|
|
|
Hej ostatnio weszłam troche w klimaty reggae i stąd moje pytanie czy w Stalówce są jakieś szkoły tańca, gdzie odbywają się lekcje dancehallu ?
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bednarek cię zaraził ?
Czy kto? haha :) |
|
|
|
|
Nie powiem żeby moje zainteresowanie wynikało z oglądanie mama talent aczkolwiek musze przyznac ze chlopak ma talent, ale wole taniec od spiewu ;)
|
|
|
|
W STW nie ma kursu tegoż tańca o ile mi wiadomo.
Oglądaj jak się dziewczyny ruszają w teledyskach. Są kursy na necie. Pozostaje Ci jedynie uczyć indywidualnie się na imprezach Do zobaczenia na parkiecie :* Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Imprezy swoją drogą ;) ale chciałam coś na poważnie, ale widze ze nic z tego.
|
|
|
|
Najaraj się gandziuchnoł i tańćż jak ci ona karze!
|
|
|
|
|
podpinam sie pod temat ;d
moglaby sie w naszej kochanej miescinie pojawic jakas szkola uczaca tego tanca ; ) |
|
|
|
|
"wystarczy":
* zebrać grupę chętnych * znaleźć nauczyciela (domyślam się się że dojeżdżającego z innego miasta) * wynająć salkę Ja się tym nie zajmę. Jestem zajęty. Chcecie -działajcie. Albo zróbcie listę chętnych, zanieście do szkoły tańca niech znajdą nauczyciela. Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
to to się tańczy w ogóle? Dziwne bo przeważnie się gibają i kiwają na boki hmm. Ehh no mam nadzieję, że ta nowa moda minie równie szybko jak się pojawiła.
|
|
|
|
|
Gdzie ty mogłaś zobaczyć kogoś kto to tańczy? Nie zna się a wypowiada. Nie interesuje się a wypowiada. Nic nie wnosi a wypowiada.... Won mi stąd malkontencie
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Won to sobie możesz mówić do swoich znajomych cinocośtam. Podstaw kultury się naucz, na to nigdy nie jest za późno. Nie pamiętam twoich postów, pewnie zawsze były wyjątkowe i na temat ale jedyne co pamiętam to to, że lubisz się żreć z innymi i ten kompletny brak kultury. Nie znam się bo tego nie lubię i jest to przereklamowane, a forum jest dla wszystkich. Gdzie to można zobaczyć? a o telewizji, internecie słyszał? Bez odbioru.
|
|
|
|
|
Mea culpa. przepraszam ze cie uraziłem. Po co dyskutować o gustach. Jak ci się nie podoba to trudno.
Zobacz o czym jest temat i co chce wiedzieć autor. Zajmij się tym co ci się podoba i bujaj garba w swoich rytmach Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Ok, nic się nie stało. Niby nie dyskutuje się o gustach tylko trochę czuje przesyt tym wszystkim bo nastała reageemania no i promocja zakazanych substancji. Tak czy inaczej wątek już zostawiam w spokoju.
|
|