Posty: 27
Dołączył: 22 Lis 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nie wiem co Wy widzicie w pizzy z biesiadowo? 3 sosy ale jakie - badziewne! I Was najlepiej ciastem zapchać.
|
|
Posty: 732
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
Posty: 51
Dołączył: 4 Maja 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Miałam okazje być dzisiaj w pizzerii Fiori.
Wystrój naprawdę fajny, kominek, oświetlenie. Miła obsługa itp Ale pizza to niestety porażka. Ciasto miało może ze 3mm, sosy bez smaku. Wyszłam z pizzerii głodna :( Niewiem jak inne dania,ale pizzy nie polecam. |
|
Posty: 791
Dołączył: 20 Lip 2010r. Skąd: Kielce Ostrzeżenia: 60% |
|
|
|
CYTAT Miałam okazje być dzisiaj w pizzerii Fiori. Wystrój naprawdę fajny, kominek, oświetlenie. Miła obsługa itp Ale pizza to niestety porażka. Ciasto miało może ze 3mm, sosy bez smaku. Wyszłam z pizzerii głodna :( Niewiem jak inne dania,ale pizzy nie polecam. Ja mam tak zawsze gdy z biesiadowej wychodzę, chyba że na 3 największą się weźmie. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
Posty: 284
Dołączył: 25 Lip 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Do pizzy bez smaku zawsze dają dużo sosów, żeby nie było wiadomo co właściwie się je
|
|
Posty: 3
Dołączył: 2 Lut 2011r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
hej. apropo komentarza pani co czekała 2,5 h...... a czego sie spodziewasz w sobote? odnosnie pani z dostawą.... milszej nie spotkalam... proponowałabym wziąć przykład z niej. z wielką dupą wejdziesz wszędzie , z wielką gębą niekoniecznie. Pani zachowanie świadczy o pani.
|
|
Posty: 331
Dołączył: 18 Sie 2008r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nie no 2,5h to przesada
|
|
Posty: 1
Dołączył: 26 Sty 2011r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Bylem w niedziele we Fiori zjadlem pizze ale sie nie najadlem malo skladników i cienkie ciasto brak przypraw a cena nieadekwatna co do ilosci sosy beznadziejne czerwony byl przesolony!!! Wole pizze z Resetu gdzie pizza jest pierwsz klasa cena,skladniki,ciasto!
|
|
Posty: 24
Dołączył: 5 Maja 2010r. Skąd: nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
proponuje isc do da grasso a nie wychwalac jakies pseudo pizzerie...
tam widac co jest na ciescie i czuc smak! a nie jak u innych zmiksowane g...wno na ciescie... a co do biesiadowa to poza mixem wielkosc sie nie liczy bo smak do bani... |
|
Posty: 53
Dołączył: 18 Gru 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
do SHORT sluchaj moja droga panno po pierwsze to jest tylko i wylacznie moje zdanie, to ze wybralam tak feralna pizzerie moj blad, ale to ze napisalam ile czekalam na pizze i jaka byla smaczna to nic Ci do tego. Jakby tak kazdy czekal 2,5 godziny na pizze to szlak by go trafil. Nigdy wczesniej w zadnej pizzerii z ktorej zamawialam pizze nie czekalam 2,5h. Malo tego jak dzwonilam to kobitka wkrecala mi ze doslownie za 5 minut pizza bedzie. Nikt ze mnie idiotki nie bedzie robil, a Ty jesli tam pracujesz to podszkol sie, bo jesli tak wszedzie szukasz ulicy to nie dziwie sie ze na pizze czeka sie tyle czasu.
|
|
Posty: 95
Dołączył: 17 Lis 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
rustica naprzeciw policji ma bardzo dobre pizze(smaczne ciasto i duzo skladnikow) ale sosy koszmar(chyba najgorsze w stalowej)
pizza tak ale bez sosu |
|
Posty: 1
Dołączył: 20 Paź 2008r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pizza we Friori jest pizzą najbardziej zbliżoną do włoskiej. To co jest serwowane w innych pizzeriach to tz. pizza amerykańska. Jeżeli ktoś był we Italii to dobrze wie, że pizza to jest całkiem inne danie niż to serwowane w Polsce. Po pierwsze konsystencja ciasta jest podobna do podpłomyka i jest ono nasączone oliwą. Jest bardzo cienkie (z wyjątkiem pizzy neapolitańskiej, która jest serwowana na grubym cieście) i występuje na nim max 3 składniki. Można zjeść pizzę bianco i rosso, różnią się one tym, że jedna na sos na cieście a druga nie. Do pizzy nie używa się żadnych sosów i każda jest bardzo obfita w oliwę. Dla przeciętnego Polaka jest ona niezbyt smaczna. We Fiori właśnie robią zbliżoną do włoskiej. Piszę, że zbliżoną bo żeby spróbować oryginału trzeba zrobić to ze składników włoskich, a takich u nas jak raczej nie ma...I jeszcze jedna ciekawostka - pizzę w Italii sprzedaje się na wagę!!!
|
|
Posty: 64
Dołączył: 20 Sie 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
oby taka jaka jest dziś została, naprawde jest zbliżona do Włoskiej i takiej mi brakowało w Stalówce a co do posta wyżej to pierwsze słyszę żeby na kilogramy była sprzedawana bynajmniej na północy włoch
|
|
Posty: 37
Dołączył: 4 Sty 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Najlepsza pizza wg mnie to:
1.Rustica 2.W jubilacie i na hali (od włocha)na wagę 3.Quatro i Reset Pozdrawiam |
|
Posty: 37
Dołączył: 4 Sty 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
aaaaha bo wypowiedziałem się nie na temat, jeżeli chodzi o fiori to naprawdę składników mało cisto cienkie i za droga trochę ,obsługa miłapozdrawiam po raz drugi
|
|
Posty: 95
Dołączył: 7 Paź 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Potwierdzam, we Włoszech sprzedają na wagę, albo czasem na kawałki.
Fiori mam pod nosem i raz jadłam. Ja taką pizzę lubię, bo nie jest "ciężka" i jest dobrze spieczona. Fakt, że 2 osoby największą pizzą się tam nie najedzą. Co do sosów, jak chcecie "wyraziste" smaki, to keczapa polecam ;P Będzie bardzo "wyraziście" ;) Wystrój przyjemny, na kominek można popatrzec, tylko nie rozumiem, dlaczego muzyka często po hiszpańsku leci ;) No i bardzo podobało mi się to, że można było sobie stanąc przy Panu, który pizzę robi i patrzec, jak ją robi ;) |
|
Posty: 3
Dołączył: 2 Lut 2011r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ODP.NA DO SHORT.
Po pierwsze nie Panno!Po drugie nie pracuje w żadnej pizzerii. Po trzecie poco to tłumaczenie?hehehe.Po czwarte Pani wypowiedź świadczy o Pani i nic tu dodać ani ująć. Pozdrawiam i życzę powodzenia jak również więcej radości z życia.Short. |
|
Posty: 53
Dołączył: 18 Gru 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
heh nie tlumacze sie, ale istnieja tacy ludzie jak ty,ktorym trzeba doslownie powiedziec, bo inaczej nie zrozumieja szkoda z toba pisac. zmadrzej powodzenia
|
|
Posty: 31
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W Fiori byłem raz i tylko tyle powiem -wróce tam, może kiedyś ale tylko na piwko
Stalowa Wola narodu polskiego.... |
|
Posty: 297
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
smacznie i tanio polecam !!
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
Posty: 3
Dołączył: 2 Lut 2011r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Masz racje. Szkoda mojego czasu i uwagi.... na twoje kompleksy.Miłego życia.
|
|
Posty: 123
Dołączył: 1 Kwie 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Szkoda słów. Pizzę zmówiliśmy pierwszy i ostatni raz. Powinni popracować nad ciastem i dodatkami. A sos czosnkowy to kompletna porażka.
|
|
Posty: 34
Dołączył: 28 Gru 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Fiori odwiedziłem raz i powiem że to co najlepsze to właśnie ciasto ! ostatnio jadłem takie będąc we włoszech.
Bardzo przypomina oryginalną pizze z włoch, a wiadomo ze dodatki. chocby ser a w szczególnosci zioła to inna sprawa. Ale nie ten klimat :] "nasza" bazylia czy oregano tez jakoś inaczej smakuje. jak ktoś lubi ciasto bułę z dodatkami, to rzeczywiscie nie polecam . a na dowóz wczoraj czaekałem 55 min,a miało być 45. ale to detal |
|
Posty: 95
Dołączył: 21 Sty 2011r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja tylko chodze do QUATRO
Sztuka trwa długo, życie krótko. |
|
Posty: 34
Dołączył: 16 Lis 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
pizzeria flori, pyszna pizza mmmm. cienkie ciasto takie jak lubie. polecam pizze super vegetariana
|
|
Posty: 169
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Większość opinii jest tutaj żałosna,raczej wydana przez ludzi głodnych,którzy w d... byli i g... widzieli.Chcesz się jeden z drugim nażreć,to idź do innej pizzerii(dyplomatycznie-nazwy pominę).Pizza we "Fiori" bardzo podobna do włoskiej,smaczna z dużą ilością dodatków za,które jak zapłacisz,to masz.A jak ktoś wziął sobie najtańszą,to niech sobie w Społem bułkę dokupi,żeby się zapchać.A co do pizzy włoskiej,to sprzedają w Italii na wagę i nie dają żadnych sosów jako dodatków,tylko mnóstwo oliwy.Ale u nas rynek jest inny i musieli zmienić tą zasadę.Po amerykańsku,żeby dużo zjeść i flaki zapchać.Wystrój i atmosfera super.
|
|