|
![]() |
|
Witam, czy ktoś wie kiedy otwierają RESERVED w City Parku?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A co już się nie możesz doczekać kiedy pójdziesz wydać kasę?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 4 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
To źle, że aganow chce zostawić pieniądze w naszym mieście, a nie np w Rzeszowie?
A po za tym, co Cie to obchodzi??? Sama jestem ciekawa, bo remont trwa tak długo jakby co najmniej całe City Park rewitalizowali :] |
|
Dołączył: 3 Lut 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Też jestem ciekawy bo w ta marka ma ciekawe ciuchy i czasami za ciekawą kasę ;)
|
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zawsze można podejść i zapytać. Proste.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
W przyszłym tygodniu, chyba we wtorek 14
Dorii |
|
Dołączył: 25 Cze 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
hmm... ciekawą kase?
Ktoś chyba dawno Reserved nie odwiedzał.... może i można czasami coś taniej kupic... ale znając życie większość ludzi nie będziee stać na reserved. Nie mają może cen wziętych z kosmosu, bo i owszem jakość ich jest dobra. Ale generalnie porównując do zarobków jakie w stw panują z tego co mi wiadomo, to nei każdy sobie pozwoli na zakupy tam ![]() Sama torba papierowa 5zł ![]() Wszystko się zrestzą wyjaśni lada moment ![]() ps. wlasnie wczoraj sobie kupilem w reserved rękawiczki, uwaga , za jedynie 59,99 ![]() |
|
|
![]() |
|
Reseved jest w Sandomierzu i jakos sie utrzymuje ;)
kupilem pasek skorzany za 29.99 a wczesniejsza cena 69, 99 zl . Spodnie za 10 zl wiecej niz pasek , oczywiscie byly na promocji, wczesniejsza cena to 149 zl ![]() Trzeba miec "nosa" i dobrze trafic w konkretnym dniu ,zeby cos kupic na sporej obnizce. Rzeczy maja fajne i nie sadze ,zeby Reserved w Stalowej okazal sie porazka. |
|
|
![]() |
|
m87 już nie bądź taki naiwny z tymi wcześniejszymi cenami no ale racja, że u nich są fajne promocje. Też kiedyś kupiłem spodnie za podobną cenę tylko jeszcze w nich tak naprawdę nie chodziłem;d ale polecam bokserki bo mają duży wybór i gatunkowo są dobre.
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
![]() |
|
m87 akurat ma racje z cenami, spodnie w Reserved są jakoś między 149 a 179 zł
![]() Bez promocji kupiłam tam kiedyś dwie świetne sukienki za bagatela 79zł za sztukę ![]() ![]() Męskie koszulki polo mają fajnej jakości. Koszul nie polecam ![]() |
|
|
![]() |
|
Polówek i koszul chyba tam nie kupowałem no ale dobrze wiedzieć na co zwrócić uwagę a co omijać
![]() Na pewno odwiedzę ten sklep w weekend po otwarciu i jak nie będzie kolejek to poszukam sobie jakiegoś fajnego prezentu pod choinkę ![]() Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
![]() |
|
już nie przesadzajcie z tymi cenami, w stalowej są też ludzie którzy dobrze zarabiają. ja z niecierpliwością czekam na otwarcie, bo to jedna z moich ulubionych marek i bardzo mi jej w stw brakowało.
|
|
|
![]() |
|
z jakoscia bym nie przesadzal ;) . Spodnie wytrzymuja u mnie przewaznie 1,5 roku a pozniej sie rozlaza w dziwnych miejscach. Wystarczy wziac w rece spodnie tej marki i np. Wranglery by od razu poczuc roznice . Wranglery kosztuje najmniej 380 zl , a Reserved 129 zl wiec rachunek jest prosty .Dodatkowym plusem jest to ,ze pasuja na panow ktorzy maja mocno umiesnione nogi .
Koszulki polo i t-shirty tez maja fajne ![]() Btw. ciekawe czy beda jakie mega ultra promocje przed swietami ;d |
|
|
![]() |
|
CYTAT z jakoscia bym nie przesadzal ;) . Spodnie wytrzymuja u mnie przewaznie 1,5 roku a pozniej sie rozlaza w dziwnych miejscach. Wystarczy wziac w rece spodnie tej marki i np. Wranglery by od razu poczuc roznice . Wranglery kosztuje najmniej 380 zl , a Reserved 129 zl wiec rachunek jest prosty .Dodatkowym plusem jest to ,ze pasuja na panow ktorzy maja mocno umiesnione nogi . Koszulki polo i t-shirty tez maja fajne ![]() Btw. ciekawe czy beda jakie mega ultra promocje przed swietami ;d Zgodzę się z Tobą... jakość jest bardzo różna. Jedne są szyte z super materiałów, a nie które niczym nie odbiegają od tych od rumunów... ale to chyba jak we wszystkich sklepach tej klasy ;) Jednakże chyba każdy wie co kupuje:] Ja dla mnie reserved na duży plus ![]() |
|
Dołączył: 26 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
no ale już wiadomo kiedy otwarcie ? widziałem w sobotę że prace już zaawansowane, ciuchy porozkładane - otworzą jutro
![]() |
|
|
![]() |
|
jezuuuuuuuuuuuuu reserved otwierają w Stalowej Woli ludzie chyba zaraz się zesram !!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Dołączył: 13 Paź 2008r. Skąd: stalowa wieś Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
tego pana wyżej to od razu ban ;)
a co do reserved i tak nie maj rozmiaru na mnie XD |
|
|
![]() |
|
do wyżej: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
![]() |
|
A gdzie te ciuchy szyją?Nasuwa mi się jedno miejsce- ChRLD.Obawiam się,że mam rację.To tak jak kupować podróbkę falsyfikatu a płacić jak za oryginał.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Mam sweterek do sprzedania z tej firmy - nie trafiony prezentmogę opylic za połowe ceny
![]() |
|
|
![]() |
|
Dziś było otwarcie ...Jak ktoś liczył na jakieś super CENY to się rozczarował ....A pozatym szału nie ma...
|
|
|
![]() |
|
CYTAT To źle, że aganow chce zostawić pieniądze w naszym mieście, a nie np w Rzeszowie? A po za tym, co Cie to obchodzi??? Sama jestem ciekawa, bo remont trwa tak długo jakby co najmniej całe City Park rewitalizowali :] Rewitalizowali - o matko, jak żyję, pierwszy raz widzę takie słowo... |
|
|
![]() |
|
A czy jest tam dział dla dzieci tak zwany Rekids?
|
|
|
![]() |
|
A ja jestem ciekawa jednego czy asortyment jest zgodny z tym co na stronie http://www.reserved.com możemy zobaczyć. Swoją droga sklepu w Stalowej do bazy jeszcze nie dodali.
Pytam bo byłabym bardzo rozczarowana jakby przywozili jakieś staroci tak jak do CCC... |
|
Dołączył: 13 Cze 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Sklep już otwarty. Byłam i...żadnej rewelacji ;[ Uważam,że w Rzeszowie Reserved ma większy wybór a i ceny są mniejsze/liczne promocje. Oczywiście zawsze ktoś tam coś dla siebie znajdzie ale moja opinia o sklepie jest na nie.
I należy jeszcze napisać o ekspedientkach. Patrzą Ci na ręce jakbyś chciała zaraz coś ukraść ;/ |
|