|
|
|
|
|
szukam 2-4 osob chetnych przywitac nowy rok w gorach. Chcemy wynajac domek w bieszczadach. Chetni pisac na pw. Wiek do 26, mile widziane zakochane parki ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No chetnie bym sie wybral ale jak narazie nie mam chetnej , w razie czego jestem chetny ;)
|
|
|
|
|
|
|
to Ty sam, jakas inna sama i bedzie parka ;p
|
|
|
|
|
|
|
sylwester w gorach.. ciekawa sprawa.. osobiscie nigdy nie bylam w tych rejonach nawet!:( co do sylw tez jestem sama i na dzien dzisiejszy nie wiem co tu robic na sylw
|
|
|
Dołączył: 13 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
CYTAT sylwester w gorach.. ciekawa sprawa.. osobiscie nigdy nie bylam w tych rejonach nawet!:( co do sylw tez jestem sama i na dzien dzisiejszy nie wiem co tu robic na sylw a ładna jesteś? |
|
|
|
|
|
|
CYTAT szukam 2-4 osob chetnych przywitac nowy rok w gorach. Chcemy wynajac domek w bieszczadach. Chetni pisac na pw. Wiek do 26, mile widziane zakochane parki ;) A jakie koszta tej wyprawy sa i na ile dni???? Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
|
|
w wstępnych planach:
wyjazd 31 powrót 2 stycznia lub 3 koszt ok 250 zł zalezy od ilosci osób
|
|
|
|
|
|
|
To Ja juz odpadam bo wyjazd mam 2stycznia.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT sylwester w gorach.. ciekawa sprawa.. osobiscie nigdy nie bylam w tych rejonach nawet!:( co do sylw tez jestem sama i na dzien dzisiejszy nie wiem co tu robic na sylw a ładna jesteś? taaa a ty fajny jestes? co z tego jakbym byla np ladna a totalna idotka?
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT taaa a ty fajny jestes? nie mi to oceniać CYTAT co z tego jakbym byla np ladna a totalna idotka? ![]() czyli mam rozumieć że nie jesteś ? wiesz.. są kobiety ładne i jednocześnie inteligentne ale to są perełki, że tak powiem gatunek na wymarciu |
|
|
|
|
|
|
no wlasnie! celowo dalam slowo "np".
ja tez siebie oceniac nie moge. Kazdy ma swoje upodobania. Tez chcialabym sie przekonac jeszcze ze są porzadni "faceci". No ale to juz innym temat wiec ..
|
|
|
|
|
|
|
wstydzę się
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT taaa a ty fajny jestes? co z tego jakbym byla np ladna a totalna idotka? ![]() na sylwestra by chyba locust przezyl :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
|
|
Jednakze "mile widziane zakochane parki" a z dwoch osob nie zawsze wyjdzie para...ale nadal uwarzam ze pomysl dobry tylko trzeba by to dograc
|
|