|
|
|
Szukam dobrego okulisty, który przyjmuje prywatnie !!
bardzo pilne , prosze o pomoc! |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
na hutniczej u optyka miła kobita jest nazwiska nie pamiętam
|
|
|
|
|
Rally ma rację, najlepsze okulistki są na ul. Hutniczej, dr Ujda i jakaś druga..Obie polecam
|
|
|
|
|
Małgorzata Stec na Jana Pawła II 2H. Polecam!
|
|
|
|
|
Piotr Piłat, mój okulista od 12 lat, polecam!
015 642 74 33, praktyka prywatna na Okulickiego koło Poldrinku i starego bajer baru (obecnie jest tam jakiś salon gsm, nie pamiętam operatora Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia |
|
|
|
|
CYTAT Piotr Piłat, mój okulista od 12 lat, polecam! 015 642 74 33, praktyka prywatna na Okulickiego koło Poldrinku i starego bajer baru (obecnie jest tam jakiś salon gsm, nie pamiętam operatora Ja też polecam Piłata. Dzięki niemu siedem lat temu zaczęłam nosić soczewki kontaktowe. Jest bardzo sympatyczny i w dodatku zna się na rzeczy. |
|
|
|
|
Polecam Anna Schossler specjalista chorob oczu wlasnie na Hutniczej 8 (salon optyczny) przyjmuje we wtorki od 16-18 prywatnie. Bardzo dobra okulistka od kilku lat moja, mojej rodziny i znajomych.
|
|
|
|
|
Poszukuje okulisty dla dziecka 3 lata. Kogo polecicie? Jak wyglada to cenowo?
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Odradzam panią Schossler(chyba dobrze napisałam) stara panna i w dodatku jędzowata. Byłam z dzieckiem u niej i nie powiem jak je potraktowała... Pan Piotr Piłat lub Elwira Piłat bardzo mili i znający się na rzeczy
|
|
|
|
|
CYTAT Odradzam panią Schossler(chyba dobrze napisałam) stara panna i w dodatku jędzowata. Byłam z dzieckiem u niej i nie powiem jak je potraktowała... Masz rację,lepiej omijać z daleka. vggbjcn |
|
|
|
|
Byłam z 2,5 letnią córką u pani Ujdy na Hutniczej i polecam. Niestety nie wiem ile kosztuje wizyta ,bo byłam na nfz
|
|
|
|
|
Pani Elwira Piłat, przyjmuje w Medicum na NFZ i prywatnie. Polecam dla dorosłego i dziecka.
|
|
|
|
|
CYTAT Piotr Piłat, mój okulista od 12 lat, polecam! 015 642 74 33, praktyka prywatna na Okulickiego koło Poldrinku i starego bajer baru (obecnie jest tam jakiś salon gsm, nie pamiętam operatora też polecam ale ja chodzę na wizyty prywatne do przychodni na KEN |
|
|
|
|
Osobiście odradzam Panią Stec z Jana Pawła II, a polecam Panią Schossler z Hutnicznej.
Jeszcze jedo. Zwróćcie uwagę, czy jeśli idziecie prywatnie, to nie liczą Wam opłat na fundusz. Nie chcę tutaj wysuwać oskarżeń, ale mam wrażenie, że byłem prywatnie, zapłaciłem za wizytę a moje konto w NFZ zostało obciążone kosztami badania. Może to moje niedopatrzenie i niedogadanie a może moja skleroza, ale trzeba uważać na przyszłość!! |
|
|
|
|
witam, ile kosztuje wizyta u Anny Schossler?
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Szukam dobrego okulisty, który przyjmuje prywatnie !! Ewa Wojcik z krakowa za wizyte 150 zł http://www.gabin(...)a-wojcik http://gabinetzeza.pl/
bardzo pilne , prosze o pomoc! |
|
|
|
|
chyba jakas kpina, pani ujda juz powinna sobie przejsc na emeryture bo lekko nie dowidzi!! razem z mezem mielismy badany wzrok. zmienilismy okulary i soczewki na mocniejsze- po jej badaniu.po miesiacu czasu czulam ze soczewki sa za slabe. po wizycie u innej okulistki okazalo sie ze moj maz wedlug pani okulistki mial jedno oko -0.25 i -0.5 a po zmianie -0,75. a ja wedlug dr ujdy -2,75 i 3,00 z po nastepnej wyzycie u innej -3,5... nie wiem jak to mozliwe? a moze kwestia niewysarczajacej wiedzy?? bo jak to mozliwe ze u dwoch osob na raz moze dojsc do takiej znaczacej pomylylki. to ze pani jest wyjatkowo nei mila to juz jest zupelnie inna kwestia!
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Poszukuje okulisty dla dziecka 3 lata. Kogo polecicie? Jak wyglada to cenowo? http://www.gabinetzeza.pl/ Ewa Wójcik 150 zł
|
|