NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 »
JAK OCENIASZ 2 lata prezydentury Andrzeja Szlęzaka,
~~moni
ff
Wysłany: 29 Sie 2009r. 15:40  
Do Voice: Twoim zdaniem jakby Prezydent wyrazil zgode na budowe kosciola na Mlodyniu bylby dla Ciebie super prezydentem o naiwnosci!Glosowalam na niego 2x i nadal bym glosowala.Dziekuje Panu,ze nie sklada sie Pan jak scyzoryk ale potrafi obronic swoje racje i decyzje.Pomimo to proponuje Panu czytac te strony i utrudnienia mieszkancow rozwiazywac,moim zdanie niektore sa do zalatwienia przy dobrych checiach od zaraz.Zycze Panu powodzenia.smiech2

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Sie 2009r. 15:40  

~~ja tez pytam
ff
Wysłany: 29 Sie 2009r. 17:22  
no własnie gdzie? umiech

ff
Wysłany: 29 Sie 2009r. 20:14  
oceniam bardzo pozytywnie za stanowczosc.
Huta to huta od zawsze upadała a on daje rade.

o tym co znaczy zły gospodarz miasta można przekonać się w nisku. Więc nasz jest naprawde ok

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

~~Andrzej Piotr
ff
Wysłany: 29 Sie 2009r. 20:42  
Prezydent jest osobowością na którą to miasto zasługuje Człowiek o dużej wiedzy interdyscyplinarnej mający swoje poglądy podejmujący smiałe czesto autorskie decyzje. Człowiek wolny od dusznej polityki prowadzonej przez większość działaczy stalowowolskich w tle dbających o własne interesy tak naprawdę bezideowych krzykaczy.Prezydent A.Ślęzak przejdzie do historii bardzo pozytywnie.Oczywiście jeśli oceny będą dokonywać Ludzie przez duże L a nie .. tzw. obywatele broniący jedynie słusznej opcji Ojca i Braci

~~adan72
ff
Wysłany: 29 Sie 2009r. 20:43  
sa tematy w ktorych Prezydent wychodzi OK.
Sa tez sprawy ktore dotycza Stalowej Woli i sa bardzo negatywne a to brod,smrod,i ogolnie baslagan w miescie
i jest coraz gorzej ,ze wstyd nawet pokazac to miasto.
Chyba najbardziej brudne miasto jakie znam. Fstyd.

ff
Wysłany: 29 Sie 2009r. 20:59  
CYTAT
Coraz większa bieda, coraz większe bezrobocie, upadek huty, nieposzanowanie ludzi, arogancja władzy, walka z Kościołem, lekceważenie biskupa Edwarda Frankowskiego, lekceważenie księdza dziekana Jerzego Warchoła, walka ze społeczeństwem Stalowej Woli chcącym wybudować kościół na Młodyniu, lekceważenie woli Rady Miejskiej w Stalowej Woli

Huta to sprawa Skarbu Państwa a nie Prezydenta Stalowej Woli. Reszty nawet mi się nie chce komentować, bo widać, że to jakiś fanatyk-ekstremista religijny pisał.
@Prawdziwy, myślałem, że Ci już przeszło, ale chyba się tylko zaleczyć udało na jakiś czas. Czas, który właśnie mija...
Panie Andrzeju Prezydencie Szlęzaku - słuszną linię ma nasza władza!

Prywatna wiadomość 

~~qqq
ff
Wysłany: 29 Sie 2009r. 21:06  
do baniwykrzyknik

~~starykomuch
ff
Wysłany: 29 Sie 2009r. 21:46  
CYTAT
~Andrzej Piotr Prezydent jest osobowością na którą to miasto zasługuje Człowiek o dużej wiedzy interdyscyplinarnej mający swoje poglądy podejmujący smiałe czesto autorskie decyzje. Człowiek wolny od dusznej polityki prowadzonej przez większość działaczy stalowowolskich w tle dbających o własne interesy tak naprawdę bezideowych krzykaczy.Prezydent A.Ślęzak przejdzie do historii bardzo pozytywnie.Oczywiście jeśli oceny będą dokonywać Ludzie przez duże L a nie .. tzw. obywatele broniący jedynie słusznej opcji Ojca i Braci

okokoksmiech2

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 29 Sie 2009r. 22:07  
Prezydent- OK,ma jaja , w następnych wyborach napewno oddam na niego głos

Prywatna wiadomość 

~~misia2009
ff
Wysłany: 29 Sie 2009r. 22:16  
Gdybym chciała zażartować to powiedziałabym, że prezydent jest przystojny i że Go kocham air kiss, ale jednak pozostanę przy wyrażeniu własnego zdania nt pana A.SZ. prezydenta Stalówki.
Otóż wszystko to co robione jest w mieście należy do obowiązków prezia i za co dostaje co miesiąc kasę i jest to nie tylko obowiązek, ale i ... Jego darmowa promocja, reklama itd. Czy robione jest wiele? - raczej średnio.
Zarzucanie więc opozycji, że swoje działania podejmuje jedynie w trosce o swoje interesy uderza również w prezia.
Zastanówcie sie?!? :szok:

ff
Wysłany: 29 Sie 2009r. 22:51  
ale to juz chyba wiecej niz dwa lata, co nie??

Immortal - All Shall Fall
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Sie 2009r. 23:03  
Jest mi bardzo przykro ze na tym poczytnym portaluwykrzyknik
Nie mogę wyrażać swoich własnych opinii w niektórych tematach.neutralnyCzuję się dyskryminowany i straszony przez jednego pana z zarzaduwykrzyknik
Chcę zauważyć że straszenie ludzi to już nie te czasy, a ponadto represyjne działania mogą działać w obie strony.neutralny

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Sie 2009r. 13:00  
ojej... Żniwiarz.. jaki Ty nieszcześliwy jestes jezykjezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Sie 2009r. 14:35  
CYTAT
ojej... Żniwiarz.. jaki Ty nieszcześliwy jestes jezykjezyk

Ale czy aby tobie tego nie zawdzieczam wykrzyknik prawdę mówiącneutralny Wiem ze to off-topicneutralny

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Sie 2009r. 15:07  
Ty to nagrabiłeś sobie na forum jak mnie w SM jeszcze nie byłojezykjezyk wiec nie miej do nikogo pretensji

Prywatna wiadomość 

~~prawdziwy orygi
ff
Wysłany: 30 Sie 2009r. 15:55  
CYTAT
Huta to sprawa Skarbu Państwa a nie Prezydenta Stalowej Woli. Reszty nawet mi się nie chce komentować, bo widać, że to jakiś fanatyk-ekstremista religijny pisał.
@Prawdziwy, myślałem, że Ci już przeszło, ale chyba się tylko zaleczyć udało na jakiś czas. Czas, który właśnie mija...
Panie Andrzeju Prezydencie Szlęzaku - słuszną linię ma nasza władza!

Edzio, 3 chuje w bok ode mnie. Ja juz dawno nie pisze tutaj, chociaz czytam czasami forum.
PS. Po ile dzis wazelina?

ff
Wysłany: 31 Sie 2009r. 12:57  
Ja oceniam negatywnie !

Miasto jak było tak nadal nie jest atrakcyjne dla NIKOGO.
Odstrasza swoim wyglądem. Wszystkich tych zwolenników propagandy pana SZ. zachęcam do częstych podróży po miastach Polskich. Aby zobaczyć jak naprawdę wygląda miasto i życie w miastach. Nic dziwnego, że każdy ucieka ze Stalowej Woli, skoro w tym mieście nie ma co robić po za podróżami do TESCO.

Powinniśmy mówić na nasze miasto "BETON CITY" albo "NIESTYLOWA NIEWOLA" A to za sprawą władz, które wiecznie idą na łatwiznę... BETON city ma jeszcze jedną interpretację , są tu pozostałości betonu komunistycznego (we władzach szczególnie) I to jest głównym problemem przemian w tym mieście a raczej braku przemian na lepsze.

Największym skandalem jest MUZEUM.

Ostoja Lubomirskich Zamek w Stalowej Woli (Rozwadowie)
Wejdzie i zobaczcie jaka pamiątka.... po Lubomirskich

Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu.
Prywatna wiadomość 

~~zniesmaczony
ff
Wysłany: 31 Sie 2009r. 15:02  
Jak dla mnie TOTALNE DNO w miescie prawie nic sie nie zmienilo mlodzi wyjezdzaja nie dlugo zostana tylko recisci i emeryci no i zule...

ff
Wysłany: 31 Sie 2009r. 15:36  
CYTAT
Edzio, 3 chuje w bok ode mnie.

Na bliżej nawet bym nie śmiał, boję się zarazy jak ognia ;-)
CYTAT
Ja juz dawno nie pisze tutaj...

widać poziom jednak Cię przerósł...

Prywatna wiadomość 

~~Rafal
ff
Wysłany: 31 Sie 2009r. 20:25  
Jest super, a jak postawi mcdonalda na miejscu kapliczki w mlodyniu to normalnie juz raj bedzie ;)

~~iga
ff
Wysłany: 31 Sie 2009r. 21:10  
Podziwiam Pana za mądrość i stanowczość.
Pozdrawiam serdecznie.umiech

ff
Wysłany: 31 Sie 2009r. 22:10  
CYTAT

Kogo ty pozdrawiasz księdza Bolka z Przędzelawykrzyknik

Prywatna wiadomość 

~~mlody
ff
Wysłany: 31 Sie 2009r. 23:38  
Stalowa Wola umiera dobrze ze mu sie kadencja konczy oj Panie Szlezak koncz wasc wstydu oszczedz!!!

ff
Wysłany: 1 Wrz 2009r. 10:53  
swoim zachowaniem i wypowiedzią na temat Powstania Warszawskiego stracił we mnie resztki szacunku.
To była ŻENADA ! ! ! przez duże ż.

Prywatna wiadomość 

~~iga
ff
Wysłany: 1 Wrz 2009r. 13:39  
jezyk
CYTAT
CYTAT

Kogo ty pozdrawiasz księdza Bolka z Przędzelawykrzyknik

jezyk

« 1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »