|
|
|
gdzie w stalowej mozna dostac jakies dobre noze kuchenne ?:]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
allegro...
Ewentualnie zapytaj w galerii Tesco na Przemysłowej. Tam jest chyba sklep Berdhoff. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Na edukacji w sklepie "na rogu" zapytaj i jeszcze kiedyś był sklep w Centrum na Niezłomnych ale nie jestem pewna ,czy dalej jest......Chodzi Ci o jakieś firmowe noże czy po prostu dobre?
.....a swoją drogą po kogo chcesz poćwiartować? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT Chodzi Ci o jakieś firmowe noże czy po prostu dobre? tu akurat zdaje sie marka idzie w parze z jakoscia, jak sie myle to popraw, najlepiej taki zeby sie po plecach nie slizgal^^ na zabawe sylwestrowa pod mdk :] podziekowal wam, pobadam te miejscowki, na necie stoisko victorinoxa w kauflandzie znalazlem, tez zajade :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 18 Cze 2010r. Skąd: Lublin/Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W dużym Tesco widziałem swego czasu kute noże Gerlacha - możesz sprawdzić. Wiem, że na pewno mają jakieś ceramiczne;)
|
|
|
|
|
JADAC W STRONE TURBI ZARAZ ZA SKRZYZOWANIEM Z OBWODNICA W AGATÓWCE JEST SKLEP DLA RZEZNIKOW I MASAZY I TAM MAJA DOBRE NOZE
...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|