|
|
|
Działają wam może telefony w orange? Bo ja mam dwa telefony na kartę i dzieje się coś co się jeszcze chyba nigdy nie działo tzn. nie mogę wykonać żadnego połączenia, nawet wysłać smsa. NIC. A zasięg jest, przynajmniej tak mi pokazuje.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja mam z orange i mi wszystko dobrza działa
benio1992:) |
|
|
|
|
hmm no to nie wiem, po wielokrotnych próbach raz złapałam jakieś połączenie ale ogólnie znika mi wszystko oprócz zasięgu, dziwne.
|
|
|
|
|
z tvn 2421.12.2010 19:09 | Polska
Awaria Orange. Głuche telefony Tagi: orange Internauci z całego kraju alarmują nas o awarii sieci Orange. "Nie dam rady wysłać sms-ów, ani nigdzie zadzwonić" - pisze Natalia z Białegostoku. Podobne głosy docierają do nas m.in. z Warszawy, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Ełku, Częstochowy, Malborka, Stargardu Szczecińskiego i Mińska Mazowieckiego. Informację o wystąpieniu awarii potwierdził rzecznik TP S.A. i Orange Wojciech Jabczyński. Rzecznik w rozmowie z redakcją Kontaktu 24 powiedział, że prawdopodobnie przyczyną problemu są złe warunki atmosferyczne. Nie potrafił jednak określić, co jest dokładną przyczyną awarii oraz ile ona potrwa. Problemy pojawiają się przy próbie połączenia z numerami spoza sieci Orange oraz przy wysyłaniu sms-ów. Pierwsze zgłoszenie o problemach redakcja Kontaktu 24 otrzymała o godz. 18.30. Nie działa również strona orange.pl. |
|
|
|
|
Kurde już chyba 100 raz próbuje esa wysłać i mi piszę że błąd w wysyłaniu. Już myślałam że to mój wszystko mający tel się zepsuł a tu orange nawala. Kamień z serca
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
w domu 4 komórki z sieci Orange i żaden nie działa to znaczy nie można się nigdzie do dzwonić!
pozdrawiam MYŚL! |
|
|
|
|
U mnie również w domu jest 3 telefony z Orange i wszystko pięknie działa
:) |
|
|
|
|
bo teraz już można dzwonić ale sms-ów wciąż wysyłać się nie da. Całkiem szybko się z tym uporali.
|
|
|
|
|
Znudzona, dzięki Ci, że założyłaś ten temat, bo już myślałam, że telefon mi się spier... Ani zadzwonić się nie dało, ani smsa wysłać, bo "błąd wysyłania". Wściekałam się strasznie. Potem mogłam już zadzwonić, ale smsy nadal nie szły. Wchodzę na forum, patrzę - temat "Orange", czytam i uuuuuulga.
|
|
|
|
|
U mnie w pomarańczy było to samo zaraz jak z roboty wyjechałem miałem ważne telefony wykonać i myślałem, że mnie normalnie szlak trafi, nigdzie połączyć się nie mogłem było to około 19:30 po 20 już mogłem zadzwonić do orange do innych sieci nie wiem czy się dało bo nie miałem potrzeby dzwonić :/
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Ja mam dwa numery z orange, jeden na abonament, a drugi na kartę. Z numeru na abonament normalnie mi szły sms-y i mogłam tez zadzwonić, ale z numeru na kartę nie mogłam zadzwonić ani napisać sms-a i ciągle mi pokazywało ze jest błąd wysyłania wiadomości. a jak tylko doładowałam kartę za 5 zeta to już mogłam wysyłać smsy, choć mam pakiet sms.
|
|
Dołączył: 19 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a ja nie zauwazyłem wczorajszego problemu....
Dzisiaj dostałem smsa od Orange o treści: Przepraszamy za awarie we wtorek. Aby zrekompensowac niedogodnosci w korzystaniu z naszych usług otrzymasz 30 min na rozmowy w naszej sieci w Świeta. Orange Ps. Ostatnio zauwazyłem zwiekszony zasieg 3G w naszym miescie |
|
|
|
|
Ja w swojej noki E52 wyłączyłem 3G ponieważ przy włączonym 3G bateria mi trzymała 3-4 dni max a jak wyłączyłem i jest tylko normalny zakres GSM to bateria luźno 5 dni
|
Dołączył: 9 Lut 2007r. Skąd: Rudnik n/ Sanem Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ale ORANGE zachowało się OK, właśnie dostałem sms-a że w związku z utrudnieniami w połączeniach dostaję 30 minut gratis do wszystkich w sieci.
Matis |
|
|
|
|
E... chyba nie doczytałes bo ja dostalam smsa, ze dostaje 30 minut do ORANGE i tylko w ŚWIĘTA... mogą sobie to wsadzic nie powiem gdzie...
|
|
|
|
|
Ja również dostałem 30 minut do orange w swieta
|
|
|
|
No wlasnie, 30 minut do orange a nie do wszystkich w przypadku mojej oferty jest mi to potrzebne jak zeszloroczny snieg
|
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
O widzę że te 30 minut każdy dostał za tą awarię we wtorek
benio1992:) |
|
|
|
|
Ja nie dostałem. Mam dwie komórki z Orange i nic nie dostałem:-(((
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
.... widać Andrzejku masz dwie ciulowe komórki
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
No niestety, nie zasłużyłem sobie:-(((
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Zacznijmy od tego czy Twoj telefon w tej awarii w ogole ucierpiał;) bo nie wszystkie telefony padly. jedne mogly dzwonic drugie nie. Moze ta super oferta poszla tylko do tych ktorzy byli odcieci od telefonow:(
|
|
|
|
|
Orange to najgorsza technicznie sieć. Pomijam Play, bo ten nie jest jeszcze dobrze rozbudowany, ale na nadajnikach Plusa sprawuje się ok.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
CYTAT Zacznijmy od tego czy Twoj telefon w tej awarii w ogole ucierpiał;) bo nie wszystkie telefony padly. jedne mogly dzwonic drugie nie. Moze ta super oferta poszla tylko do tych ktorzy byli odcieci od telefonow:( Nie wiem nie dzwoniłem wtedy:-)))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Orange to najgorsza technicznie sieć. Pomijam Play, bo ten nie jest jeszcze dobrze rozbudowany, ale na nadajnikach Plusa sprawuje się ok. PLAY Najszybciej rozwijająca się sieć mimo konkurenci ery, plusa i orange. Podzielili rynek i uważali że mają spokój. A tu lipa, weszła sieć wykorzystała prawo. W każdej reklamie (era, orange i plus) była ich nazwa. Bo do pleya drożej. A w "pleju" taniej, a czasem nawet za darmo:-)))). Mam sporo znajomych w Play. maja świetną ofertę reszta operatorów działa na takich jak ja, do końca umowy jednego telefonu 12 miesięcy drugiego 7 i już wydzwaniają z "zajebistą" ofertą:-)))) A z tego co wiem za kilka (2-3 m-ce) play da ofertę dla firm taka że większość firm zrezygnuje z pozostałych operatorów. Dziś można zachować nr i zmienić operatora. To operator musi powalczyć, a mądry klient na pewno skorzysta:-))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|