~~CZESLAVV | |
|
|
JAK OCENIASZ 2 lata prezydentury Andrzeja Szlęzaka
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 22 Lip 2008r. Skąd: Kraków, Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Na tyle dobrze, że zagłosowałbym na Niego ponownie. Chyba, że sam wystartuję.
|
|
~~Mirek | |
|
|
Bardzo dobrze!!!!!!
|
|
|
|
|
|
podpinam się do jagódki
|
|
|
|
|
Beznadziejnie.
|
|
|
|
|
średnio.. Wydaje mi się że budżet mógłby obejść sie zbędnych wydatków, takich jak 40tys.zł na sterylizacje zwierząt
wieś się bawi \' : ) |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
w miarę dobrze
Errare humanum est. |
|
~~lutek | |
|
|
nie ma dyskusji gosc wie co robi!!!!
|
|
|
|
|
|
CYTAT nie ma dyskusji gosc wie co robi!!!! A tych, co mają odrębne zdanie, pod mur i rozstrzelać! Metody działania identyczne do stalinowskich, no może poza wywożeniem na Syberię, ale gdyby dać jeszcze więcej władzy, to kto wie? |
|
|
|
|
bardzo dobrze ;)
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7027721 |
|
~~stalowiak | |
|
|
gruby ale dobry
|
|
|
~~krym | |
|
|
to dobry prezydent. Aż dziwne że taka osoba zwyciężyła w demokratycznych wyborach, zwłaszcza że konkurencja chciała skorzystać nawet z pomocy Sił Niebieskich- na szczęście jednak te nie przybyły z odsieczą !
|
|
|
~~MAG | |
|
|
Rewelacja!!
Napewno oddam na Pana Andrzeja swój głos w nast.wyborach. To co zrobiło sie w Stalowej za jego kadencji przechodzi pojęcie. - Nowe drogi - Nowe kanalizacje Poprostu jestem bardzo zadowolony Rewelacja. Nareszcie normalny prezydent a nie jak taki jeden +10%. |
|
|
~~nowy post | |
|
|
rewelacja na bałtyku - lody,lody na patyku
|
|
|
~~Berta H | |
|
|
Jest dobry w tym co robi.Ma świetnie dobraną ekipę.
|
|
|
~~jola | |
|
|
Ukochany mój prezydent.
|
|
|
~~zadowolona | |
|
|
Super. Jest fantastyczny jako człowiek i jako prezydent. Jego zasługą są drogi i kanalizacja.
I do tego nawet przystojny |
|
|
~~jakup | |
|
|
CYTAT I do tego nawet przystojny w którym miejscu? no ale de gustibus non est disputandum |
|
|
~~Rifi | |
|
|
Ale sztabowcy i wszelakiej maści pijarowcy się tu udzielają ze zdwojoną siłą. Prześcigają się w chwaleniu, aż im słów brakuje. Ale kto by się dał na taki pijar nabrać. My się nabierać nie będziemy, tylko przystapimy do do zmiany status quo w Stalowej Woli, bo Stalowa Wola wymaga zmian. Najlepiej zacząć juz teraz od referendum odwołującego. Po co czekać jeszcze dwa długie lata.
|
|
|
|
|
|
ma chlop minusy ale tez pare plusow , w sumie bardziej przewazaja plusy , ja jestem za tym ze licza sie czyny nie slowa i tutaj widac postep , moze nie calkowity ale jest to swiatelko w tunelu i w tym kierunku musimy isc , ja Go popieram nara
|
|
|
|
|
Porażka ... prezydentura Andrzeja Szlęzaka... wstyd dla miasta ...ale zysk dla "Romy" prawda Panie prezydencie?>
|
|
~~Voice | |
|
|
Nigdy więcej takiego prezydenta. Stracone dwie kadencje. Coraz większa bieda, coraz większe bezrobocie, upadek huty, nieposzanowanie ludzi, arogancja władzy, walka z Kościołem, lekceważenie biskupa Edwarda Frankowskiego, lekceważenie księdza dziekana Jerzego Warchoła, walka ze społeczeństwem Stalowej Woli chcącym wybudować kościół na Młodyniu, lekceważenie woli Rady Miejskiej w Stalowej Woli, lekceważenie bohaterów biorących udział w Powstaniu Warszawskim, trwonienie pieniędzy na balon, galę sportu i oratorium. Nigdy więcej tego prezydenta. Konieczne jest jak najszybsze referendum odwołujące.
|
|
|
~~renata | |
|
|
bardzo dobrze sobie radzi . jeszce raz bym zagłosowala na jego osobe
|
|
|
~~GAL | |
|
|
Nie ma innego lepszego kandydata od A. Szlęzaka.
Jeśli będzie startował ponownie to oddam na niego głos. |
|
|
|
|
|
Widac duze zmiany w miescie ,cos sie dzieje jestem na TAK dla Pana Prezydenta .
Jako pierwszy powiedzial nie dla niepotrzebnego nikomu oprocz kleru kosciola ze co ? |
|