauczyc plywac z checia bym sie zapisala na nauke wreszcie!
|
|
|
|
|
Do "starzec" podczas moich zajęć można wejść na basen
|
|
|
|
|
filon29, wysłałam Ci wiad na priv
|
|
|
|
|
FoxyLady odp na priv
|
|
|
|
|
a czy są zajęcia dla maluszków takich 8-miesiecznych ??
|
|
|
|
|
tak, wiem dziękuje ślicznie
CYTAT FoxyLady odp na priv |
|
|
|
|
CYTAT a czy podczas trwania zajęć akademi pływania basen jest czynny dla wszystkich? starzec, obecnoscia innych nie ma sie co przejmowac, na basen laze dosyc czesto praktycznie zawsze trafia sie ktos kto uczy sie od podstaw, stary, mlody, gruby, chudy cwiczenia na sucho, plywanie z kawalkiem styropianu, czy chodzenie za kims z patykiem to norma, nikt jak na ufo nie patrzy :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Z maluche 8 miesięcznym to zapraszam na kurs MOSiRu w niedziele rano - informacja w sekretariacie
|
|
|
|
|
nie o to chodzi że mi przeszkadzają inni chodzi o to że nasz basen miejski jest coraz mniej miejski, w tym roku to juz wogóle są jaja do południa można wejść sobie np o 7 rano chyba na dobre rozbudzenie, nie można w normalnych godzinach skorzystać z basenu który z założenia jest dla wszystkich, pierszeństwo mają sekcje motyle , nurki ,siurki itp a prywatnie to po 19 gdzie tu logika?
a brak niecki dla maluchów to porażka, przy takim remoncie nie wydłubać dołka średnicy 5m ??? jak mają przyjść rodzice z np 2-3 letnim dzieckiem ? a potem narzekanie że basen nie przynosi zysków |
|
|
|
|
Podobno miał być jakiś aquapark? Już dawno o tym się mówiło.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
CYTAT nie o to chodzi że mi przeszkadzają inni chodzi o to że nasz basen miejski jest coraz mniej miejski, w tym roku to juz wogóle są jaja do południa można wejść sobie np o 7 rano chyba na dobre rozbudzenie, nie można w normalnych godzinach skorzystać z basenu który z założenia jest dla wszystkich, pierszeństwo mają sekcje motyle , nurki ,siurki itp a prywatnie to po 19 gdzie tu logika? a brak niecki dla maluchów to porażka, przy takim remoncie nie wydłubać dołka średnicy 5m ??? jak mają przyjść rodzice z np 2-3 letnim dzieckiem ? a potem narzekanie że basen nie przynosi zysków godziny otwarcia sa do (_._), ale mini niecka dla dzieci przeciez jest :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Do "starzec" Jeżeli chdzi o godziny dopołudnowe na tygodniu to jest kilkanaście -wiadomość w kasie mosiru, natomiast kwestia małego basenu- informuje że też jest!!!!
|
|
|
|
|
np pracuje od 10 do 18 którą godzinę polecasz? chciałbym iść bezpośrednio przed pracą lub po???
co do basenu dla 2-3 latków - czegoś nie zauważyłem??? chyba że macie na myśli nieckę do której prowadzi zjeżdzalnia albo okupowane przez emerytów "dżakuzi" niestety basen miejski jest niedostępny dla pracujących i rodzin z dziećmi :( trzeba jeździć do Janowa oni mogą mieć my nie:( |
|
|
|
|
Słuchaj starzec, jeśli kończysz prace po 18 i chcesz przyjść z dziećmi to nie ma sprawy, bo basen jest dostępny od 19tej, a na MOSiRze są 2 niecki 25metrowe + basen 12 lub 15metrowy dokładnie nie pamiętam( ten basen jest dla dzieciaków)+ jacuzi+zjeżdżalnia+sauna(sucha i parowa)co do godzin przed 10rano to zapewniam Cię że to sprawdze i napisze najpóźniej w poniedziałek
pozdrawiam |
|
|
|
|
i do tego basenu wsadzę 3 letnie dziecko o wzrośćie nie całe 100cm, nie wiem ile dokładnie ma głębokośći ten basen ale conajwyżej oczy mu będą wystawać ponad powierzchnię
|
|
|
|
|
mały basen ma w najpłydszym miejscu 80cm, a ja sam mam 2 małych dzieciaków i w basenie muszą być pod stałą opieką, proponuje wziąć ze sobą rękawki do pływania lub koło z wkładką na nogi, z tymi gadżetami napewno mile spędzisz czas z maleństwem. Miłej zabawy
|
|
|
|
|
No bardzo fajny basen, przyznam się że nie byłem, ale wieczorem to u nas taniej jest, no i jeszcze te koszty dojazdu do Janowa
|
|