| 

|

| 
    |
| 

No, takie było zamieszanie wokół tego banku. Wziął ktoś już stówę?

PRAWDZIWY PROPAGANDA!  | 
    |
| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

PRAWDZIWY PROPAGANDA!  | 
    |
| 

| 

| ~~red | |

| 
    |
| 

Tak. zakładasz konto bez karety, lejesz 100 na swoje konto w innym banku. i tyle. Po sprawie. 

| 
    |
| 

| 

| ~~derek | |

| 
    |
| 

CYTAT Tak. zakładasz konto bez karety, lejesz 100 na swoje konto w innym banku. i tyle. Po sprawie. ![]() zrobiłas tak? nie wydaje mi się. jak ktos tego dokona naprawde a nie sie bedzie wychwalał to pogadamy.  | 
    |
| 

| 

| ~~red | |

| 
    |
| 

Ale ty swir jesteś. Jak piszę, że zrobilam w ten sposob to znaczy, ze tak zrobiłam. Jak nie robiłeś Mędrcu podwórkowy ankietki, to mozesz założyć konto z mojego polecenia - dostaniesz 50 zł (ja też).  

| 
    |
| 

| 

| ~~KTOS | |

| 
    |
| 

Dokładnie tak mozesz zrobic 50 bedzie twoje 

| 
    |
| 

| 

| ~~derek | |

| 
    |
| 

CYTAT Ale ty swir jesteś. Jak piszę, że zrobilam w ten sposob to znaczy, ze tak zrobiłam. Jak nie robiłeś Mędrcu podwórkowy ankietki, to mozesz założyć konto z mojego polecenia - dostaniesz 50 zł (ja też).  ![]() zalóż...dostaniesz napisz o tym a gdybanie to sobie wsadz...pomiedzy ksiazki  
       | 
    |
| 

| 

| ~~kajus | |

| 
    |
| 

zalóż...dostaniesz napisz o tym a gdybanie to sobie wsadz...pomiedzy ksiazki 
         [/cytat]Założyłem, dostałem .. Coś jeszcze????  | 
    |
| 

| 

| ~~derek | |

| 
    |
| 

CYTAT zalóż...dostaniesz napisz o tym a gdybanie to sobie wsadz...pomiedzy ksiazki ![]() Założyłem, dostałem .. Coś jeszcze????[/cytat] jasne ![]()  
       | 
    |
| 

| 

| ~~nara | |

| 
    |
| 

alior bank - sprytne patrzcie jak sie rozreklamowal dobrze czy zle gadaja na jego temat ale ile osob juz gada 
         a z ta stowka hehe myslicie ze tak od sie wam ktso 100 da  tzreba wypelnic ankiete ( ktora pomoze im w kreowaniu dobre marki), podac swoje dane( zeby mieli gdzie reklamy wysylac) a na koncu musisz zalozyc u nich rachunek  
       | 
    |
| 

| 

| ~~Marcel | |

| 
    |
| 

CYTAT alior bank -  a na koncu musisz zalozyc u nich rachunek  ![]() CO TY PISZESZ. MUSISZ ZAŁOZYC RACHUNEK OCZYWISCIE ZA DARMO 100 ZŁ KASUJESZ I PO TYGODNIU REZYGNUJESZ OCZYWISCIE ZADARMO, A 100 ZŁ CI ZOSTAJE TAKA JEST PRAWDA ALE ,ŻE MAJA NAPRAWDE DOBRĄ OFERTE TO LUDZIE ZOSTAJA SŁYSZAŁEM JUZ O TYM OD WIELU OSÓB.  | 
    |
| 

| 

| ~~nara | |

| 
    |
| 

tak to przebiegal0 - najpier zadali mi pytania o banku, pozniej poprosili o dane a na koncu napisalai ze jak zaloze rachunek to dostane 100 ,jakby tak bylo to wszyscy by tak robili zakladali brali stowe i konczyli wspolparce jaki zysk by bank na tym mial?

| 
    |
| 

| 

| ~~Marcel | |

| 
    |
| 

CYTAT tak to przebiegal0 - najpier zadali mi pytania o banku, pozniej poprosili o dane a na koncu napisalai ze jak zaloze rachunek to dostane 100 ,jakby tak bylo to wszyscy by tak robili zakladali brali stowe i konczyli wspolparce jaki zysk by bank na tym mial? NIE CHODZIŁO TU O ZYSK TYLKO O ZAPOZNANIE KLIETA Z OFERA BO JEST DOBRA. SKORO NA TO ICH STAC TO CHYBA DOBRZE LUDZIE POBIRA 100 ZŁ. I SAMI DECYDUJA CZY IM SIE TEN BANK PODOBA CZY NIE.JA TAK ZROBIŁEM I NIE ZAŁUJE  
       | 
    |
| 

| 

| ~~Marcel | |

| 
    |
| 

CYTAT ,jakby tak bylo to wszyscy by tak robili zakladali brali stowe i konczyli wspolparce jaki zysk by bank na tym mial? NIE CHODZIŁO TU O ZYSK TYLKO O ZAPOZNANIE KLIETA Z OFERTĄ BO JEST DOBRA. SKORO NA TO ICH STAC TO CHYBA DOBRZE LUDZIE POBIRĄ 100 ZŁ. I SAMI DECYDUJA CZY IM SIE TEN BANK PODOBA CZY NIE.JA TAK ZROBIŁEM I NIE ZAŁUJE  
       | 
    |
| 

|