|
|
|
-czy moze ktos podrzucic co sie dzieje w krzeszowie na stoku?
-czy wyciąg już się kręci? -czy ratraki(ratrak)już warczy? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edit: a sry z chrzanowa podrzucikem ;]
invx moglbys odblokowac kasowanie postow ostatnich :] albo go z laski wywal :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
google się kłania... http://www.zlotystok.info/
|
|
|
|
|
-google????!!!!-no co ty?-jak by coś na tej stronie "podali" to bym sie nie pytał............
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
03.12.2010. Spadło dzisiaj kilka cm śniegu. Mały mróż pokrzyżował nam plany ze śnieżeniem. Być może uda nam się otworzyć stok już w sobotę około 14. Proszę sprawdzać stronę internetową bądź dzwonić po numer stacjonarny.
Szczegółowe informacje na temat warunków po numerem tel. 158241456 (tylko gdy czynne) eehhhh lenie pospolite !!!! |
|
|
|
|
jw. co w chrzanowie... podobno wyciąg krzesełkowy ma ruszyć.
|
|
|
|
|
CYTAT -google????!!!!-no co ty?-jak by coś na tej stronie \"podali\" to bym sie nie pytał............ no popatrz jednak coś tam napisali na tej jakieś stronie z google...czasem i na forum trzeba zaglądnąć wiadomo jak jest ze stronami nie aktualne czasem, nie napisze że zaglądał a jak się podpowie to wielce urażony ha |
|
|
|
|
Ciekawi mnie jak wygląda wypożyczalnia sprzętu w Krzeszowie. Czy jest dużo sprzętu i dostanę go od ręki czy w dniach takich jak jutro ( oczekuje ścisku na stoku) będzie problem z wypożyczeniem nart i butów ? Powiedzmy obów nr 43
|
|
|
|
|
Hej osobiście wolę Chrzanów -więcej możliwości i lepsza górka
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Super że Chrzanów - chyba pytałem konkretnie. Chodzi o wypożyczalnie sprzętu w Krzeszowie
|
|
|
|
|
chrzanow rzadzi wiecej mozliwosci, lepsza gorka ;]
w krzeszowie bylem raz jeden, byla tam zdaje sie jedna niewielka buda ze sprzetem, jezeli ktos tam jezdzi i pozycza to moze braknac :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
a w Krzeszowie jest miejsce, gdzie niedaleko stoku można sie zakwaterowac tak chociaz na jedna nocke, jak chce sie wyjechać na kilka dni?
Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
|
|
na kamerce widać że dziś jest bardzo dużo ludzi na stoku w Krzeszowie
|
|
|
|
|
Wróciłem niedawno, byłem w Krzeszowie. Jeśli chodzi o wypożyczalnie sprzętu to nawet dzisiaj w okolicy godziny 17 dostaliśmy 2 komplety od ręki i nie mówili nic że brakuje. Myślę że pewnie będą takie dni że tego sprzętu nie będzie od ręki , no ale nam się udało. Pozdro
|
|
|
|
|
Wybiera się ktoś może w najbliższym czasie (mam na myśli ten tydzień lub najbliższy weekend) do Chrzanowa lub Krzeszowa? W ostatni piątek byłem na stoku Kiczera-puławy niedaleko Rymanowa Zdroju,bo tam jest wyciąg krzesełkowy,a orczyki nie bardzo mi pasują.Może ktoś miałby ochotę pojechać gdzieś dalej,nie chce mi się jechać samemu,a mam przynajmniej jedno miejsce w aucie.
|
|